Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 08 12, 12:49)
Hi:) liuks foto thumbup.gif

dėkui, aš tiesą sakant su burbulais jau bijau ką ir berodyt, nes toks jausmas kad šią vasarą vien juos ir fotkinau bebandydama gaut kažką fotogeniško doh.gif

Tai kur PS-e "pasislepia" tas avytesss pluginas? blush2.gif

Degute, ten suarchyvuotas failiukas. Galiu pabandyt permest kokį gavau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 12 rugpjūčio 2009 - 12:01
ir va, noriu parodyt, kokia erdvė man gaunasi su senučiuku mažučiuku objektyvu -Industar 3,5/50 - skylutė - piršto storio biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

su canon juostiniu tikrai tokios erdvės negaunu g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 12, 12:57-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 12, 12:57)
Tai kur PS-e "pasislepia" tas avytesss pluginas?  blush2.gif

Filter > Photo Wiz > BW Styler.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū labai, merginos smile.gif gavau jau iš abiejų smile.gif atsiuntė be problemų smile.gif
Atsakyti
Degute,

Man tai šios labai. Ir iš praeito psl pirmoji su šviesa labai smile.gif

user posted image

user posted image

Ir dėkui, kad ignoro neuždėjai mano fotkei, nes daugiau niekas nepastebėjo lotuliukas.gif blush2.gif bet kur ten pastebės, kai Grethen tokias puikias foto sudėjo ax.gif Žinot, nekomentuoju, nes nežinau ką ir pasakyt, į jūsų darbus pasižiūrėjus norisi nagus nusigriaužt blush2.gif
Sansara tai mano liaupses girdi dažnai dėl Taduko, tai čia jau nebesikartoju smile.gif Ir kadangi šiaip ne taip mažių užspaudžiau, bėgu peržiūrėt ar kas nors iš burbuliatoriaus mano bus ar ne blush2.gif Jei rasiu nors vieną, įdėsiu į mūsų albumą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 08 12, 13:01)
Filter > Photo Wiz > BW Styler....  mirksiukas.gif

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
hi smile.gif, patinka ir man Tavo foto. Ir jb labai geras, nematau su mozila jokio rudo atspalvio.

Gal ir man galetumete kas atsiusti ta plugina? ir as susigundziau, kad taip giriat ax.gif
greta.u@gmail.com (si kart normalus biggrin.gif)
Atsakyti
nusiuntau lyg 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, net 3 kart atsiuntet, jus nuostabios 4u.gif tik dar reik susiprast kai ji ten isiinstaliuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 12, 14:36)
Aciu, mergaites, net 3 kart atsiuntet, jus nuostabios  4u.gif tik dar reik susiprast kai ji ten isiinstaliuot biggrin.gif

failiuką BWStyler101.8bf įkopink į C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins. o paleidus PS, ieškok Filter/Photo Wiz/BW Styler 101
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 12 rugpjūčio 2009 - 13:44
QUOTE(Degutė @ 2009 08 12, 15:43)
failiuką BWStyler101.8bf  įkopink į C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins. o paleidus PS, ieškok Filter/Photo Wiz/BW Styler 101
Tai va taip ir darau, bet nesigauna verysad.gif keista. Ale kita vertus apseisiu, apseijau iki siol, tai nebusiu popsas biggrin.gif
Aciu uz pagalba 4u.gif

Papildyta:
ai, ir dar aciu uz komplimentus fotkems ax.gif vel kilo noras fotkint
Atsakyti
aš tai tiesiog atsidariau vieną failiuką. Ir jis atsirado ten, kur jūs paaiškinot šiandien, kad yra biggrin.gif
Atsakyti