Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 08 11, 13:35)
EInan kaku, nieko nesurpantu biggrin.gif gal as geriau pasitaupysiu ir nusipirksiu smile.gif bo su manim vienos bedos  karsta.gif
Aciu uz pagalba smile.gif

tai jokiu bedu biggrin.gif tik visokiu niuansu yra parsisiusti is ten oficialiai. tai pasiklausinek kas galetu parvezti is ten ir uzsiprasyk, bus idealiausias varijantas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 11, 11:52)
laba diena smile.gif
user posted image

Šita man gerulė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 11, 14:40)
tai jokiu bedu biggrin.gif tik visokiu niuansu yra parsisiusti is ten oficialiai. tai pasiklausinek kas galetu parvezti is ten ir uzsiprasyk, bus idealiausias varijantas wink.gif
Pas mumi draugai ne amerikonai.. verysad.gif nieks neparves, uzdarbiavimo uz atlanto laikai irgi pasibaige biggrin.gif
reikes gal pameginti kaip nors paciai susigaudyti, jei bus kas neaisku - klausiu tongue.gif
Atsakyti
Grethen, 3 ir 6 labai liuks! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 11, 14:09)
Pas mumi draugai ne amerikonai..  verysad.gif nieks neparves, uzdarbiavimo uz atlanto laikai irgi pasibaige biggrin.gif
reikes gal pameginti kaip nors paciai susigaudyti, jei bus kas neaisku - klausiu tongue.gif

aš tau noriu padėt, bet bijau prisižadėt:) Matai, man vyras siuntinuką ruošias siųst,tai jei dabar užsakius objektyvą, galėtų tuo pačiu atsiųst ir jį g.gif aš savo kreditines turiu korteles šalia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 11, 14:09)
Pas mumi draugai ne amerikonai..  verysad.gif nieks neparves, uzdarbiavimo uz atlanto laikai irgi pasibaige biggrin.gif

klausk klausk - visada, ka zinosiu - atsakysiu 4u.gif

stai ir Sea gali pagelbet, tikrai ideali proga - pasinaudok wink.gif

Sea, o kada zadi gryzt atgalios? siaip smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 11, 15:54)

Sea, o kada zadi gryzt atgalios? siaip smalsu  ax.gif

nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 11, 16:50)
aš tau noriu padėt, bet bijau prisižadėt:) Matai, man vyras siuntinuką ruošias siųst,tai jei dabar užsakius objektyvą, galėtų tuo pačiu atsiųst ir jį g.gif aš savo kreditines turiu korteles šalia smile.gif
bigsmile.gif tuoj apsiverksiu kaip faina!
visai Taves neipareigoju ir nesijausk ipareigota. Jei Tai tikrai nesukelia jokiu nepatogumu ir viskas gautusi vienu ypu tai as tuoj pat galiu uzsakyt, tik sakyk ka man dabar reik daryt biggrin.gif jei cia viskas skubiai tai ir pinigelius galiu pervesti kur reikia ir atvaziuosiu paskui kur reikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 11, 16:04)
bigsmile.gif  tuoj apsiverksiu kaip faina!
visai Taves neipareigoju ir nesijausk ipareigota. Jei Tai tikrai nesukelia jokiu nepatogumu ir viskas gautusi vienu ypu tai as tuoj pat galiu uzsakyt, tik sakyk ka man dabar reik daryt biggrin.gif jei cia viskas skubiai tai ir pinigelius galiu pervesti kur reikia ir atvaziuosiu paskui kur reikes biggrin.gif

ar tu skype naudoji? būtų mums lengviau susikalbėt:)
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 11, 16:02)

mmmmm, tai tuomet ir pabuk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 11, 16:08)
mmmmm, tai tuomet ir pabuk biggrin.gif

gerai biggrin.gif
Papildyta:
Grethen, o koks tiksliai tas objektyvas paziureciau kiek amazon, ir kiek bhphotovideo.com kainuoja, tada reiketu tau ji ar man uzsakyt ir parasyt mano OKC adresa, jis tada ten ateitu ir vyras issiustu viska kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 11, 17:07)
ar tu skype naudoji? būtų mums lengviau susikalbėt:)
kunigaikshtyte_ingrata laugh.gif
Atsakyti