Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 08 13, 19:46)
aha - esu radus ta langeli - bet kazkaip nepagavau kampo ten ... na reik pabandyt... jei ka prasysiu Taves konslutaciju  4u.gif

Ok, klausk, jei ką. Galėsi kokį printscreen'ą padaryt...
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 13, 17:26)
Wyahnia, ar matei mano laiska e-paste?!? tongue.gif

Dar netikrinau siandien. Einu pazesiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 13, 20:48)
Dar netikrinau siandien. Einu pazesiu wink.gif
Oi as prieziople, zmones sumaisiau doh.gif
Atsakyti
Peperoni, Ninin, Grethen 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aciu Jums.

QUOTE(Peperoni @ 2009 08 13, 19:17)
parodysi?  bigsmile.gif
tongue.gif Buvo baisus apsvietimas verysad.gif o su blykste vaiku kambaryje buvo be sansu kazka normalaus gaudyti doh.gif Keli kadrai yra geri mano galva, bet mano nuomone aisku subjektyvi biggrin.gif Parodysiu parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Del uzraso ant nuotrauku, as esu pasidariusi "brush". Labai lengva padaryt ir paprasta naudoti. Va cia kaip pasidaryt...My Webpage ...eikit i apacia kur parasyta "Making a copyright banner brush" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 13 rugpjūčio 2009 - 19:11
va ca_girl jau atsake. as irgi pasidariau Brush su savo vardu (kazkada seniai apie tai buvo kalbeta, tai tada dar pasidariau biggrin.gif kaip, nepamenu) ir tiesiog pasirinkus teptuka, kur noriu, ten uzlepeizinu balta arba juoda parasa, priklausomai nuo foto. jokiu papildomu layer kurti nereik.
Atsakyti
Sansara - sveikinimai su galerijos atidarymu thumbup.gif kol kas tik akį užmečiau, bet labai maloniai atrodo smile.gif
Atsakyti
Ca-girl, Sanasa thumbup.gif padariau ir stampuoju visur kur reikia ir nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Sansara, galerijos pradzia nebloga biggrin.gif

sakykit, galerija asmenine, bet kontaktai yra, tai laikui begant butu ne tik asmenine, taip? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 13 rugpjūčio 2009 - 22:45
QUOTE(Pukė @ 2009 08 13, 23:45)
sakykit, galerija asmenine, bet kontaktai yra, tai laikui begant butu ne tik asmenine, taip? blush2.gif

kaip dievas duos, kol kas nelabai planuoju asmenines fotopaslaugas teikti, baisiai jau gaila savaitgaliu blush2.gif o siaip kontaktus palikau "maza kam" tikslu smile.gif
Atsakyti
Perziurejau Sansaros puslapi - tikrai patogus valdymas, na o apie nuotraukas net nera ka sakyti - super 4u.gif Radau keleta nematytu kadru, kurie keliaus i mano favoritus smile.gif
Atsakyti
Sansara, labai puiki, minimalistinė galerija thumbup.gif

Kritikai ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti