Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 11, 16:44)
Man labai patiko viena nuotrauka šio fotografo svetainės. Atkreipkite dėmesį į užuominą jaunajam kairėje nuotraukos pusėje  lotuliukas.gif
user posted image

Arvydai, ar Jusu seimyninis gyvenimas nesusikloste, kad tokios asocijacijos? biggrin.gif (juokauju)
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 11, 18:56)
Arvydai, ar Jusu seimyninis gyvenimas nesusikloste, kad tokios asocijacijos?  biggrin.gif  (juokauju)

Na, kai dėl mano paties šeimyninio gyvenimo, tai nėra taip baisiai ax.gif
O komentaras pagrįstas liaudies tautosaka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 11, 18:44)
Man labai patiko viena nuotrauka šio fotografo svetainės. Atkreipkite dėmesį į užuominą jaunajam kairėje nuotraukos pusėje  lotuliukas.gif
user posted image

buciau turbut net nepastebejus ax.gif
Atsakyti
Sudejau ir as savuosius kadrus is burbuliatoriaus bigsmile.gif

na vis tik, perziurejau foto ir darsyk isitikinau - baisiai smagu buvo thumbup.gif

p.s. ir tik apdorodama foto, pamaciau, kad slapuke ZuZu irgi ten buvo biggrin.gif ir nieko niekam nesake nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 11 rugpjūčio 2009 - 18:20

hilou bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 11, 11:52)
laba diena smile.gif
buvau dingus truputuka:  mergvakaris, pajuris, vestuves. Pastaruju 2ju nefotografavau, dinges upas, bet mergvakariui teko paimti fotika, pleskinau bele pleskint su blicu kakton, bet pasirodo ir tokias foto galima isgelbeti. keleta neapgalvotu kadru, taciau kas man svarbu, kad mergaiciu emocijos naturalios smile.gif
kaip jums su spalvytemis? man kaip visada labai sunku apsispresti blink.gif jb tarsi pabrezia emocija, bet spalvos to "bling bling" nenuslopona biggrin.gif

labai smagus kadrai!! nepasiseke jauniesiems,kad nefotografavai visos ceremonijos smile.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif thumbup.gif niu nebutinai jaunajam schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 11 rugpjūčio 2009 - 18:32
aciu labai uz nuotraukas merginos, visas issisaugau wub.gif
Pepperoni, ir uz tiek daug foto aciu wub.gif ir komplimenta blush2.gif

Arvydai, sveikas prisijunges 4u.gif liuks foto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 11 rugpjūčio 2009 - 18:46
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 11, 19:39)
Arvydai, sveikas prisijunges 4u.gif  liuks foto biggrin.gif

Mano supratimu jis labai labai senas (na ne apie amžių čia biggrin.gif ), kone iš šitų temų priešistorės laikų topsecret.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 11, 19:49-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 11, 19:49)
Mano supratimu jis labai labai senas (na ne apie amžių čia  biggrin.gif ), kone iš šitų temų priešistorės laikų   topsecret.gif

o tai sakai, pazystam ji kitu vardu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 11, 19:52)
o tai sakai, pazystam ji kitu vardu g.gif  biggrin.gif

nnž ar jūs žinot, kitu vardu kiek atsekiau (sena pletkininkė biggrin.gif doh.gif) paskutinės žinutės 2005 metais rašytos. Bet buvo tokios fotografuojančių pirmosios temos be jokių ten mokslų didesnių(kuriose mano supratimu ir buvo kalbėta, dabar jų nelikę), iš kurių vėliau išsirutuliojo tas ką turim dabar... topsecret.gif
Atsakyti
Hi:) biggrin.gif
Atsakyti
nu gerai gerai, susigėdau blush2.gif Ot mano atmintis gal gera bebe.gif

Bet kai pagalvoju kiek per tą laiką patobulėjot kai kurios iš jūsų ir kiek aš, pasidaro dar labiau gėda hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 11 rugpjūčio 2009 - 19:15