Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sansara - spindulėlis Jūsų mažiukas smile.gif

peržiūrėjau burbuliatoriaus nuotraukas bigsmile.gif labai smagiai laiką praleidot, šaunuolės.

dar užstrigo Grethenn mergvakaris - nuotaika tiesiog spinduliuoja iš foto. smagu smile.gif

Baccardi kukulis jau koks paaugęs ax.gif

peržiūrėjau sayonaros aviareportažą kūdros dienoraštyje thumbup.gif bet skraidyt noras nekilo biggrin.gif

Sea_ vestuvinės su nuotaika smile.gif

va, dar Sansaros auto labai įstrigo - tokia rami, susimąsčius. fainai smile.gif

Atsakyti
Stai jus kompanijoj fotografas nupyskijo wink.gif sake pripirst kuria nors is jusu jam biggrin.gif

user posted image

http://www.efoto.lt/...comment-1417486
Atsakyti
Sioje foto atpazistu tik sea ir mazaji Luka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 08 12, 08:34)

Šalia manęs tyli skaitytoja šio skyrelio(pepperoni draugė), o su suplyšusiais tongue.gif džinsais pepperoni biggrin.gif
kitų nepažystu 4u.gif
Papildyta:
Sansara, patinka tavo foto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 12 rugpjūčio 2009 - 07:42
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 11, 18:43)
o ta fotografa truputeli pazystu ax.gif  tai kazin i kuri fotografa jie ji iskeite?
buvau davus linka smile.gif
www.keistas.lt
man tai jis visai "fu", bet kainavo 6 kart pigiau biggrin.gif
ai, ju reikalas, bet ismesti pinigai balon biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 08 11, 22:32)
cia vienas is mano eksperimentu su TA sviesa
Na cia ta sviesa super smile.gif labai ji cia pritinka. ir dar tokia stipri. ale ta vaivorykste apacioj blasko ax.gif
Atsakyti
Degute, ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=Grethenn,2009 08 12, 08:56]
www.keistas.lt

ne taip daug metu atgal ir e-s atsimenu fotkino vestuves uz 1000Lt, va taip greitai auga tie honorarai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 11, 21:32)
cia vienas is mano eksperimentu su TA sviesa  lotuliukas.gif nors nelabai ja vertinu ir dazniau kritikuoju, bet man sioje foto ji prasminga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif zodziu, kritikuokit atsargiai  lotuliukas.gif (šutka)

nu aš tai pakritikuosiu biggrin.gif man vis tik to saulės blyno yr per daug biggrin.gif galėtų būt tik spinduliai, bet jaučiu jei saulė dar šiek pasileidžia, tai jau TOS šviesos nebelieka per medžių lapus. bet vis tiek faina. ale tiek metų turėjai tokį langą ir tik dabar parodei? doh.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 08 12, 08:34)

kai tu pasakei, tik dabar sea ir aš įžiūrėjau. daugiau ir aš ten nieko nepažįstu biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 08 12, 08:56)
www.keistas.lt
Na cia ta sviesa super smile.gif labai ji cia pritinka. ir dar tokia stipri. ale ta vaivorykste apacioj blasko  ax.gif

man tai ir šiaip sau toks. svetainė tai iš viso be ryšio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 12 rugpjūčio 2009 - 08:37
Sea, kur Tu? fear.gif atsirado vienas!
http://www.bhphotovi...5mm_f_1_8G.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 12 rugpjūčio 2009 - 10:17
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 12, 09:23)
ne taip daug metu atgal ir e-s atsimenu fotkino vestuves uz 1000Lt, va taip greitai auga tie honorarai doh.gif

Aha, tie daug metu atgal, tai kokie 2-3, ne daugiau, nes jo karjera prasidejo tikrai ne nuo vestuviu, o nuo daug pikantiskesnes foto laugh.gif

Sveikos 4u.gif
As tai atostogu - darbu rezime, skaitau pastoviai, stebiu darbus, ale nei komentuoti, nei rasyti, nei savo ka deti ranka nekyla. Gal praeis kada doh.gif
Ir siaip, pavydziu Jums meetu, nes visai mielai dabar sudalyvauciau kokiam vietines reiksmes blush2.gif
Atsakyti
[quote=Opa,2009 08 12, 11:16]
Aha, tie daug metu atgal, tai kokie 2-3, ne daugiau, nes jo karjera prasidejo tikrai ne nuo vestuviu, o nuo daug pikantiskesnes foto laugh.gif

Taip, visiskai teisingai, nenorejau tiesiog rasyti ax.gif bent jau kiek as zinau tai pradejo nuo Olialia mergaiciu smile.gif Ir man jo pikantiskos foto labiau patinka nei vestuvines ir visos kitos ax.gif
Snekejau kaip tik sian su musu ir to fotografo bendra pazystama, tai sake, kad dabar tikrai su jo galima pigiau susitarti nei anksciau, krize matot

Ziuriu tu is Vilniaus, as irgi pasimeetinciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
pora kadrų iš vasaros smile.gif

kaitra

user posted image

user posted image

džiaugiusi savo Zenit 3 m - senukas senukas, 1962 metų gamybos, svoris toks, kad stuktelėjus per galvą maža nepasidarytų biggrin.gif o veikia be problemų, jei nedarau 2expo biggrin.gif objektyvas 3,5/50, bet kažkaip gerokai plačiau viskas gaunasi, nei su Canon'u + 50'tuku
Atsakyti