Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 08 14, 16:20)
Tai ka cia rimtai ne juosta?  unsure.gif  blyn, galvojau, cia kzkox ironiskas juokas buvo biggrin.gif

rimtai ne juosta smile.gif 4u.gif
aš tikrai kurį laiką iš savęs juokiuos, kad net jei fotkinu su skaitmena, tai apdirbu taip, kad po to kažkuo vis tiek juostą primena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 17:15)
Pepperoni, ištarei burtažodį "šampė" - ir arvydas išnyko..smile.gif

kaip dzinas laugh.gif

------

del j/b tai gerai skamba ...tik levelius pastumdziau ... bigsmile.gif net pavydas sueme... blush2.gif

nesuprantu... g.gif nu blinciki, man tai taip nesistumdo kazkodel... unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 rugpjūčio 2009 - 16:31
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 14, 16:25)
kaip dzinas laugh.gif
------

del j/b tai gerai skamba ...tik levelius pastumdziau ... bigsmile.gif nesuprantu...  g.gif

nu blinciki,  man tai taip nesistumdo kazkodel...  unsure.gif  g.gif

jei ne juokais, aš su PS moku kelis elementarius veiksmus. paklauskit bitės, ji ši manęs žvengia visada, kad nieko nemoku. tiesiog atradau savo stebuklingą kombinaciją.
moku paversti jb su gradient map (ok ok, moku ir su avytess pluginu, bet jį gana retai naudoju), pakontrastint, pašarpint, uždėt grūdelio, timptelt curves, levelį ir.. maždaug viskas.. blush2.gif

na ką tik išbandžiau ant kitos foto. visada tokią pačią kombinaciją naudoju. priklausomai nuo šviesos skirtingi stiprumai koregavimo, tai skirtingas ir rezultatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 rugpjūčio 2009 - 16:35
as ne ka daugiau moku biggrin.gif ai, - actiona va moku uzdet biggrin.gif

dar tik pora menesiu kokiu, kaip nejungiu Gimpo... ax.gif kadangi jis ganetinai skirias nuo PS, tai mazai ka ir moku... ax.gif blush2.gif pvz. tik neseniai suzinojau, kaip horizonta istiesint jame... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
sayonara, tikrai puikus portretai wub.gif Labai wub.gif
Isduok paslapti kaip gruda toki naturalu uzdedi? Nes man nesigauna... ax.gif
Atsakyti
na va dar viena pagal savo daugybos lentele padariau. gaila, kad veiksmas - ne karves melžimas, bo jis man čia būtų labai tikęs..biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ir vel sumaisyciau su juostiniu kadru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 08 14, 16:56)
Ir vel sumaisyciau su juostiniu kadru biggrin.gif

tai ką man dabar daryt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 17:08)
tai ką man dabar daryt?  lotuliukas.gif

Nieko.... biggrin.gif Grazu wub.gif

Del grudo nieks paslaptim nesidalina...? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 08 14, 17:12)
Nieko.... biggrin.gif  Grazu wub.gif

Del grudo nieks paslaptim nesidalina...? cool.gif

o kas dėl grūdo? aš tai elementariai einu į filter - noise - add noise ir dedu, kiek man reik, priklausomai nuo situacijos. kitaip nemoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 14, 16:54)
Ponas, Arvydai, o kada Jus ka parodysit? tongue.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 08 14, 17:02)
Aha  bigsmile.gif

Ir siaip... mes vis tylim.. laukiam...

Na kazko panasaus i ax.gif  - "LABAS - noriu su jumis draugaut,  jei priimsit - tai sampes pastatysiu  bigsmile.gif "

tongue.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 17:15)
Pepperoni, ištarei burtažodį "šampė" - ir arvydas išnyko..smile.gif

Jooo... Užlaužėt ir sugėdinot mane blush2.gif

Tikrai, net nepasisveikinęs įgriuvau doh.gif

Tagi, labas visoms fotografėms ir prijaučiančioms fotografijai hi.gif

O dėl burtažodžio "šampė" - tai gal nėra blogai, kad išnykau. Bėgu gi atsinešt biggrin.gif
drinks_cheers.gif

Ir dar, pasitaisau ir dedu savo nuotrauką kritikai - nesivaržykit, laikausi įsikibęs

user posted image
Atsakyti
Sayonara, nu tu duodi! Super!

Arvydai, nedrasu man kritikuoti dinozaura, atklydusi is priesistoriniu laiku, hihihi.gif bet zinok tavo foto manes labai neuzkabino. blush2.gif Grazus paveiksliukas, ir tiek. g.gif Graziai paklaipyta.
Kita vertus - vienas kitas gurksnis sampano, manau, tikrai padetu pakeisti mano nuomone i geraja puse. laugh.gif
Atsakyti