Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(O @ 2009 08 13, 18:50)
Sansara, labai liuks galerija  thumbup.gif  Sveikinimai 4u.gif 
O kadangi man extra reikia paraso ant foto, (uzmaciau pas tave) tai norejau paklausti , kaip jis daromas g.gif  ar labai daug laiko uzima g.gif  4u.gif
Pamenu kazkada jau klause kazkas apie ji, bet tada gi nereikejo  doh.gif  o ieskoti tai irgi nemazai laiko uzims, jei kas zino kaip tai daroma, pasidalinkit a  flirt.gif  4u.gif

prasom placiau bigsmile.gif ka gero darysi? bigsmile.gif

as esu pasidarius, bet kazkaip tingiu naudot biggrin.gif blush2.gif nzn kaip daro kitos , bet as atsidariau nauja jpg faila, pasidariau ji permatoma ir tada uzsirasiau ka reikejo biggrin.gif tai kai reik - tiesiog uzdedi ant foto virsaus kaip layeri ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 rugpjūčio 2009 - 18:00
QUOTE(Sansara @ 2009 08 13, 16:49)
ale remai jau yra, tai kvieciu uzsukti cia. galerija ne komercinio pobudzio, grynai asmenine  mirksiukas.gif

faina
Atsakyti
Kai atiduodat nuotraukas, pvz viena jb kita spalvota tos pačios variantą, jūs skaitot,kad čia 1 foto ar 2 atiduodat? smile.gif
Papildyta:
Sansara, sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu ND nugaletojus 4u.gif

pas mane nefotkinimo krize ramiai tesiasi toliau doh.gif

smile.gif+2009 08 13, 18:01-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 13, 18:01)

drinks_cheers.gif labai miela galerija, svarbiausia, kad paprasta naudotis rolleyes.gif

C-girl, jau spalvos wub.gif

dar buvo smagu po BN ir Sadi Turkija paklaidziot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 13 rugpjūčio 2009 - 18:13
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 13, 18:59)
prasom placiau  bigsmile.gif ka gero darysi?  bigsmile.gif
as esu pasidarius, bet kazkaip tingiu naudot  biggrin.gif  blush2.gif  nzn kaip daro kitos , bet as atsidariau nauja jpg faila, pasidariau ji permatoma ir tada uzsirasiau ka reikejo  biggrin.gif  tai kai reik - tiesiog uzdedi ant foto virsaus kaip layeri ir viskas  4u.gif
biggrin.gif fotkinau viena gimtadieni tai noreciau kad ant foto butu mano logo blush2.gif Dekui tau didziausis
oro_buckis.gif o kaip permotama sluoksni padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 08 13, 19:12)
biggrin.gif  fotkinau viena gimtadieni tai noreciau kad ant foto butu mano logo blush2.gif  Dekui tau didziausis
oro_buckis.gif o kaip permotama sluoksni padaryti  blush2.gif

parodysi? bigsmile.gif

file---> new --->background contents ---> transparent

tiksliai, dar gi prisiminiau doh.gif , kad jei seivini kaip .jpg, tai padaro fona balta, todel reik seivint kaip *.gif mirksiukas.gif buciau supainiojus Tave... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 rugpjūčio 2009 - 18:18
QUOTE(Valetta @ 2009 08 13, 19:10)

pas mane nefotkinimo krize ramiai tesiasi toliau doh.gif

pas mane t.p. doh.gif is vis kazkokia apatija uzpuole,gerai,kad atostogu trumpam isvaziuojam smile.gif tai tikiuos atsigausiu arba atvirksciai lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš kaip paprasčiausią tekstinį layerį darau... Pasidariau Action;ą tam, ir tiek... O layeryje jaunurodau permatomumą ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 13, 16:48)
Wyahnia, ar matei mano laiska e-paste?!? tongue.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 08 13, 17:49)
nu vo, priverciau vyra pabaigt mano webgalerija
Sveikinu 4u.gif ir einu grozetis

QUOTE(O @ 2009 08 13, 20:12)
oro_buckis.gif o kaip permotama sluoksni padaryti  blush2.gif
Galima tiesiog "opacity" reguliuoti layerio smile.gif yra layers skiltyje. o siaip issirenki fonta ir rasai (kairej ikonele "T")
Atsakyti
Va va - vis norejau paklaust - papasakokit kas nors, kaip gaminami actionai?

g.gif nes turiu keleta komandu, kurias nuolat kartoju - ir kartais jau bloooooga nuo ju spaudinejimo... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 rugpjūčio 2009 - 18:28
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 13, 19:27)
Va va - vis norejau paklaust - papasakokit kas nors, kaip gaminami actionai?

g.gif  nes turiu keleta komandu, kurias nuolat kartoju - ir kartais jau bloooooga nuo ju spaudinejimo... doh.gif

Tai darai New action (kur visi action'ai, lyg dešinėje pusėje)... ir tada darai visą actrion'o veiksmą (geriausiai viską surepetuoti keletą kartų lotuliukas.gif )... Nepamiršk Stop paspausti (apačioje visų action'ų)...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 08 13, 19:41)
Tai darai New action (kur visi action'ai, lyg dešinėje pusėje)... ir tada darai visą actrion'o veiksmą (geriausiai viską surepetuoti keletą kartų  lotuliukas.gif )... Nepamiršk Stop paspausti (apačioje visų action'ų)...

aha - esu radus ta langeli - bet kazkaip nepagavau kampo ten ... na reik pabandyt... jei ka prasysiu Taves konslutaciju 4u.gif
Atsakyti