Vakar vakare labai daug apie Turkiją prisiklausiau pasakojimų iš draugų ir gavau nuostabių lauktuvių...prieskonių tai net ir kvapą užuodžiau šiek tiek...prisiminiau, kad Sadi čia kažkada buvo įdėjus nuorodą Turkijos foto...peržiūrėjau...nuostabu!!!!
labos. pagalvojau, pagalvojau, kad seniai ką nors rodžiau, tai rodau paprastus portretukus. mano "zavsegdatas" modelis Greta. Auga, ania?
o čia šiaip ramybės ir meilumo įsikūnijimas Dagnė:
taršykit. žinau, kad labai paprasta viskas, ale po tokio maratono, kokį apturėjau, džiaugiuos, kad bent keliose foto antram plane nėra lėktuvų
taršykit. žinau, kad labai paprasta viskas, ale po tokio maratono, kokį apturėjau, džiaugiuos, kad bent keliose foto antram plane nėra lėktuvų
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 13:42)
labos. pagalvojau, pagalvojau, kad seniai ką nors rodžiau, tai rodau paprastus portretukus. mano "zavsegdatas" modelis Greta. Auga, ania?
Aha, auga Greta As tai nieko netarsysiu - man grazu (ilgai ant zoles gulejo Greta, kol iki trecios nuotraukos atejot - zoles atspaudai ant nugaros like.... ) O ir spalvota faina - mielas portretas
Klausyk, koks cia pas tave fotikas, koks objektyvas ir kokie actionai? :D
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 14, 14:47)
Aha, auga Greta As tai nieko netarsysiu - man grazu (ilgai ant zoles gulejo Greta, kol iki trecios nuotraukos atejot - zoles atspaudai ant nugaros like.... ) O ir spalvota faina - mielas portretas
taigis, cioce, specialiai fotkinau nugulėtą nugarą, nors mergina kraipė antakius, nesuprato, kam man to reikia. aktionų čia jokių..
Sansara, kokia galerija, kokios foto! Negalejau akiu atitraukti. Prasom skubiai paviesinti savo vyro kontaktus - jei kada noresiu atsidaryti savo galerija, kreipsiuos.
Lamella, man patiko pirmoji, fainas rakursas, grazus mergaites "susikraipymai". Ir spalvos liuks. O antroji foto tokia iprasta pasirode.
Sayonara, patiko man tokia siaura ryskumo zona. Labai net patiko. Ypac antroji.
Lamella, man patiko pirmoji, fainas rakursas, grazus mergaites "susikraipymai". Ir spalvos liuks. O antroji foto tokia iprasta pasirode.
Sayonara, patiko man tokia siaura ryskumo zona. Labai net patiko. Ypac antroji.
QUOTE(Baccardi @ 2009 08 14, 14:23)
QUOTE(Nikkė @ 2009 08 14, 15:57)
Dėkui už komentarus
Sayonara, labai patinka, kaip viskas aplinkui išsilieja. 3 ir paskutinė labiausiai. Paskutinėj fonas kaip akvarele lietas
Sayonara - man ko gero trecia labiausiai
p.s. j/b labai neblogas
p.s. j/b labai neblogas
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 14, 15:22)
čia koks nors naujas bajeris su tais actionais ar jb neblogu ar kaip? informuokit mane, aš seniai čia buvau
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 16:23)
čia koks nors naujas bajeris su tais actionais ar jb neblogu ar kaip? informuokit mane, aš seniai čia buvau
viskas normaliai, nieko nepraleidai
pratesiau Wyshnios klausima
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 14, 15:25)
fuf, o aš jau pagalvojau, kad ką nors labai svarbaus praleidau
Lamella, na pirmas toks mielas portretukas, antras nieko ypatingo
Sayonara, Gretos portretai man nuostabus, ypac pirmas. Paskutinis irgi niekuo neypatingas, bet labai patinka tas svelnumas, tiek konturu tiek atspalviu.
O cia juosta?
Sayonara, Gretos portretai man nuostabus, ypac pirmas. Paskutinis irgi niekuo neypatingas, bet labai patinka tas svelnumas, tiek konturu tiek atspalviu.
O cia juosta?