Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Mes irgi aplankeme burbuliatoriu, super, man patiko smile.gif Vaikui buvo idomu gal 10 min, paksui jau jis ejo visai i kita puse lotuliukas.gif Keliu nuotraukas i Fotki.com, bet visiskai netvarkytas, nes neturiu PS dar ax.gif gal kas is Vilnieciu suras ten save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 10, 22:49)

ačiū Pepperoni 4u.gif ,kad surado mano dingusį vaiką doh.gif
Hi:) o tu ar buvai su šeima?

ner uz ka biggrin.gif

Nu jau kokie nerealus vaikiukai tai negaliu wub.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 08 10, 23:10)
aha, aš irgi per kelias vietas blaškiaus. Reik kartot smile.gif Girdėjau Peperoni pas Sea vis ruošiasi, gal ir mus veš  mirksiukas.gif

Sukūriau albumą mūsų fotki.com sumetam kas ką turim  mirksiukas.gif

Gaila, Peperoni nevairuoja autobuso lotuliukas.gif
Galim susiorganizuot koki isvaziuojamaji meeta biggrin.gif

---

as net neziurejau dar, ar turiu ka nors.... cool.gif bet turiu itarima, kad neturiu biggrin.gif per daug veiksmo, zmoniu, noro pakalbet su visom biggrin.gif

taigi reziume - reik kartot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na kaip fainai buvo visas pamatyt, reiktų dažniau wink.gif

Sea, man taip pat malonu susipažint 4u.gif ir su tavim ir su visom, kurias pamačiau pirmą kartą ax.gif 4u.gif

Visos tokios linksmos, mielos- gera mūsų kompanija blush2.gif reiktų tik visas kartu į būrį surinkt ir vilnietes ir klaipėdietes ir visas visas už jūrų marių, smagu būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
aš vairuoju autobusą 9 vietų.. blush2.gif jei ant kelių būtų vaikai, jau va 18 žmonių biggrin.gif
Atsakyti
Autobusas - jėga biggrin.gif o jei dar stovinčių paimtumėm beveik visi tilptumėm biggrin.gif

Na, o aš kadangi su savim neturiu, dedu su tėčiu blush2.gif Augam smile.gif
user posted image
Atsakyti
laba diena smile.gif
buvau dingus truputuka: mergvakaris, pajuris, vestuves. Pastaruju 2ju nefotografavau, dinges upas, bet mergvakariui teko paimti fotika, pleskinau bele pleskint su blicu kakton, bet pasirodo ir tokias foto galima isgelbeti. keleta neapgalvotu kadru, taciau kas man svarbu, kad mergaiciu emocijos naturalios smile.gif
kaip jums su spalvytemis? man kaip visada labai sunku apsispresti blink.gif jb tarsi pabrezia emocija, bet spalvos to "bling bling" nenuslopona biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Viska prabegom perskaiciau, foto nekomentuosiu, nedaug ir maciau, nedaug dedat tongue.gif
siaip istrigo Sea foto, kzkaip grizusi i lietuva pradejai kitaip fotografuoti smile.gif saunuole! miestas, katinai, vestuves - kitaip smile.gif
Atsakyti
man 3 ir 6 labai fainos, ypač 3 patinka smile.gif

o vestuvės kaip praėjo? žiauriai cekava po tokių fotografo rinkimų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 11 rugpjūčio 2009 - 11:08
Grethenn, 3 wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kokios emocijos!!!
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 11, 10:44)
aš vairuoju autobusą 9 vietų.. blush2.gif jei ant kelių būtų vaikai, jau va 18 žmonių biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 08 11, 12:07)

o vestuvės kaip praėjo? žiauriai cekava po tokių fotografo rinkimų  biggrin.gif

ir man cekava ax.gif ir įdomu kas fotkino smile.gif

dėkoju Grethen 4u.gif patiko tavo foto, emocingos tokios bigsmile.gif pirma,trečia ir priešpaskutinė labiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 11 rugpjūčio 2009 - 11:17
QUOTE(bite maja @ 2009 08 11, 13:07)
man 3 ir 6 labai fainos, ypač 3 patinka  smile.gif

o vestuvės kaip praėjo? žiauriai cekava po tokių fotografo rinkimų  biggrin.gif
Aciu smile.gif
o vestuves nzn, siaip viskas buvo labaaai grazu, jaunoji nuostabi, baznycia nusotabi, svente nuostabi, jaunieji visai nepozavo, vyko orientacines (toks zaidimas) ir fotografas tiesiog gaude akimirkas, bet kiek maciau jo foto, tai nieko gero unsure.gif
lauksim rezultato.
Dabar dave linka, kurio fotografo jie norejo, bet jis kainuoja 4500 smile.gif
http://www.e-s.lt/
manau tiek nevertas, yra geru kadru, bet jau taip viskas surezisuota, taip dirbtina.

O as pati per vestuves jauciaus kaip be rankos, nuolat vyksta fiksacija akimis, bet tai neturi isliekamosios vertes - liudna. Taciau as svetys, nusiteikiau nefotkint, be to nelabai ir turiu su kuo smile.gif
Atsakyti
idomios foto to E_S 4u.gif plačiakampį mėgsta naudot biggrin.gif

aš ir svaigt pradėjau apie apie plačiakampį biggrin.gif sekantis jis svajonių sąraše biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 11, 13:39)
aš ir svaigt pradėjau apie apie plačiakampį biggrin.gif sekantis jis svajonių sąraše biggrin.gif
O mano tas 35mm verysad.gif kur cia ji gaut dabar pigiau, gal siustis is kur nors? g.gif
Atsakyti