Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 08 14, 15:27)
Lamella, na pirmas toks mielas portretukas, antras nieko ypatingo smile.gif

Sayonara, Gretos portretai man nuostabus, ypac pirmas. Paskutinis irgi niekuo neypatingas, bet labai patinka tas svelnumas, tiek konturu tiek atspalviu.
O cia juosta? Nes jb tikrai nuostabus, ne tiek jb, kiek irgi konturu svelnumas, kzkokie perejimai svelnus.

nea, ne juosta..sad.gif tiesiog kažkaip automatiškai per 5 sekundes apdirbu skaitmenines foto taip, kad kartais jos tampa panašios į juostą.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 15:42)
labos. pagalvojau, pagalvojau, kad seniai ką nors rodžiau, tai rodau paprastus portretukus. mano "zavsegdatas" modelis Greta. Auga, ania? smile.gif

Nespalvotos nuotraukos: pirmoji - pati geriausia. Antroje - man modelio veido per mažai, t.y. kampas ne tas. Trečioji - tik paskaitęs vėlesnius atsakymus supratau, kas fotografuota. Jei žolės nuspausta nugara, gal iš arčiau ją reikėjo parodyt, svarstau g.gif
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 15:42)
o čia šiaip ramybės ir meilumo įsikūnijimas Dagnė:

Visai gera nuotrauka. Smilgą dešinėje tik nukirpčiau - šviečia kaip lemputė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 14, 15:33)
Nespalvotos nuotraukos: pirmoji - pati geriausia. Antroje - man modelio veido per mažai, t.y. kampas ne tas. Trečioji - tik paskaitęs vėlesnius atsakymus supratau, kas fotografuota. Jei žolės nuspausta nugara, gal iš arčiau ją reikėjo parodyt, svarstau  g.gif

Visai gera nuotrauka. Smilgą dešinėje tik nukirpčiau - šviečia kaip lemputė  smile.gif

dėkui 4u.gif ale aš tikrai nefotografavau TIK smilgų nuspaustos nugaros..smile.gif ta foto gal į seriją įsipaišyti turėtų. vienos jos savaime aš nerodyčiau.
Atsakyti
O man jos ir be serijos uztenka ax.gif
zdz kiekvienam savaip... gal del minciu, gal del pojuciu o gal siaip del prisiminimu...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 14:23)
čia koks nors naujas bajeris su tais actionais ar jb neblogu ar kaip? rolleyes.gif  informuokit mane, aš seniai čia buvau  lotuliukas.gif

Ne, as tiesiog senas senas temas kazkada atsiverciau - bludom mes ten ir su actionais ir su viskuo kitu doh.gif Tai i ta tema ir uzkausiau biggrin.gif

Skype esi?
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 14:36)
dėkui  4u.gif  ale aš tikrai nefotografavau TIK smilgų nuspaustos nugaros..smile.gif ta foto gal į seriją įsipaišyti turėtų. vienos jos savaime aš nerodyčiau.

o as su peperoni sutinku - man ji ir be serijos faina... Apie vasara, jaunyste...
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 14, 15:48)
Ne, as tiesiog senas senas temas kazkada atsiverciau - bludom mes ten ir su actionais ir su viskuo kitu doh.gif Tai i ta tema ir uzkausiau  biggrin.gif

Skype esi?
Papildyta:

o as su peperoni sutinku - man ji ir be serijos faina... Apie vasara, jaunyste...

aš taip iš pradžių ir pagalvojau, ale kai Pepperoni prisijungė, galvoju, reik update'ą padaryt, gal ko nežinau biggrin.gif

jo, jaunystę, durnystę, meijlas seijlas..smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 14, 17:33)
Ponas, Arvydai, o kada Jus ka parodysit? tongue.gif
Atsakyti
siaip dizaina galerijos as pati sukuriau, vyras tik programine dali (kurios nesimato) sukurpe, kad kazka paspaudus kazkas vyktu.

sayonara, tu mano mintis perskaitei. jau norejau pries kelias dienas klausti kur nuostabiausio pasaulio tavo modelio Gretos nuotraukos blush2.gif ji dar grazesne tapo.... reiks ir man jau ruostis tau pozuot, kol ziema neatejo lotuliukas.gif

lamelos, man antra labiau patiko. pirmoje kokybe kazkaip kliuna. g.gif arba tada jau su soft kazkuo slepciau visai fokusa.

BN, tavo iPhone sunkiai labai varte vakar. gal sian pavyks paziuret.

arvydai, tavo antivirusine topine biggrin.gif matyt piratine versija lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 14, 16:54)
Ponas, Arvydai, o kada Jus ka parodysit? tongue.gif

Aha bigsmile.gif

Ir siaip... mes vis tylim.. laukiam...

Na kazko panasaus i ax.gif - "LABAS - noriu su jumis draugaut, jei priimsit - tai sampes pastatysiu bigsmile.gif "

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 16:30)
nea, ne juosta..sad.gif tiesiog kažkaip automatiškai per 5 sekundes apdirbu skaitmenines foto taip, kad kartais jos tampa panašios į juostą.. lotuliukas.gif

blink.gif neįtikėtina. Buvau tikra, kad čia juosta. būčiau davusi galvą nukirsti. Gerai, kad nepasiūliau.

Man labai patiko pirma. Blakstienos ir spėjamas žvilgsnis žemyn, plaukų sruoga - kaip didelis blakstienų atkartojimas. Tokia beveik įtempta ramybė, kuri tuojau baigsi, nes jaunystėje niekas netrunka ilgai. Ir švelnumas.

Antra patiko labai. Poza tokia su menamu judesiu, ranka ir pirštai labai grakštūs ir puikiai atrodo petnešėlė saulės nutvieksta, kurios linijas atkartoja žolynai.

Tikrai labai pavydžiu tokio JB, kaip man tokio reikėjo...
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 14, 16:02)
sayonara, tu mano mintis perskaitei. jau norejau pries kelias dienas klausti kur nuostabiausio pasaulio tavo modelio Gretos nuotraukos  blush2.gif ji dar grazesne tapo.... reiks ir man jau ruostis tau pozuot, kol ziema neatejo  lotuliukas.gif

tai ruoškis ruoškis, kol šviesos dar daug ir gražios yra smile.gif
modelis persirgo kurį laiką trukusį nebendravimą su manim (paauglystė) ir vėl ėmėsi pozuoti, dar kurį kartą ją tempsiuos iki rudens..smile.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 08 14, 16:10)
blink.gif neįtikėtina. Buvau tikra, kad čia juosta. būčiau davusi galvą nukirsti. Gerai, kad nepasiūliau.

Man labai patiko pirma. Blakstienos ir spėjamas žvilgsnis žemyn, plaukų sruoga - kaip didelis blakstienų atkartojimas. Tokia beveik įtempta ramybė, kuri tuojau baigsi, nes jaunystėje niekas netrunka ilgai. Ir švelnumas.

Antra patiko labai. Poza tokia su menamu judesiu, ranka ir pirštai labai grakštūs ir puikiai atrodo petnešėlė saulės nutvieksta, kurios linijas atkartoja žolynai.

Tikrai labai pavydžiu tokio JB, kaip man tokio reikėjo...

lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif
bet tas jb... g.gif ką aš žinau.. nei actiono jokio, nieko.. levelius vos vos stumteli, daugiau viskas įprasta.. plius grūdas, kuris pas mane visada yra..

juokingiausia, kad kai abi šias mergičkas pakviečiau fotkintis, abi atėjo su dryžiukais lotuliukas.gif

Pepperoni, ištarei burtažodį "šampė" - ir arvydas išnyko..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 rugpjūčio 2009 - 16:16
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 18:15)

bet tas jb...  g.gif ką aš žinau.. nei actiono jokio, nieko.. levelius vos vos stumteli, daugiau viskas įprasta.. plius grūdas, kuris pas mane visada yra..

Tai ka cia rimtai ne juosta? unsure.gif blyn, galvojau, cia kzkox ironiskas juokas buvo biggrin.gif
Atsakyti