Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

nu reik jau susikaupt ir grįžt į temą smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 08 01, 23:16)
žieminis česnakas

gražiai gavosi, minkštos spalvos. čia dviguba ekspozicija?

QUOTE(c-girl @ 2009 08 02, 09:33)

nu labai fainai. toks lyg išsigandęs, lyg liūdnas. grūdas man nemaišo.

QUOTE(Sadi @ 2009 08 02, 10:21)
Vakaras prie Dubysos
Man labai patiko kaip šviesa čia atrodo. Bet gal bardakas kadre didelis? JB galbandyt verst?

šviesa graži smile.gif

QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 02, 21:45)
Dedu viena Temine:

sunku man tokias foto komentuoti ax.gif modelis tai gražus, bet pati foto ne mano skonio smile.gif

ai, dar iš anos temos:

QUOTE(peppi @ 2009 07 28, 12:17)
na keliu savo kelis kadrelius iš šeimyninės fotosesijos...sorry už parašą

gražios foto, patiko kiekviena savaip smile.gif
peppi, apie mano burbuliukus kur klausei, tai taip, ten atspindžiai vandeny.

QUOTE(lamella @ 2009 07 28, 12:44)

nuostabi foto ax.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 28, 13:31)
Keliu ir as is praeito savaitgalio "damu" foto, naudojau actiona, tai spalvos manau niekam nepatiks blush2.gif  Bet man grazu

gražūs modeliukai, gyvi portretai. spalvos per daug nekliūna.

QUOTE(c-girl @ 2009 07 28, 17:51)
Idedu ir as pora....Broliai

jau neberodo, bet mačiau, prisimenu, užstrigo. c-girl kaip visada - tik gėrėtis galiu Tavo nuotraukomis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2009 07 28, 22:39)
Va dar MB suklijavo triptiką (man nelabai kaip sekas tokius dalykus fotožopint  blush2.gif )

trise visai linksmai žiūrisi smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 07 30, 19:49)
kaip jums si foto?

graži, rami nuotrauka smile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 07 30, 21:46)
Visiskai nieko neparodau kazkaip cia. Kaip jums si foto?  smile.gif

man čia patinka šviesos žaismas plaukuose smile.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 08 01, 20:18)

-Nu duok tu man tą obuolį!

Netikras pumpotaukšlis

pirma faina, nereik jb.
antroj man ta apačia trukdo, bet taisyklingai nesikerpa.

QUOTE(Sea_ @ 2009 08 01, 22:01)
Wiggles rock

4u.gif

vieną karštą vasaros rytą...biggrin.gif

visos trys įdomiai žiūrisi smile.gif trečioji keistai vaizduoja "karštą" rytą smile.gif bet tuo ir gerai. linksmai smile.gif
Atsakyti
kiek graziu darbu pridejot bigsmile.gif

turiu kelis neblogus portretus,ale visur keli plaukai ties akim eina doh.gif ar imanoma kaip nors panaikinti? unsure.gif
Atsakyti
ca-girl, labai patiko portretas... Labai labai 4u.gif

As sedziu dvi dienas, galvoju negi tema mire, kad niekas neraso ir tik siandinen atsibudau, kad jau nauja tema pradejot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 08 04, 10:54)
kiek graziu darbu pridejot  bigsmile.gif

turiu kelis neblogus portretus,ale visur keli plaukai ties akim eina doh.gif ar imanoma kaip nors panaikinti? unsure.gif

Meistrai Photoshop'u viska gali padaryti - teko internete matyti filmuka, kaip buvo atliekama net figūros korekcija keliais dydžiais.
Atsakyti
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 04, 11:35)
Meistrai Photoshop'u viska gali padaryti - teko internete matyti filmuka, kaip buvo atliekama net figūros korekcija keliais dydžiais.

idomu kuriuo tool'u ? klonavimo gal? g.gif
Atsakyti
Laba visiems 4u.gif

As po Juros sventes, dar ispudziais gyva wub.gif Galiu pasakyti, jog viena nuostabiausiu, tvarkingiausiu ir puikiai orgnizuotu svenciu 4u.gif

Sea_, patiko man tavo zieminis cesnakas, toks minkstutis ax.gif
Jeliukas, temine tikra temine biggrin.gif suzavejo kokybe mirksiukas.gif
Sadi, grazus vakaras wub.gif Man nepavyksta tokios foto blush2.gif
c-girl, portretas man labai... wub.gif

Turiu tuzina netvarkytu nuotrauku is juros sventes, o nera laiko tvarkyti doh.gif Ir dar tas raw doh.gif Issiliejau biggrin.gif
Atsakyti
Aš pats tai su GIMP programa dirbu. Tokiais atvejais kopijuoju salia esanti plota ir keliu ant nepageidaujamo objekto.
Atsakyti
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 04, 11:51)
Aš pats tai su GIMP programa dirbu. Tokiais atvejais kopijuoju salia esanti plota ir keliu ant nepageidaujamo objekto.

o kam tiek vargt? g.gif juk klonavimo irankis taip pat puikiai veikia ir Gimp'e smile.gif
Atsakyti
Labas visoms, seniai čia bebuvau su savo nuotraukėlėm, galvojau pafotografuosiu, pasimokysiu šiek tiek ir tada sugrįšiu pas jus rolleyes.gif vis užsukdavau paskaitinėti temos, mačiau daug puikių nuotraukų 4u.gif

Įdedu viena nuotraukėlę, kuri man patinka, norėčiau ir jūsų nuomonės ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2009 08 04, 15:03)
Įdedu viena nuotraukėlę, kuri man patinka, norėčiau ir jūsų nuomonės  ax.gif

Dar kokio žiedelio, tegu ir išplaukusio, reikėtų viršutiniame dešiniajame kampe.
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2009 08 04, 14:03)

man visai grazu, spalvos svelnios, tik gal uzdeti svelnu vinjetavima, nes virsutiniai kampai kaip ir tamsesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 04, 14:24)
man visai grazu, spalvos svelnios, tik gal uzdeti svelnu vinjetavima, nes virsutiniai kampai kaip ir tamsesni  g.gif

Ačiū už nuomonę, bet šioje foto vinjetavimas jau uždėtas rolleyes.gif ir man pačiai labai jau keistai buvo, kad viršutiniai krašai tamsesni g.gif , bet taip jau gavosi rolleyes.gif
Atsakyti