Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 17, 09:50)
visur su 50-tuku vaikscioai ar dar koki objektyva turejai?

bažnyčioj pagrinde 50, lauke pagrinde nuomotas 24-70mm 2.8f (ale sunkus koks blink.gif užtat rankoj guli labai patogiai) thumbup.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 08 17, 10:33)
Sadi, geros tos nuotraukos smile.gif trecioji man patiko, neaisku, kaip tevams  gavus esu pastabu, kad but matyt veidas butinai, dar pasaukia vaika, kad ziuretu i obj, tada jau gerai jiems

va man pasisekė tuo atžvilgiu smile.gif apie mane tik mama žinojo, tai labai natūraliai visi elgėsi thumbup.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 08 17, 11:51)
Sadi, man labai antra ir trecia patiko wub.gif  Papasakok placiau kaip hdr darai  cia actionas ar kas kita

hdr turiu actiona, tik paskui opacity pamažinu smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 08 17, 12:56)
O su blykstem manau galima zaisti, statyti uz modelio, sone, apsviest fona, o ne modeli. Na cia as ne esperte, bet zinau, kad tokius fintus daro

uuuu, nu bet ne lauke taip žaist. Geriausia aišku saulėj išvis nefotkint tongue.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 08 17, 18:22)
todel ir sunku fotografuot vestuves, kai jaunoji su balta suknia, o jaunasis su juodu kostiumu

aha, tikrai smile.gif oj blyn, tikiuosi kad mano penktadieniai jaunieji nebus su baltais aprėdais g.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 08 17, 18:37)
bet iš lauko langai atrodo kaip plyšiai, murzini ir mažai jų  jaučia mano širdis, kad viduj šviesos beveik nerasta  doh.gif dabar suku galvą, ką daryt.

mokykis valdyt blykstę tongue.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 17, 18:49)
sakykit kaip susitvarkote su vidurdienio saule, jeigu koki rengini fotografuojate? jeigu nera tolygaus seselio tai prastai
betgi, vestuves ar krikstynos dazniausiai vyksta "aplink" vidurdieni.

aš laukiau debesėlio smile.gif

QUOTE(raige @ 2009 08 17, 21:08)
Aha, sunku su ta saule. Ypač jei tai renginys, veiksmas vyksta, žaist nėr kada. Jei galiu - tempiuosi į pavėsį. Jei negaliu... Šiaip kai ką galima atkrapštyt iš raw, išdegimus turiu galvoj, o šiaip - ekspokorekciją į minusą. O paskui jau kamuojiesi redaguojant. Bet šiaip... išdegimų paranojiškai nebijau. Kartais, tam kad iš karto gauti apynormalią kūno spalvą, sąmoningai leidžiu  kiek padegti.

drinks_cheers.gif thumbup.gif

oj merginos, bet vistik kaip smagu fotkint, ką? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 08 17, 22:14)
oj merginos, bet vistik kaip smagu fotkint, ką?  bigsmile.gif

tikiu wink.gif ypac jei dar ir uzsakovai lieka apsipatenkine biggrin.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif

viską seku, žiūriu nuotraukas smile.gif
smagu visai čia smile.gif

savaitgalį fotkinau vestuves...labai gražūs žmonės, gražios vestuvės, jau atrinkinėdama nuotraukas kaifuoju kaip man ten viskas gražu biggrin.gif tikėkimės ir jaunavedžiams patiks ax.gif fotkinau viską nuo šuokuosenos iki pat naktinių šokių pokių smile.gif kitą dieną miriau biškį biggrin.gif peršalau nuo kondyškės besivažinėjant fotkintis, INC, tu dievas, kad man parodei tą architektų pilaitę biggrin.gif

aš fotografuoju ant Manual režimo, mane tie visi pusiau auto režimai diorgina nes daro kažkokias durnas spalvas...gal aš ten kažko pati ne iki galo nustačiusi...bet vat smagu, kad su M gali ilgiau išlaukt kadro o ne pyškini kas papuolė rolleyes.gif

Sayonara, labai gražūs portretai...ypač spalvota mergaitė pakerėjo...
Atsakyti
Sakykit ar nuotrauka gerokai rausva? Bandau si kart per kudra kelt, galvojau neparaus kaip per flickr...bet...tas pats raudonumas doh.gif Ir nesuprantu ar man vienai taip matosi, ar ir jums raudonuoja??? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 17, 19:49)
sakykit kaip susitvarkote su vidurdienio saule, jeigu koki rengini fotografuojate? jeigu nera tolygaus seselio tai prastai  rolleyes.gif
betgi, vestuves ar krikstynos dazniausiai vyksta "aplink" vidurdieni.

jei bile uzfiskuot, t.y. bet kaip, bet teisingai - ekspo i minusa. Jei grazu kadra daryt - pries saule.. ir dar kartais expa i pliusa. tada dar erdves planams panaudot galima medziu lapus, augalus - kontrine sviesa juos perkala ir grazi spalva buna. O spalvotu pastatu fragmentai irgi tada spinduliuoja savo atspalvi, pvz. raudonu plytu baznycia - rausva, dayg daug lapu - zalsva. O merginos sviesiais ar pusiau tamsiai plaukais kontrinej sviesoj labai graziai gaunasi, nes sviesa perkala plaukus ir jie pradeda silta spalva svytet ir su veido oda kzk apsviecia ir legviau istraukt apskritai idealia expoza.

QUOTE(c-girl @ 2009 08 18, 02:06)
Sakykit ar nuotrauka gerokai rausva? Bandau si kart per kudra kelt, galvojau neparaus kaip per flickr...bet...tas pats raudonumas doh.gif  Ir nesuprantu ar man vienai taip matosi, ar ir jums raudonuoja??? g.gif

pirmas ispudis, kad kzk rausvumas yra. Bet prie kompo beveik guliu. Atsisedau normaliai - rausvumas dingo.. Is esmes tai normaliai. O jei vos vos maziau ps del kontrasto det? arba dar fotike pasiziurek, ar nera kokiu nesamoniu ant Picture style arba ant wb setingu uzstatyta. Siaip canonai linke i rausvuma/siltuma, tad jei canonas pas tave, tai specialiai reiketu wb parametrus stumti link Nikoninio tyrumo.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 08 18, 07:07)
pirmas ispudis, kad kzk rausvumas yra. Bet prie kompo beveik guliu. Atsisedau normaliai - rausvumas dingo.. Is esmes tai normaliai. O jei vos vos maziau ps del kontrasto det? arba dar fotike pasiziurek, ar nera kokiu nesamoniu ant Picture style arba ant wb setingu uzstatyta. Siaip canonai linke i rausvuma/siltuma, tad jei canonas pas tave, tai specialiai reiketu wb parametrus stumti link Nikoninio tyrumo.

smile.gif

Cia juostinukas...jis neturi jokiu picture style setings smile.gif Nuotrauka ps neliesta, tik sumazinta. Turiu atspausta nuotrauka, ji nera tiek i ruzavuma, vaikas ideges toks daugiau i rusvuma. Bet va nesusitariu, net nezinau su kuo...Kompe ir PS nuotraukas matau vienaip(beveik teisingai), o tik keliu i interneta visos igauna ruzavumo. Tai ir nesuprantu ar tik as tai matau, ar jos man tikrai pasikeicia ikelus i web doh.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 08 18, 00:06)
Sakykit ar nuotrauka gerokai rausva? Bandau si kart per kudra kelt, galvojau neparaus kaip per flickr...bet...tas pats raudonumas doh.gif  Ir nesuprantu ar man vienai taip matosi, ar ir jums raudonuoja??? g.gif

user posted image

aš tai nematau čia kažkokio padidinto rausvumo. sveikas, įdegęs vaikas, normalios spalvos. man tai čia gražu ir natūralu viskas.smile.gif
Atsakyti
Nu va gaila, kad negaliu pamatuot kaip tu matai, o kaip as biggrin.gif Tik tiek zinau, kad pas mane keiciasi perkelus i interneta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 08 18, 09:33)
Nu va gaila, kad negaliu pamatuot kaip tu matai, o kaip as biggrin.gif  Tik tiek zinau, kad pas mane keiciasi perkelus i interneta doh.gif

pamirsk tu ta ruzavuma smile.gif
Atsakyti
Ca_girl, jei per flickr keli, tai daug kas minejo cia, kad uzdeda rozini atspalvi kiek. pabandyk idomumo delei per kur nors kitur ikelti
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 08 17, 22:14)
oj merginos, bet vistik kaip smagu fotkint, ką?  bigsmile.gif

aha biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 08 18, 01:06)
Sakykit ar nuotrauka gerokai rausva?

Man kazkiek turi rausvumo - bet jis tikrai nemaiso smile.gif

MS - einu issisaugot Tavo zinutes bigsmile.gif

Peppi
- laukiam vaizdu thumbup.gif
Atsakyti
atsibodau gal Jums su tuo pačiu modeliu, ale vėl.. Greta biggrin.gif