Sayonara, labai grazu
QUOTE(Nikkė @ 2009 08 14, 18:35)
Arvydai,
Kita vertus - vienas kitas gurksnis sampano, manau, tikrai padetu pakeisti mano nuomone i geraja puse.
Kita vertus - vienas kitas gurksnis sampano, manau, tikrai padetu pakeisti mano nuomone i geraja puse.
Oj kokia isdykele
Say, graziai Greta auga... Bus laiminga tiek ir tokiu nuotrauku turedama. Man patiko antra - tai graziai ji "susideliojus" ir trecia - ypac tie zoles antspaudai ant nugaros
Arvydai, man kazkaip ir spalvos siaip sau ir tas islenktas horizontas, ir formatas.. nea, nekabina visai. Antra vertus as namie be kompo ir ziuriu per iPhona - galim nekreipt demesio i mano komentarus.
Beje, kaip ten tavo vaikinas, Sayonara? Ar sveiksta? nuotraukas tai i darba tempt - reik pasiplanuot nors pries diena.
Arvydai, man kazkaip ir spalvos siaip sau ir tas islenktas horizontas, ir formatas.. nea, nekabina visai. Antra vertus as namie be kompo ir ziuriu per iPhona - galim nekreipt demesio i mano komentarus.
Beje, kaip ten tavo vaikinas, Sayonara? Ar sveiksta? nuotraukas tai i darba tempt - reik pasiplanuot nors pries diena.
QUOTE(Nikkė @ 2009 08 14, 19:35)
Graziai paklaipyta.
Nebesiklaipytu???
Arvydai - tokio tipo foto visu pirma reiktu det didesnes - nes dabar puses neimatau bet kiek imatau - tai razynkos irgi nerandu
QUOTE(BN @ 2009 08 14, 18:40)
Say, graziai Greta auga... Bus laiminga tiek ir tokiu nuotrauku turedama. Man patiko antra - tai graziai ji "susideliojus" ir trecia - ypac tie zoles antspaudai ant nugaros
ačiū. tikiuosi, kad bus laiminga.. nes dabar kartais pasijuntu kalta, kad gimiau, kai tą mergaitę bandau kalbint fotkintis
sveiksta vaikinas, pirmadienį pas daktarus, tai antradienį tikrai, manau, būsiu darbe ir available for pietūs-and-anything-else
tiesa, ačiū visiems už gerus žodžius, kritikos irgi galėjo būti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 14, 19:40)
Nebesiklaipytu???
Arvydai - tokio tipo foto visu pirma reiktu det didesnes - nes dabar puses neimatau bet kiek imatau - tai razynkos irgi nerandu
sutinku su visa kritika išsakyta
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 19:08)
tai ką man dabar daryt?
Neapgaudinek zmoniu o siaip tikrai-atrodo super
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 14, 19:55)
Ir dar, pasitaisau ir dedu savo nuotrauką
Na man irgi paprastas paveiksliukas, ir dar nelabai kokybiskas ovalas cia gerai
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 14, 18:47)
Žvaigždžių vartai
sukėliau pagaliau ir aš fotkes iš burbuliatoriaus, kad ir kaip gėda būtų rodyti atsiprašau, kad ne visur pavadinimus surašiau, jau tingiu rašyti
man labai gaila, kad ND tiek mažai bedalyvauja nu ką padarysi. kažkada buvo siūlyta tema "Lietus". gal pabandom ją panašu, kad orai tam darosi labai tinkami...
man labai gaila, kad ND tiek mažai bedalyvauja nu ką padarysi. kažkada buvo siūlyta tema "Lietus". gal pabandom ją panašu, kad orai tam darosi labai tinkami...
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 17:46)
o kas dėl grūdo? aš tai elementariai einu į filter - noise - add noise ir dedu, kiek man reik, priklausomai nuo situacijos. kitaip nemoku
Tau labai graziai gaunas as taip pat atrodo darau, bet man visad mano detas grudas taip ir matosi, kad "fake"
O ka Tu ten pazymi- "uniform" ar "gaussian"? ir dar "monocromatic: apacioje yra, niekad nezinau pazymet ana ar ne?