Sansara - spindulėlis Jūsų mažiukas
peržiūrėjau burbuliatoriaus nuotraukas labai smagiai laiką praleidot, šaunuolės.
dar užstrigo Grethenn mergvakaris - nuotaika tiesiog spinduliuoja iš foto. smagu
Baccardi kukulis jau koks paaugęs
peržiūrėjau sayonaros aviareportažą kūdros dienoraštyje bet skraidyt noras nekilo
Sea_ vestuvinės su nuotaika
va, dar Sansaros auto labai įstrigo - tokia rami, susimąsčius. fainai
Stai jus kompanijoj fotografas nupyskijo sake pripirst kuria nors is jusu jam
http://www.efoto.lt/...comment-1417486
http://www.efoto.lt/...comment-1417486
Sioje foto atpazistu tik sea ir mazaji Luka
QUOTE(c-girl @ 2009 08 12, 08:34)
Šalia manęs tyli skaitytoja šio skyrelio(pepperoni draugė), o su suplyšusiais džinsais pepperoni
kitų nepažystu
Papildyta:
Sansara, patinka tavo foto
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 11, 18:43)
o ta fotografa truputeli pazystu tai kazin i kuri fotografa jie ji iskeite?
buvau davus linka www.keistas.lt
man tai jis visai "fu", bet kainavo 6 kart pigiau
ai, ju reikalas, bet ismesti pinigai balon
QUOTE(Sansara @ 2009 08 11, 22:32)
cia vienas is mano eksperimentu su TA sviesa
Na cia ta sviesa super labai ji cia pritinka. ir dar tokia stipri. ale ta vaivorykste apacioj blasko
[quote=Grethenn,2009 08 12, 08:56]
buvau davus linka
www.keistas.lt
ne taip daug metu atgal ir e-s atsimenu fotkino vestuves uz 1000Lt, va taip greitai auga tie honorarai
buvau davus linka
www.keistas.lt
ne taip daug metu atgal ir e-s atsimenu fotkino vestuves uz 1000Lt, va taip greitai auga tie honorarai
QUOTE(Sansara @ 2009 08 11, 21:32)
cia vienas is mano eksperimentu su TA sviesa nors nelabai ja vertinu ir dazniau kritikuoju, bet man sioje foto ji prasminga zodziu, kritikuokit atsargiai (šutka)
nu aš tai pakritikuosiu man vis tik to saulės blyno yr per daug galėtų būt tik spinduliai, bet jaučiu jei saulė dar šiek pasileidžia, tai jau TOS šviesos nebelieka per medžių lapus. bet vis tiek faina. ale tiek metų turėjai tokį langą ir tik dabar parodei?
QUOTE(c-girl @ 2009 08 12, 08:34)
kai tu pasakei, tik dabar sea ir aš įžiūrėjau. daugiau ir aš ten nieko nepažįstu
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 12, 08:56)
buvau davus linka
www.keistas.lt
Na cia ta sviesa super labai ji cia pritinka. ir dar tokia stipri. ale ta vaivorykste apacioj blasko
www.keistas.lt
man tai ir šiaip sau toks. svetainė tai iš viso be ryšio
Sea, kur Tu? atsirado vienas!
http://www.bhphotovi...5mm_f_1_8G.html
http://www.bhphotovi...5mm_f_1_8G.html
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 12, 09:23)
Aha, tie daug metu atgal, tai kokie 2-3, ne daugiau, nes jo karjera prasidejo tikrai ne nuo vestuviu, o nuo daug pikantiskesnes foto
Sveikos
As tai atostogu - darbu rezime, skaitau pastoviai, stebiu darbus, ale nei komentuoti, nei rasyti, nei savo ka deti ranka nekyla. Gal praeis kada
Ir siaip, pavydziu Jums meetu, nes visai mielai dabar sudalyvauciau kokiam vietines reiksmes
[quote=Opa,2009 08 12, 11:16]
Aha, tie daug metu atgal, tai kokie 2-3, ne daugiau, nes jo karjera prasidejo tikrai ne nuo vestuviu, o nuo daug pikantiskesnes foto
Taip, visiskai teisingai, nenorejau tiesiog rasyti bent jau kiek as zinau tai pradejo nuo Olialia mergaiciu Ir man jo pikantiskos foto labiau patinka nei vestuvines ir visos kitos
Snekejau kaip tik sian su musu ir to fotografo bendra pazystama, tai sake, kad dabar tikrai su jo galima pigiau susitarti nei anksciau, krize matot
Ziuriu tu is Vilniaus, as irgi pasimeetinciau
Taip, visiskai teisingai, nenorejau tiesiog rasyti bent jau kiek as zinau tai pradejo nuo Olialia mergaiciu Ir man jo pikantiskos foto labiau patinka nei vestuvines ir visos kitos
Snekejau kaip tik sian su musu ir to fotografo bendra pazystama, tai sake, kad dabar tikrai su jo galima pigiau susitarti nei anksciau, krize matot
Ziuriu tu is Vilniaus, as irgi pasimeetinciau
pora kadrų iš vasaros
kaitra
džiaugiusi savo Zenit 3 m - senukas senukas, 1962 metų gamybos, svoris toks, kad stuktelėjus per galvą maža nepasidarytų o veikia be problemų, jei nedarau 2expo objektyvas 3,5/50, bet kažkaip gerokai plačiau viskas gaunasi, nei su Canon'u + 50'tuku
kaitra
džiaugiusi savo Zenit 3 m - senukas senukas, 1962 metų gamybos, svoris toks, kad stuktelėjus per galvą maža nepasidarytų o veikia be problemų, jei nedarau 2expo objektyvas 3,5/50, bet kažkaip gerokai plačiau viskas gaunasi, nei su Canon'u + 50'tuku