Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

smile.gif+2009 08 11, 19:49-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 11, 19:49)
Mano supratimu jis labai labai senas (na ne apie amžių čia  biggrin.gif ), kone iš šitų temų priešistorės laikų   topsecret.gif

Pagarba detektyvams thumbup.gif
Iš tikrųjų 2005 metais dalyvavau foto diskusijose pseudonimu "vyras30". Vėliau išvažiavau į užsienį ir forumą palikau verysad.gif Tada jis tikrai buvo pradedančiųjų.
O dabar - oho ho thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 11, 20:19)
Pagarba detektyvams  thumbup.gif

"detektyvui" nelabai sunku buvo, nes vieną nuotrauką iš "tų laikų" atsiprintinus buvau su pavarde apačioj (su lašeliais berods ant meldų). Plius vis pažiūrėdavau GIMP'o pamokėlę kaip pasidaryti "judančią" liniuotę. Ten taip pat su vardu pavarde. Tai tiesiog todėl viskas greit ir susivedė. Va ir visa "detektyvinių įgūdžių" paslaptis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 11 rugpjūčio 2009 - 19:24
bigsmile.gif
Atsakyti
kad jau hi:) čia užvedė tokią temą biggrin.gif... susiradau savo pirmą žinutę temoj - 2007-02-18. dar niekur taip ilgai nebuvau sėdėjus biggrin.gif ir komentarus savo šiek tiek paskaičiau laugh.gif doh.gif bože, bože doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 11, 20:37)
kad jau hi:) čia užvedė tokią temą  biggrin.gif... susiradau savo pirmą žinutę temoj - 2007-02-18. dar niekur taip ilgai nebuvau sėdėjus  biggrin.gif ir komentarus savo šiek tiek paskaičiau  laugh.gif  doh.gif bože, bože  doh.gif

oi tai tu dar labai šviežia supermamoje laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 11, 20:40)
oi tai tu dar labai šviežia supermamoje laugh.gif

aš apie mūsų temą šneku smile.gif
Atsakyti
man dar įdomu,kodėl Dejavu nebedalyvauja čia iš jos daug ko galima pasmokyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 11 rugpjūčio 2009 - 19:50
aha, gaila, kad dingo. jos komentarai tokie labai korektiški visada būdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 11, 19:37)
kad jau hi:) čia užvedė tokią temą  biggrin.gif... susiradau savo pirmą žinutę temoj - 2007-02-18. dar niekur taip ilgai nebuvau sėdėjus  biggrin.gif ir komentarus savo šiek tiek paskaičiau  laugh.gif  doh.gif bože, bože  doh.gif

As net nelendu i senas temas ir neskaitau, nes vien prisiminus geda pasidaro ir raudonis ismusa, o jei dar sedeciau ir skaityciau tai ir raminanciuju prireiktu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 11, 19:43)
man dar įdomu,kodėl Dejavu nebedalyvauja čia iš jos daug ko galima pasmokyti 4u.gif

Aha...gaila, kad dingus unsure.gif
Atsakyti
o as nesigediju praeities lotuliukas.gif pati zinau kiek supratau (t.y. totaliai nieko) apie fotografija tik pradedant (o dabar suprantu kad dar daugiau nesuprantu biggrin.gif). kas yra ekspokorekcija suzinojau netycia, nes siaip maniau, kad ten islaikymas keiciasi biggrin.gif (na i minusa gi tamseja foto, o i pliusa svieseja biggrin.gif)

cia vienas is mano eksperimentu su TA sviesa lotuliukas.gif nors nelabai ja vertinu ir dazniau kritikuoju, bet man sioje foto ji prasminga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif zodziu, kritikuokit atsargiai lotuliukas.gif (šutka)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 11 rugpjūčio 2009 - 20:33
Nekritikuosiu, nes man patinka ax.gif
Anksciau rodytas judvieju su Taduku portretas man irgi lb. patiko wub.gif
Atsakyti
Sansara ir man labai patinka, tik nukirpciau virsaus ax.gif
Atsakyti