Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 08 11, 12:43)
O mano tas 35mm  verysad.gif  kur cia ji gaut dabar pigiau, gal siustis is kur nors?  g.gif

Neišėjo tau nusipirkt iš kur planavai? o kiek bhphoto.com ar amazon.com jie kainuoja? ar nesiunčia iš ten į Lietuvą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 11 rugpjūčio 2009 - 11:50
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 11, 12:21)
Aciu smile.gif
o vestuves nzn, siaip viskas buvo labaaai grazu, jaunoji nuostabi, baznycia nusotabi, svente nuostabi, jaunieji visai nepozavo, vyko orientacines (toks zaidimas) ir fotografas tiesiog gaude akimirkas, bet kiek maciau jo foto, tai nieko gero  unsure.gif
lauksim rezultato.
Dabar dave linka, kurio fotografo jie norejo, bet jis kainuoja 4500 smile.gif
http://www.e-s.lt/
manau tiek nevertas, yra geru kadru, bet jau taip viskas surezisuota, taip dirbtina.

reikėjo pasiimt fotiką. būtum palyginus savo ir jo smile.gif

o tas e-s tai visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 11, 13:49)
Neišėjo tau nusipirkt iš kur planavai? o kiek bhphoto.com ar amazon.com jie kainuoja? ar nesiunčia iš ten į Lietuvą?

Aciu uz nuorodas, net neziurejau smile.gif dabar pasiskaiciavau kad su atplukdimu 680, tai sutaupau 120lt, bet net nezinau ar del tiek verta rizikuoti.. nemoku as pirkt tuo internetu mastau.gif ar saugu?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 11, 11:52)
buvau dingus truputuka:  mergvakaris, pajuris, vestuves. ................

emooocjos tiesiog verziasi thumbup.gif smagus zmones, smagu ir fotkint tokius smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 08 11, 12:21)
Dabar dave linka, kurio fotografo jie norejo, bet jis kainuoja 4500 smile.gif
http://www.e-s.lt/
manau tiek nevertas, yra geru kadru, bet jau taip viskas surezisuota, taip dirbtina.

man kaip nepatyrusiai ir dar mazai perziuresiai kitu fotografu darbu - tai labai patiko smile.gif bet zinoma pinigai tai ziauriai dideli, ypac siai dienai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 11, 13:56)
reikėjo pasiimt fotiką. būtum palyginus savo ir jo smile.gif
as manau tikrai geresne laugh.gif (taip nekukliai)
stai linkas:
http://www.keistas.lt/
su miesto foto kzka jis ten idomaus pridares smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 11 rugpjūčio 2009 - 12:06
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 11, 12:49)

nesiuncia smile.gif o jei ir siustu mokescius dar LT uzdetu, gaila gi moket smile.gif ir jei siustis tik kelis daiktelius, tuomet labai isauga kg kaina

QUOTE(Grethenn @ 2009 08 11, 13:03)
...................... nemoku as pirkt tuo internetu mastau.gif ar saugu?

saugu saugu wink.gif diedas viska is ten tysia. va per pazystamus paprase kad nupirktu ir parveztu. o siaip tai anksciau per siuntinius atsisiusdavom - viskas o.k. wink.gif
Atsakyti
kaip ir žadėjau parašysiu apie tas kelias situacijas savo vestuvėse.
Viena,tai kai girtas svetys pradėjo aiškint kur gražu būtų jaunuosius fotografuot, o kai pasakiau,kad man negražu, jis užrėkė: ką sakei?,tai apsimečiau,kad negirdžiu jo smile.gif
Paskui fotografavau potamsėje patalpoje, tėvų palaiminimą ir buvau tikra,kad su blykste fotkinu,paskui pasižiūriu foto, viskas susilieja , blykstės net neįjungus blush2.gif tai dar keliems kadrams spėjau įjungt:)
Ryte, jaunąjai pasakiau,kad norėsiu jos puokštę pafotografuot ir dienos bėgyje visai pamiršau blush2.gif tai jaunoji pati man priminė ar nenoriu puokštės pafotografuot biggrin.gif blush2.gif
tai va tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 11, 13:07)
kaip ir žadėjau parašysiu apie tas kelias situacijas savo vestuvėse.
....................

eina sau kiek gali but stresiniu situacija doh.gif na bet kai pradeda reguliuot kur ir kaip nufotografuot doh.gif as tikriausiai sutikciau padaryt kelis kadrus, kad tik nusiramintu ir i akis nelystu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 11, 13:03)
Aciu uz nuorodas, net neziurejau smile.gif dabar pasiskaiciavau kad su atplukdimu 680, tai sutaupau 120lt, bet net nezinau ar del tiek verta rizikuoti.. nemoku as pirkt tuo internetu mastau.gif ar saugu?

saugu tikrai pirkt iš patikimų parduotuvių 4u.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 11, 13:11)
eina sau kiek gali but stresiniu situacija doh.gif na bet kai pradeda reguliuot kur ir kaip nufotografuot doh.gif as tikriausiai sutikciau padaryt kelis kadrus, kad tik nusiramintu ir i akis nelystu biggrin.gif

man,tai turbūt stresinė būtų ir apsiverkčiau,jei technika sulūžtų biggrin.gif antrą aparatą, kokį 5 D gerai būtų turėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 11 rugpjūčio 2009 - 12:16
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 11, 14:07)
nesiuncia smile.gif o jei ir siustu mokescius dar LT uzdetu, gaila gi moket smile.gif ir jei siustis tik kelis daiktelius, tuomet labai isauga kg kaina
saugu saugu wink.gif diedas viska is ten tysia. va per pazystamus paprase kad nupirktu ir parveztu. o siaip tai anksciau per siuntinius atsisiusdavom - viskas o.k. wink.gif
Nesiuncia? g.gif as paziurejau kad glaima pasirinkti shipinga i lietuva, ir yra kainos surasytos pagal skubuma, tai va to objektyvo atsiuntimas per mazdaug 10dienu kastuoja 53$, daug, bet vis tiek suma sumarum maziau gaunas. ar as kzka ne taip surpantu? mastau.gif

Buvau kzkoki netoki dolerio kursa susiradus biggrin.gif sutaupyciau 200lt, tai kaip ir verta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 11 rugpjūčio 2009 - 12:22
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 11, 13:19)
Nesiuncia?  g.gif  as paziurejau kad glaima pasirinkti shipinga i lietuva, ir yra kainos surasytos pagal skubuma, tai va to objektyvo atsiuntimas per mazdaug 10dienu kastuoja 53$, daug, bet vis tiek suma sumarum maziau gaunas. ar as kzka ne taip surpantu? mastau.gif

Buvau kzkoki netoki dolerio kursa susiradus biggrin.gif sutaupyciau 200lt, tai kaip ir verta

ai nu gal ir siuncia, sorry suklaidinau. tik sakau butinai pasitikslink kokius mokescius dar gali uzdet LT siuntai doh.gif o geriausia tai zinoma, kad kas atveztu smile.gif

ir labai svarbu KAIP jie ta siuntinuka tau suformins ir kokia verte uzrasys. na v.z. yra visokiu niuansu, gal nebutu tau staigmenos po to
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 11 rugpjūčio 2009 - 12:30
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 11, 14:27)
ai nu gal ir siuncia, sorry suklaidinau. tik sakau butinai pasitikslink kokius mokescius dar gali uzdet LT siuntai doh.gif  o geriausia tai zinoma, kad kas atveztu smile.gif

ir labai svarbu KAIP jie ta siuntinuka tau suformins ir kokia verte uzrasys. na v.z. yra visokiu niuansu, gal nebutu tau staigmenos po to
EInan kaku, nieko nesurpantu biggrin.gif gal as geriau pasitaupysiu ir nusipirksiu smile.gif bo su manim vienos bedos karsta.gif
Aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti