Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 08 03, 13:28)
taip  biggrin.gif ačiū biggrin.gif
Tu gal Birštone?

dar ne, bet galvoju atvaziuoti gal sia savaite, kazkaip mieste nematau gero oro biggrin.gif

vakar i Salcininkus vaziuojant nuostabia pieva maciau, pilna tokiu ruzavu geliu, svelniu tokiu kaip pukeliai, gaila, kad MB nefotogeniskas, o daugiau neturejau ka ten nufotografuoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 03 rugpjūčio 2009 - 13:43
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 03, 11:55)
aš noriu blykstę įvaldyt mokėt. Ryt mano dovanėlė atkeliauja,tai mokysiuos biggrin.gif  o penktadienį solo vestuvės bigsmile.gif

smagumėlis smile.gif papasakosi įspūdžius smile.gif o taip pat bus įdomu kaip tau seksis įvaldyt...
atleiskite o kas tas solo?

QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 03, 13:19)
Peppi, tu RAW fotografuoji jei nenaudoji blykstes? Man vis baisu, kad patalpoj bus taip tamsu, kad net uzkeltas iso nebepades  doh.gif

taip, raw
iso pavyksta nekelt nuo tada kai nusipirkau savo 30-tuką mirksiukas.gif su zūmu aišku ne gyvenimas be blykstės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 03, 14:38)
vakar i Salcininkus vaziuojant nuostabia pieva maciau, pilna tokiu ruzavu geliu, svelniu tokiu kaip pukeliai, gaila, kad MB nefotogeniskas, o daugiau neturejau ka ten nufotografuoti  doh.gif

taip ir matau vyriškį tarp rūžavų gėlių belakstantį laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 08 03, 15:07)
smagumėlis smile.gif papasakosi įspūdžius smile.gif o taip pat bus įdomu kaip tau seksis įvaldyt...
atleiskite o kas tas solo?
taip, raw
iso pavyksta nekelt nuo tada kai nusipirkau savo 30-tuką mirksiukas.gif su zūmu aišku ne gyvenimas be blykstės smile.gif

būtinai papasakosiu,jei bus kas įdomaus biggrin.gif solo-viena fotografuosiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2009 08 03, 15:30)
taip ir matau vyriškį tarp rūžavų gėlių belakstantį laugh.gif

taigi gražiai ir švelniai turėtų atrodyti laugh.gif
Papildyta:
kaktuke, kai atvažiuosi skambtelk mirksiukas.gif
Atsakyti
O, Sea, bus įdomu pamatyt rezultatą ir išgirst solo fotkinimo įspūdžius. Aš vis prisimenu savo gal kokias tris pirmąsias vestuves ir tą virpulį - kaaaaaip mane vežė. Nebeveža. Negaliu sakyt, aišku, kad tos aistros visai nebėra. Bet nors vestuvių fotografija man kaip žanras vis dar gražus ir įdomus, solo fotkinti jų nebenooooriu biggrin.gif Va kaip antrasis fotografas manau dar pafotkinsiu kada.
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 08 03, 19:45)
O, Sea, bus įdomu pamatyt rezultatą ir išgirst solo fotkinimo įspūdžius. Aš vis prisimenu savo gal kokias tris pirmąsias vestuves ir tą virpulį - kaaaaaip mane vežė. Nebeveža. Negaliu sakyt, aišku, kad tos aistros visai nebėra. Bet nors vestuvių fotografija man kaip žanras vis dar gražus ir įdomus, solo fotkinti jų nebenooooriu biggrin.gif Va kaip antrasis fotografas manau dar pafotkinsiu kada.

parodysiu kas gavosi, bent kelis kadrus,tai tikrai 4u.gif
Jau rašiau,kad man fotografija,kaip sportas, labai panašūs jausmai,kaip prieš svarbius startus,kad būdavo biggrin.gif Tas virpulys,jaudulys rolleyes.gif
Sakai, nebeveža? iš tavęs antros,tai girdžiu, įdomu kodėl?
Tiesa, sutinku,kad dviese fotografuot smagiau,nei vienam mirksiukas.gif

Laukiu vakaro,kada vaikai sumigs, eisiu krikštynų nuotraukų tvarkyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 03 rugpjūčio 2009 - 18:59
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 03, 15:03)
būtinai papasakosiu,jei bus kas įdomaus biggrin.gif solo-viena fotografuosiu biggrin.gif

ieškojau kažkokios gilesnės prasmės matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 08 03, 20:01)
ieškojau kažkokios gilesnės prasmės matyt biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 03, 18:54)
Jau rašiau,kad man fotografija,kaip sportas, labai panašūs jausmai,kaip prieš svarbius startus,kad būdavo  biggrin.gif Tas virpulys,jaudulys rolleyes.gif

o tu sportininke buvai, profe? bigsmile.gif koks sportas?
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 08 03, 20:10)
o tu sportininke buvai, profe? bigsmile.gif koks sportas?

na ne profė biggrin.gif lengvoji atletika( ietį mėčiau, rutulį stumdžiau mirksiukas.gif )
Atsakyti
kaip vakarą leidžiat? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 03 rugpjūčio 2009 - 20:20
QUOTE(sayonara @ 2009 08 03, 08:44)
nerealus portretas, groziuosi ir geriuosi.. sviesa, grudas, zvilgsnis, viskas. wow  wub.gif

Aciu. Labai malonu wub.gif As pati dziaugiuosi...nes be galo sunku jo nesimaivanti, naturalu veideli pagauti ax.gif Aplamai, kuo didesni tuo sunkiau...... doh.gif
Atsakyti