Pas mus kelias dienas supermam neveike, pasirodo tik per mozilla atsidaro... Aciu Bitelei Einu ziuret, kas naujo
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 13, 15:48)
Pas mus kelias dienas supermam neveike, pasirodo tik per mozilla atsidaro... Aciu Bitelei Einu ziuret, kas naujo
pas mane senai IE8, tai nėr jokių problemų, veikia kaip bitė
girdėjau, kad reik atsisiųst atnaujinimus IE. tik vat nžn, kaip ten su legalizmu
QUOTE(Degutė @ 2009 08 13, 13:53)
pas mane senai IE8, tai nėr jokių problemų, veikia kaip bitė
girdėjau, kad reik atsisiųst atnaujinimus IE. tik vat nžn, kaip ten su legalizmu
aciu, bandysim
Grethen, sauni mergvakario nuotaika
Dar labai patiko Degutes pirmosios dvi is vasaros
BN Turkija+postai
ca-girl mazutis koks jau didelis
o dar.... kaip gerai, kad sm jau veikia pas mane
Dar labai patiko Degutes pirmosios dvi is vasaros
BN Turkija+postai
ca-girl mazutis koks jau didelis
o dar.... kaip gerai, kad sm jau veikia pas mane
nu vo, priverciau vyra pabaigt mano webgalerija (cia kaip su batsiuviu ir batais, taip man su programuotoju namie nei metai turbut nepraejo )
zodziu, nuotraukos dar ne visos sukeltos. reik knisti kompaktus ir papildyt visus albumus. ale remai jau yra, tai kvieciu uzsukti cia. galerija ne komercinio pobudzio, grynai asmenine
zodziu, nuotraukos dar ne visos sukeltos. reik knisti kompaktus ir papildyt visus albumus. ale remai jau yra, tai kvieciu uzsukti cia. galerija ne komercinio pobudzio, grynai asmenine
QUOTE(Sansara @ 2009 08 13, 16:49)
svelnu, miela, atvira ir nuosirdu...
ir dar komplimentai vyrui uz paprastuteli valdyma
nes paskutiniu metu kazkaip teko paklaidziot po galerijas, kurios sunervina jau po 10-ies sekundziu...
Aš taip pat buvau iš tų, kurie pastarosiomis dienomis vargo su neveikiančiu forumu. IE8 viską išsprendė.
Jei juokais, tai net naują "antivirusine" kompiuterio apsaugai įsigijau.
QUOTE(Sansara @ 2009 08 13, 16:49)
nu vo, priverciau vyra pabaigt mano webgalerija.....................
labai patiko galerija, neapkrauta nereikalingomis detalemis, taip steriliai, tvarkingai, foto dideles, tikrai buvo malonu visas jas perziuret.
Visokeriopos sekmes
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 13, 16:55)
nes paskutiniu metu kazkaip teko paklaidziot po galerijas, kurios sunervina jau po 10-ies sekundziu...
Sansara, labai liuks galerija Sveikinimai
O kadangi man extra reikia paraso ant foto, (uzmaciau pas tave) tai norejau paklausti , kaip jis daromas ar labai daug laiko uzima
Pamenu kazkada jau klause kazkas apie ji, bet tada gi nereikejo o ieskoti tai irgi nemazai laiko uzims, jei kas zino kaip tai daroma, pasidalinkit a
O kadangi man extra reikia paraso ant foto, (uzmaciau pas tave) tai norejau paklausti , kaip jis daromas ar labai daug laiko uzima
Pamenu kazkada jau klause kazkas apie ji, bet tada gi nereikejo o ieskoti tai irgi nemazai laiko uzims, jei kas zino kaip tai daroma, pasidalinkit a
QUOTE(c-girl @ 2009 08 13, 00:20)
hi, nu zinok labai geras kadras su burbulu Ir j/b grazus, tikrai ne i ruduma
Dedu ir as truputi spalvu
Dedu ir as truputi spalvu
Dėkui
Na kaip išmokt TAIP pamatyt...lyg ir parasta, bet ypatinga.
Lietus...o planuos buvo pafotkint ir kieme šiek tiek, kaži koks bus ryt oras
Papildyta:
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 13, 17:00)
Nieko nuostabaus, kad neveikė