C-girl, gražu, spalvos gaivios
Peperoni ir Baccardi tai tikros paparacės, kad pridėjo fotkių smagu buvo pasižiūrėti
Sveikinimai nugalėtojams
Peperoni ir Baccardi tai tikros paparacės, kad pridėjo fotkių smagu buvo pasižiūrėti
Sveikinimai nugalėtojams
Sveikinu ND nugaletojus Kazkaip mazokai nuotrauku i ND pradejom deti, aptingom
Spalvos
Pupeliukas, sveikatos mazyliui
cia Turkey on iPhone
QUOTE(c-girl @ 2009 08 13, 00:20)
Dedu ir as truputi spalvu
Spalvos
Pupeliukas, sveikatos mazyliui
QUOTE(sayonara @ 2009 08 13, 08:01)
beje, kur BN Turkijos foto galima pasižiūrėti?
cia Turkey on iPhone
QUOTE(c-girl @ 2009 08 12, 23:20)
labai spalvos ir kadras
sveikinimai nugaletojams
as vakar leliuka 10-ties dienu gavau i nagus gaila, nemiegojo maziuke ir tik salia mamos rami jautesi
QUOTE(c-girl @ 2009 08 13, 01:20)
fainos spalvos, tinka cia QUOTE(Pupeliukas @ 2009 08 13, 02:15)
Labas
Pupeliuk, laikykis
oooooo, velnias...
Miela Sayonara, jauciuos kaip paskutine kiaule prispjaudzius i tavo didele ir jautria siela As susiradau toki superini soundtrack'a ir jo klausau visa laika kol nenusizulins - as buvau su ausinem, todel negirdejau
Kaip kompensacija siulau kava/arbata/alu/vyna/pietus/vakariene - sakyk ko nori, vieta ir laika - statau. o kad galutinai ispirkt kalte atvilkciau spausdintu Turkijos-Irano nuotrauku (ne menu bet kiekiu gal pramus )
Ir savaime suprantama nepykstu nei ant taves nei ant Bites kad negalejot vaziuot - buvau nuosirdziai isitikinus, kad jums butu patike
Miela Sayonara, jauciuos kaip paskutine kiaule prispjaudzius i tavo didele ir jautria siela As susiradau toki superini soundtrack'a ir jo klausau visa laika kol nenusizulins - as buvau su ausinem, todel negirdejau
Kaip kompensacija siulau kava/arbata/alu/vyna/pietus/vakariene - sakyk ko nori, vieta ir laika - statau. o kad galutinai ispirkt kalte atvilkciau spausdintu Turkijos-Irano nuotrauku (ne menu bet kiekiu gal pramus )
Ir savaime suprantama nepykstu nei ant taves nei ant Bites kad negalejot vaziuot - buvau nuosirdziai isitikinus, kad jums butu patike
QUOTE(BN @ 2009 08 13, 08:45)
oooooo, velnias...
kavą, arbatą, pieną, vyną, sultis, sulą priimu kaip tautų draugystės simbolį, susimokėti galiu ir pati, ale susitikti būtų baisiai miela.. ir labai labai miela būtų ir foto popieriuje pamatyti
šiandien ir ryt aš namie (VĖL serga Tauras), tad gal planuokim kitą savaitę?
p.s. vis tiek mes ten dar kartu nulėksim, ania?
p.p.s. baisiai gerai atrodei vakar, tokia marga ir bohemiška..
QUOTE(BN @ 2009 08 13, 09:45)
dabar esu įsitikinus, kad būtų patikę ai, dar ir Irano nuotraukas peržiūrėjau. ten jau nuo pernai noriu važiuot, kai "Šilko kelią" žiūrėjau
Aciu, man atleista!!!!
Gerai, tariames kita savaite - ar turi mano tel. nr? As cia salia Zaros dirbu - tai kokio kilometro spinduliu yra nemazai geru vietu
Gerai, tariames kita savaite - ar turi mano tel. nr? As cia salia Zaros dirbu - tai kokio kilometro spinduliu yra nemazai geru vietu
QUOTE(BN @ 2009 08 13, 09:52)
Aciu, man atleista!!!!
įmesk į asmenines mobilų dėl viso pikto..
aš šalia Lukiškių dirbu, tai visai šalia būnam
QUOTE(c-girl @ 2009 08 13, 00:20)
nea, na bet spalvos tai ir kaip taip ismokt zinoma net nesitikiu, kad bent ka nors pasakytum KAIP tai padarai
QUOTE(Pukė @ 2009 08 13, 09:32)
as vakar leliuka 10-ties dienu gavau i nagus ......
tai jau krauk cionai leliukiskus kadrus, baisiai smalsu
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 13, 14:58)