Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(c-girl @ 2009 08 15, 06:34)
Tau labai graziai gaunas thumbup.gif  as taip pat atrodo darau, bet man visad mano detas grudas taip ir matosi, kad "fake" lotuliukas.gif

O ka Tu ten pazymi- "uniform" ar "gaussian"? ir dar "monocromatic: apacioje yra, niekad nezinau pazymet ana ar ne?

nežymiu nieko, kaip būna uniform, taip ir palieku. daugiau nieko kito nežymiu. 4u.gif

ačiū..smile.gif) netikėtai mano nežinojimas kaip dirbti su PS virto privalumu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 08 14, 16:12)
Nieko.... biggrin.gif  Grazu wub.gif

Del grudo nieks paslaptim nesidalina...? cool.gif

As taves vis skaipe nepagaunu wink.gif
Atsakyti
Labas, grįžau, sveiki gyvi atrodo smile.gif dabar reiks tvarkyti foto, skaitmenoj nieko lyšno, tikiuosi vidutinio formato juostelėse gal bus kas nors. Tik vis dar neturiu kompo laido, biški vakar pakrovėm, tai baterija jau ant ribos..

Dar turiu kelias atspausdintas nuotraukas iš fotografavimo tos pačios kūdrietės, tai reik nuskenuoti. Vieną jau daug kas matėt kūdroj, čia negaliu įdėti, nes skenavau ne į savo kompą dėl jau aiškių priežasčių smile.gif

Atsakyti
Ei, ką veikiat savaitgaliais kad tylu taip? mirksiukas.gif

Baigiau daugmaž tvarkyt foto iš savo pirmų krikštynų smile.gif 80 nuotraukų turbūt normaliai, ar ne? JB dariau tik tris.

Šiaip įspūdžiai dvejopi - be galo patiko laukt momentų, galvot kaip ką įdomiau pagaut, stebėt iš šalies žmones. Kaifavau tiesiog. Po ceremonijos ala fotosesija patiko mažiau, nes nemokėjau reguliuot ką daryt, kur eit ir pan doh.gif Bažnyčioj krikštijo apie 15 vaikų vienu metu, tai šakės - visos foto tik portretinės, nes vos atsitraukiu toliau - iškart milijonas svetimų rankų,kojų ir pilvų arba fotikų kadre mad.gif neįmanoma, tai kelių vizijų taip ir neįgyvendinau. Nu bet visumoj tai aš euforijoj, kaži ką užsakovai sakys blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Aj, ir dar gi didelė bėda - balta apranga vidurdienį doh.gif foto lauke bandžiau verst jb - vaiko apranga virsta baltu blynu doh.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi uz tave, Sadi, kad tau taip patiko fotkint ir nedrebejo nevirpejo rankos biggrin.gif man tai kojas turbut butu pakirte biggrin.gif sakai, kad dienos metu balta spalva isnyko? sutinku, kad sunku, bet manau kad imanoma ir tai, gal tiesiog nespejai susireguliuot parametru smile.gif

beja, grazi mergyte, uzportretinciau ja biggrin.gif bet tai kad 15 vaiku vienu metu krikstyt tai ka as zinau doh.gif ir dar itariu tiek pat fotografu aplink zuja lotuliukas.gif nu v.z. ekstrymo gavai kaip reikalas wink.gif bet jei patiko tai ir toliau imkis smile.gif

p.s. trecioji zinok nepatiko spalvomis - jau primakliavojai per daug mano akimis smile.gif, bet turinys tai visai mielas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 16, 23:55)
Dziaugiuosi uz tave, Sadi, kad tau taip patiko fotkint ir nedrebejo nevirpejo rankos biggrin.gif man tai kojas turbut butu pakirte biggrin.gif sakai, kad dienos metu balta spalva isnyko? sutinku, kad sunku, bet manau kad imanoma ir tai, gal tiesiog nespejai susireguliuot parametru smile.gif

beja, grazi mergyte, uzportretinciau ja biggrin.gif bet tai kad 15 vaiku vienu metu krikstyt tai ka as zinau  doh.gif ir dar itariu tiek pat fotografu aplink zuja  lotuliukas.gif nu v.z. ekstrymo gavai kaip reikalas wink.gif bet jei patiko tai ir toliau imkis smile.gif

p.s. trecioji zinok nepatiko spalvomis - jau primakliavojai per daug mano akimis smile.gif, bet turinys tai visai mielas smile.gif

aha, tikiu kad įmanoma, gal reikėjo į kokį pavėsį eit, ar kitu kampu bandyt.... Nu yra kaip yra...
dėl žmonių tai šakės - vaikai, plius po keturis suaugusius kiekvienam ir dar po tris keturis fotografus kiekvienam smile.gif ragas.. nu bet užtat bažnyčia šviesi, iso 800, diafragma 1,8 ir pilnai išsisukau be blykstės thumbup.gif

ten tai visko bandžiau smile.gif palikau ir jb ir vintage, šita tipo hdr ax.gif man labai patiko ta poza, bandžiau dramatiškumo suteikt smile.gif
Atsakyti
Sadi, mielos foto. Kaip pirmam kartui labai neblogai. Tik gal trečia tokia keista (paprastai paprasti žmonės nesupranta tokių fintų). Aš irgi prieš savaitę fotkinau krikštynas. Man irgi labai patiko. Šviesi bažnyčia, tik vienos krikštynos, tuščia bažnyčia. Tik aš savo kokbe nelabai patenkinta... unsure.gif
Atsakyti
Sadi, saunuole, kad bandei ir kad patiko thumbup.gif

visur su 50-tuku vaikscioai ar dar koki objektyva turejai?
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 08 17, 08:38)
..................Man irgi labai patiko. Šviesi bažnyčia, tik vienos krikštynos, tuščia bažnyčia. Tik aš savo kokbe nelabai patenkinta... unsure.gif

tai prasom kadru kadru mums parodyt smile.gif o ir zino ant popieriaus atspaustos kitaip atrodo, mazu ten nieko tokio ir baisaus wink.gif
Atsakyti
Sadi, geros tos nuotraukos smile.gif trecioji man patiko, neaisku, kaip tevams biggrin.gif gavus esu pastabu, kad but matyt veidas butinai, dar pasaukia vaika, kad ziuretu i obj, tada jau gerai jiems doh.gif

turejai ta sviesu zuma? jauciu maniskiam 35mm su f1,8 but ryki tik viena akis vaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 08 16, 23:12)
Baigiau daugmaž tvarkyt foto iš savo pirmų krikštynų smile.gif 80 nuotraukų turbūt normaliai, ar ne? JB dariau tik tris.

Sadi thumbup.gif , man labai antra ir trecia patiko wub.gif Papasakok placiau kaip hdr darai blush2.gif cia actionas ar kas kita g.gif
Atsakyti
Sadi, šauniai, smagu, kad užteko šviesos bažnyčioj thumbup.gif
Atsakyti