Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 08 18, 11:10)
atsibodau gal Jums su tuo pačiu modeliu, ale vėl.. Greta biggrin.gif

aisku, kad atsibodai jau seniai smile.gif) ko ragelio darbe nekeli? namie dar? smile.gif

greta su smilgos kotu subraize juostele smile.gif O siaip patiko. o i akis krito, kad susisauke linijytes - plauku, smilgos siausalynes ir to subraizymo.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 08 18, 09:33)
aisku, kad atsibodai jau seniai smile.gif) ko ragelio darbe nekeli? namie dar? smile.gif

greta su smilgos kotu subraize juostele smile.gif O siaip patiko. o i akis krito, kad susisauke linijytes - plauku, smilgos siausalynes ir to subraizymo.

aha, dar namie. ryt būsiu jau darbe... jėėė.. noriu į visuomenę biggrin.gif

ačiū
Atsakyti
Hello from Taurage biggrin.gif gal kas norit pasimeetint a? mirksiukas.gif biggrin.gif

Cgirl, Sayonara, grazus portretai wub.gif

Peppi, labai smalsu tavo vestuvinius kadrus pamatyt bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 18, 11:42)
aha, dar namie. ryt būsiu jau darbe... jėėė.. noriu į visuomenę biggrin.gif

ačiū

o as uztat nenoriu visuomenes. Po atostogu tapau toks "sociofobiska" kaip saules puga wink.gif I restorana nueisi tu viena, paziuresi, ar nera zmoniu, prachekinsi perimetra, tada man paskambinsi, kad as juodai apsirenges ateiciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 08 18, 10:48)
o as uztat nenoriu visuomenes. Po atostogu tapau toks "sociofobiska" kaip saules puga wink.gif  I restorana nueisi tu viena, paziuresi, ar nera zmoniu, prachekinsi perimetra, tada man paskambinsi, kad as juodai apsirenges ateiciau wink.gif

nuo proto nusokai per atostogas? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 18, 10:52)
nuo proto nusokai per atostogas? laugh.gif

biggrin.gif

As si savaitgali issiaiskinau, kaip iki Taves nuvaziuot, o Tu i Taurage ismovei doh.gif lotuliukas.gif Ilgai busi ten? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 18, 10:58)
biggrin.gif

As si savaitgali issiaiskinau, kaip iki Taves nuvaziuot, o Tu i Taurage ismovei  doh.gif  lotuliukas.gif  Ilgai busi ten?  ax.gif

jau nebeilgai, dar sia savaite cia, o paskui atgal i kurorta biggrin.gif Labai lauksiu atvykstant thumbup.gif wub.gif

p.s neturiu pastovaus priejimo prie interneto,tai to labai truksta :oh

smagiu pokalbiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 18 rugpjūčio 2009 - 10:03
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 18, 10:47)
Hello from Taurage biggrin.gif  gal kas norit pasimeetint a? mirksiukas.gif  biggrin.gif

Nebent Klaipėdoj biggrin.gif . Būtų smagu pamatyt
Atsakyti
Sveikos, apturėjau ir aš pirmas krikštynas, bet fotas geriausiu atveju vakare tik imsiu tvarkyt, o parodyt tai išvis jei tėvai leis...Tiek kad ...na neturėjau aš nei 50-uko, nei jokio kitokio, ėjau su savo kitinuku ir tiek. Galimybės kol kas tvarkyt irgi neturėjau, tik išsiverčiau tėviškėj su kitu kompu į jpg, einu dabar bent apsižiūrėt...na buvo mažiau baisu nei įsivaizdavau, o štai dėl rezultatų...dar pažiūrėsiu
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 08 18, 07:07)
Jei grazu kadra daryt - pries saule.. ir dar kartais expa i pliusa.

išsisaugojau patarimus, kitą kart kai susitiksim, klausimyną susidarius atsinešiu smile.gif

Sea_ aš savaitgalį irgi į Tauragę važiuoju, persekioju tave lotuliukas.gif

Hi:), sveikinu su "krikštu" biggrin.gif kaip sekėsi bažnyčioje su kitinuku fotografuoti?
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 18, 15:07)
išsisaugojau patarimus, kitą kart kai susitiksim, klausimyną susidarius atsinešiu smile.gif

mielai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 18, 14:07)
Hi:), sveikinu su "krikštu"  biggrin.gif  kaip sekėsi bažnyčioje su kitinuku fotografuoti?

Sunku pasakyti žinok, kartais nieko, kartais...ta prasme ne iki galo susikalbėjau su apšvietimu, priekyje arčiau altoriaus įjungtas apšvietimas, toliau bažnyčioje kitoks, tai vienu kampu susireguliavus nustatymus fotkini - viskas gerai, apieni iš kitos pusės jau gerokai kitaip, iš trečios vėl...žodžiu susidūriau su trim skirtingais apšvietimo kampais, bet reguliuoti kiekvienam nustatymų laiko neturėjau. Šiaip, galvojau, kad bus kur kas blogiau, nors aišku rezultatai iki siekiamybės dar tolokai, yra kadrų kurie neitin spėti sufokusuoti ir taip su trūkumais, bet kuriuos paliksiu, nes pro mano pačios cenzūrą dėl asmeninių simpatijų praėjo biggrin.gif
Atsakyti