Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2009 08 12, 12:34)
Antras jega bigsmile.gif tas 7kampis veza
Atsakyti
Apie skirtingas spalvas - kadangi šiandien turiu bėdų jungiantis per IE, pasijungiau per Mozilla. Ir su siaubu pastebėjau, kad net skirtingos naršyklės rodo skirtingas spalvas doh.gif Tarkim ką IE ar kompiuteris man rodydavo kaip juodai balta, Mozilla rodo kažkaip rusvai balta... bijau.gif "Kaitrą" irgi taip rodo ir neturiu supratimo kaip ten yra iš tiesų. Visai susipainiojai kokia ta nuotraukos "tikroji" spalva mellow.gif

Va šitą įkėliau kaip j/b. Per Mozillą rodo rudų atspalvių dry.gif

user posted image

Ir dar jaučiu jau n kartų girdėtas "reikalas" blush2.gif - ačiū už avytės plugin'ą, bet negaliu juo naudotis nes nerandu kur jis pasidėjo atidarius. blush2.gif Dauguma paprastai atidarius "sukrenta" į File/ automate/ bach, o šito nerandu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 12 rugpjūčio 2009 - 11:38
Isbandziau Avytess BW Plugina, nu super thumbup.gif Labai palengvina darba, liuks 4u.gif aciu visoms kas apie ji pasake ir kas atsiunte 4u.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 08 12, 12:17-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 12, 12:17)
Apie skirtingas spalvas - kadangi šiandien turiu bėdų jungiantis per IE, pasijungiau per Mozilla. Ir su siaubu pastebėjau, kad net skirtingos naršyklės rodo skirtingas spalvas  doh.gif Tarkim ką IE ar kompiuteris man rodydavo kaip juodai balta, Mozilla rodo kažkaip rusvai balta... bijau.gif "Kaitrą" irgi taip rodo ir neturiu supratimo kaip ten yra iš tiesų.  Visai susipainiojai kokia ta nuotraukos "tikroji" spalva  mellow.gif

user posted image

Ir dar jaučiu jau n kartų girdėtas "reikalas"  blush2.gif - ačiū už avytės plugin'ą, bet negaliu juo naudotis nes nerandu kur %

man tai nerodo jokiu rudu spalvu, faina fotke thumbup.gif man ale tokia jb su melsvumu, bet su siuo kompu viskas man i melynuma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 12, 12:32)
man tai nerodo jokiu rudu spalvu, faina fotke thumbup.gif  man ale tokia jb su melsvumu, bet su siuo kompu viskas man i melynuma doh.gif

na vos vos į melsvumą gali būt, po vertimo į jb (verčiu su Aly's BW kol nemoku avytess naudotis), dar vos vos pastumdžiau atspalvius, tik kiek jums kas matosi nežinau. Man tai šviesiai ruda doh.gif
Atsakyti
Grethen as čia biggrin.gif bandom užsakyt? tik vaikus pamaitint baigiu, nes virtuvė barščių sriuboje paskęs biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 12, 12:35-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 12, 12:35)
na vos vos į melsvumą gali būt, po vertimo į jb (verčiu su Aly's BW kol nemoku avytess naudotis), dar vos vos pastumdžiau atspalvius, tik kiek jums kas matosi nežinau. Man tai šviesiai ruda  doh.gif

As dabar kai neturiu pastovaus kompo tai isvis, visur skirtingos spalvos man atrodo, siaubas. bet nunesiu gaminti ir jeigu bus visai nekas tada perdarysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 12, 13:39)
Grethen as čia biggrin.gif  bandom užsakyt? tik vaikus pamaitint baigiu, nes virtuvė barščių sriuboje paskęs biggrin.gif
Nebera angel_sadangel.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 12, 12:35-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 12, 12:35)
na vos vos į melsvumą gali būt, po vertimo į jb (verčiu su Aly's BW kol nemoku avytess naudotis), dar vos vos pastumdžiau atspalvius, tik kiek jums kas matosi nežinau. Man tai šviesiai ruda  doh.gif

man per Mozillą viskas normaliai atrodo. nėr jokio rudo atspalvio smile.gif
Atsakyti
Hi:) liuks foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 12, 12:48)
man per Mozillą viskas normaliai atrodo. nėr jokio rudo atspalvio  smile.gif

Tada išvis nežinau kas bis.gif Gal ta maniškė Mozilla kaip nors ne taip sukonfigūruota ar ką. Su IE viskas gerai, blogai tik kad paskutiniu metu tuo IE kartais pernelyg sunku sm normaliai pasiekti.
Atsakyti
Degute, man pirmoji labai patinka wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 12, 12:17-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 12, 12:17)

ne, rudų nesimato. faina fotkė bigsmile.gif ir jb malonus akiai smile.gif

kiba ir man reik užsiprašyt avytessBW tą vertiklį g.gif o gmailas nepraleidžia, nes ten .exe? tai galima gi failiuką pervardint į jpg pvz, tada nesikabins smile.gif jei kas netingit pažaisti taip, pabandykit man į kogell@gmail.com pasiųsti smile.gif
Atsakyti