Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pas mus kelias dienas supermam neveike, pasirodo tik per mozilla atsidaro... Aciu Bitelei smile.gif Einu ziuret, kas naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 13, 15:48)
Pas mus kelias dienas supermam neveike, pasirodo tik per mozilla atsidaro... Aciu Bitelei smile.gif Einu ziuret, kas naujo smile.gif

pas mane senai IE8, tai nėr jokių problemų, veikia kaip bitė smile.gif

girdėjau, kad reik atsisiųst atnaujinimus IE. tik vat nžn, kaip ten su legalizmu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 08 13, 13:53)
pas mane senai IE8, tai nėr jokių problemų, veikia kaip bitė smile.gif

girdėjau, kad reik atsisiųst atnaujinimus IE. tik vat nžn, kaip ten su legalizmu  ax.gif

4u.gif aciu, bandysim smile.gif
Atsakyti
Grethen, sauni mergvakario nuotaika thumbup.gif
Dar labai patiko Degutes pirmosios dvi is vasaros mirksiukas.gif
BN Turkija+postai thumbup.gif
ca-girl mazutis koks jau didelis wub.gif

o dar.... kaip gerai, kad sm jau veikia pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
nu vo, priverciau vyra pabaigt mano webgalerija biggrin.gif (cia kaip su batsiuviu ir batais, taip man su programuotoju namie lotuliukas.gif nei metai turbut nepraejo lotuliukas.gif )
zodziu, nuotraukos dar ne visos sukeltos. reik knisti kompaktus ir papildyt visus albumus. ale remai jau yra, tai kvieciu uzsukti cia. galerija ne komercinio pobudzio, grynai asmenine mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 13 rugpjūčio 2009 - 15:53
Sansara,

Sveikinu oficialiai atsidarius galeriją smile.gif 4u.gif Einu grožėtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 13, 16:49)

svelnu, miela, atvira ir nuosirdu... wub.gif

ir dar komplimentai vyrui uz paprastuteli valdyma 4u.gif

nes paskutiniu metu kazkaip teko paklaidziot po galerijas, kurios sunervina jau po 10-ies sekundziu... biggrin.gif

Atsakyti
Aš taip pat buvau iš tų, kurie pastarosiomis dienomis vargo su neveikiančiu forumu. IE8 viską išsprendė.

Jei juokais, tai net naują "antivirusine" kompiuterio apsaugai įsigijau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 13, 16:49)
nu vo, priverciau vyra pabaigt mano webgalerija.....................

labai patiko galerija, neapkrauta nereikalingomis detalemis, taip steriliai, tvarkingai, foto dideles, tikrai buvo malonu visas jas perziuret.

Visokeriopos sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 13, 16:55)

nes paskutiniu metu kazkaip teko paklaidziot po galerijas, kurios sunervina jau po 10-ies sekundziu...  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sansara, labai liuks galerija thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif
O kadangi man extra reikia paraso ant foto, (uzmaciau pas tave) tai norejau paklausti , kaip jis daromas g.gif ar labai daug laiko uzima g.gif 4u.gif
Pamenu kazkada jau klause kazkas apie ji, bet tada gi nereikejo doh.gif o ieskoti tai irgi nemazai laiko uzims, jei kas zino kaip tai daroma, pasidalinkit a flirt.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 08 13, 00:20)
hi, nu zinok labai geras kadras su burbulu ax.gif  Ir j/b grazus, tikrai ne i ruduma schmoll.gif

Dedu ir as truputi spalvu ax.gif

Dėkui 4u.gif

Na kaip išmokt TAIP pamatyt...lyg ir parasta, bet ypatinga.
Lietus...o planuos buvo pafotkint ir kieme šiek tiek, kaži koks bus ryt oras biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 13, 17:00)
Jei juokais, tai net naują "antivirusine" kompiuterio apsaugai įsigijau.

Nieko nuostabaus, kad neveikė biggrin.gif
Atsakyti