QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 17, 09:50)
visur su 50-tuku vaikscioai ar dar koki objektyva turejai?
bažnyčioj pagrinde 50, lauke pagrinde nuomotas 24-70mm 2.8f (ale sunkus koks užtat rankoj guli labai patogiai)
QUOTE(Pukė @ 2009 08 17, 10:33)
Sadi, geros tos nuotraukos trecioji man patiko, neaisku, kaip tevams gavus esu pastabu, kad but matyt veidas butinai, dar pasaukia vaika, kad ziuretu i obj, tada jau gerai jiems
va man pasisekė tuo atžvilgiu apie mane tik mama žinojo, tai labai natūraliai visi elgėsi
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 08 17, 11:51)
Sadi, man labai antra ir trecia patiko Papasakok placiau kaip hdr darai cia actionas ar kas kita
hdr turiu actiona, tik paskui opacity pamažinu
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 17, 12:56)
O su blykstem manau galima zaisti, statyti uz modelio, sone, apsviest fona, o ne modeli. Na cia as ne esperte, bet zinau, kad tokius fintus daro
uuuu, nu bet ne lauke taip žaist. Geriausia aišku saulėj išvis nefotkint
QUOTE(Sansara @ 2009 08 17, 18:22)
todel ir sunku fotografuot vestuves, kai jaunoji su balta suknia, o jaunasis su juodu kostiumu
aha, tikrai oj blyn, tikiuosi kad mano penktadieniai jaunieji nebus su baltais aprėdais
QUOTE(Peledike @ 2009 08 17, 18:37)
bet iš lauko langai atrodo kaip plyšiai, murzini ir mažai jų jaučia mano širdis, kad viduj šviesos beveik nerasta dabar suku galvą, ką daryt.
mokykis valdyt blykstę
QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 17, 18:49)
sakykit kaip susitvarkote su vidurdienio saule, jeigu koki rengini fotografuojate? jeigu nera tolygaus seselio tai prastai
betgi, vestuves ar krikstynos dazniausiai vyksta "aplink" vidurdieni.
betgi, vestuves ar krikstynos dazniausiai vyksta "aplink" vidurdieni.
aš laukiau debesėlio
QUOTE(raige @ 2009 08 17, 21:08)
Aha, sunku su ta saule. Ypač jei tai renginys, veiksmas vyksta, žaist nėr kada. Jei galiu - tempiuosi į pavėsį. Jei negaliu... Šiaip kai ką galima atkrapštyt iš raw, išdegimus turiu galvoj, o šiaip - ekspokorekciją į minusą. O paskui jau kamuojiesi redaguojant. Bet šiaip... išdegimų paranojiškai nebijau. Kartais, tam kad iš karto gauti apynormalią kūno spalvą, sąmoningai leidžiu kiek padegti.
oj merginos, bet vistik kaip smagu fotkint, ką?