Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikinu laimetojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 08 12, 21:36)
Sveikinu laimetojus smile.gif

ir aš thumbup.gif
Atsakyti
Perziurejau burbuliatoriaus fotkes thumbup.gif smagu.
Atsakyti
Sea, nėr už ką smile.gif koks jau ten iš manęs fotografas - gera treniruotė buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 12, 19:01)
jei dar domina smile.gif
Labai aciu uz gerus norus, bet Sea jau man uzsake 4u.gif

Sveikinu nugaletojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 12, 23:16)
Labai aciu uz gerus norus, bet Sea jau man uzsake  4u.gif

ooo tai smagu tuomet wink.gif
Atsakyti
Sveikinu ND nugaletojus 4u.gif

hi, nu zinok labai geras kadras su burbulu ax.gif Ir j/b grazus, tikrai ne i ruduma schmoll.gif

Pamirsau pagirt Grethen mergvakario nuotraukas. Ipatingai patiko ta kur mergina per limuzino virsu islindus thumbup.gif

BN, spalvota Turkija. Su malonumu perziurejau 4u.gif

Dedu ir as truputi spalvu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 12 rugpjūčio 2009 - 23:21
Labas, linkejimai siuo metu is Vokietijos. Kelione su nuotykiais, dziaugsiuos grizusi namo biggrin.gif sugedo masina, mano telefonas, sudege kompo maitblokis (o turiu su Grethen reikalu.. verysad.gif ), susirgo mazasis... bet anyway atostogas uzskaitau kaip tikrai vykusias smile.gif

Per kelione pastebejau, kad sitoks domejimasis fotografija absoliuciai sugadino turistini fotografavima, nes nebematau kadru vertu uzrakto paleidimo, liudesys vienok, nes fotografavau is reikalo..

Tai trumpai tiek, po keliu dienu jau TIKIUOSI busiu LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 08 13, 00:20)
Dedu ir as truputi spalvu ax.gif

nugi gerai žiūris, atrodo, lipa iš ekrano smile.gif kaip iš kokios reklamos smile.gif

oho, Pupeliuk, su nuotykiais atostogos ohmy.gif sveikatos mažiukui 4u.gif

ir aš sveikinu ND nugalėtojus smile.gif tik trečia vieta ten ne visai tiksli tongue.gif nors neesmė biggrin.gif

BN, smagūs kelioniniai kadrai smile.gif
Atsakyti
BN, nu nepyk Tu taip, kad nevažiavau į Turkiją, nereikia gi pro mane praeiti kaip pro tuščią vietą Gedimino prospekte ir neatsiliepti, kai aš visa gerkle rėkiu "juuuuurrrrggaaaaaaaAAAAAA" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 13, 07:42)
BN, nu nepyk Tu taip, kad nevažiavau į Turkiją, nereikia gi pro mane praeiti kaip pro tuščią vietą Gedimino prospekte ir neatsiliepti, kai aš visa gerkle rėkiu "juuuuurrrrggaaaaaaaAAAAAA" biggrin.gif

matyt ji ne Jurga lotuliukas.gif cia tik kitas nikas lotuliukas.gif

degutes vasara superine. thumbup.gif

ir ca_girl spalvos kaip visada vercia galvot, kad tik ten pas ja tokios ir buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 13 rugpjūčio 2009 - 06:59
QUOTE(Sansara @ 2009 08 13, 06:56)
matyt ji ne Jurga  lotuliukas.gif cia tik kitas nikas  lotuliukas.gif

degutes vasara superine.  thumbup.gif

ir ca_girl spalvos kaip visada vercia galvot, kad tik ten pas ja tokios ir buna  lotuliukas.gif

tongue.gif esmė tame, kad po kojų kritus likau nepastebėta, mano jautriai sielai tai nepakeliama.

Pupeliuk, laikykis ir grįžk 4u.gif

beje, kur BN Turkijos foto galima pasižiūrėti?
Atsakyti