Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Vakar vakare labai daug apie Turkiją prisiklausiau pasakojimų iš draugų ir gavau nuostabių lauktuvių...prieskonių wub.gif tai net ir kvapą užuodžiau šiek tiek...prisiminiau, kad Sadi čia kažkada buvo įdėjus nuorodą Turkijos foto...peržiūrėjau...nuostabu!!!!
Atsakyti
Lamella,

Man pirma l.patinka ir spalvomis ir nuotaika. 4u.gif
Atsakyti
labos. pagalvojau, pagalvojau, kad seniai ką nors rodžiau, tai rodau paprastus portretukus. mano "zavsegdatas" modelis Greta. Auga, ania? smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

o čia šiaip ramybės ir meilumo įsikūnijimas Dagnė:

user posted image

taršykit. žinau, kad labai paprasta viskas, ale po tokio maratono, kokį apturėjau, džiaugiuos, kad bent keliose foto antram plane nėra lėktuvų doh.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 13:42)
labos. pagalvojau, pagalvojau, kad seniai ką nors rodžiau, tai rodau paprastus portretukus. mano "zavsegdatas" modelis Greta. Auga, ania? smile.gif

o čia šiaip ramybės ir meilumo įsikūnijimas Dagnė:

taršykit. žinau, kad labai paprasta viskas, ale po tokio maratono, kokį apturėjau, džiaugiuos, kad bent keliose foto antram plane nėra lėktuvų  doh.gif

Aha, auga Greta smile.gif As tai nieko netarsysiu - man grazu (ilgai ant zoles gulejo Greta, kol iki trecios nuotraukos atejot - zoles atspaudai ant nugaros like.... rolleyes.gif ) O ir spalvota faina - mielas portretas bigsmile.gif

Klausyk, koks cia pas tave fotikas, koks objektyvas ir kokie actionai? :D
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 14, 14:47)
Aha, auga Greta smile.gif As tai nieko netarsysiu - man grazu (ilgai ant zoles gulejo Greta, kol iki trecios nuotraukos atejot - zoles atspaudai ant nugaros like.... rolleyes.gif ) O ir spalvota faina - mielas portretas bigsmile.gif

Klausyk, koks cia pas tave fotikas, koks objektyvas ir kokie actionai? :D

taigis, cioce, specialiai fotkinau nugulėtą nugarą, nors mergina kraipė antakius, nesuprato, kam man to reikia. aktionų čia jokių.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sansara, kokia galerija, kokios foto! blink.gif Negalejau akiu atitraukti. Prasom skubiai paviesinti savo vyro kontaktus - jei kada noresiu atsidaryti savo galerija, kreipsiuos. hihihi.gif

Lamella, man patiko pirmoji, fainas rakursas, grazus mergaites "susikraipymai". Ir spalvos liuks. O antroji foto tokia iprasta pasirode. blush2.gif

Sayonara, patiko man tokia siaura ryskumo zona. Labai net patiko. Ypac antroji.
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 08 14, 14:23)
Lamella,
Man pirma l.patinka ir spalvomis ir nuotaika. 4u.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 08 14, 15:57)
Lamella, man patiko pirmoji, fainas rakursas, grazus mergaites "susikraipymai". Ir spalvos liuks. O antroji foto tokia iprasta pasirode.  blush2.gif

Dėkui už komentarus 4u.gif

Sayonara, labai patinka, kaip viskas aplinkui išsilieja. 3 ir paskutinė labiausiai. Paskutinėj fonas kaip akvarele lietas wub.gif
Atsakyti
Sayonara - man ko gero trecia labiausiai wub.gif

p.s. j/b labai neblogas tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 14, 15:22)
Sayonara - man ko gero trecia labiausiai  wub.gif
p.s. j/b labai neblogas  tongue.gif  lotuliukas.gif

čia koks nors naujas bajeris su tais actionais ar jb neblogu ar kaip? rolleyes.gif informuokit mane, aš seniai čia buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 14, 16:23)
čia koks nors naujas bajeris su tais actionais ar jb neblogu ar kaip? rolleyes.gif  informuokit mane, aš seniai čia buvau  lotuliukas.gif

viskas normaliai, nieko nepraleidai biggrin.gif

pratesiau Wyshnios klausima biggrin.gif

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 14, 15:25)
viskas normaliai, nieko nepraleidai biggrin.gif

pratesiau Wyshnios klausima biggrin.gif
4u.gif

fuf, o aš jau pagalvojau, kad ką nors labai svarbaus praleidau biggrin.gif
Atsakyti
Lamella, na pirmas toks mielas portretukas, antras nieko ypatingo smile.gif

Sayonara, Gretos portretai man nuostabus, ypac pirmas. Paskutinis irgi niekuo neypatingas, bet labai patinka tas svelnumas, tiek konturu tiek atspalviu.
O cia juosta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 14 rugpjūčio 2009 - 15:29