smagu ir man buvo su jumis pasimatyti, pritariu, kad reikia kartoti
hi:) buvau ir aš iki jūsų nuėjus, tik vis neprisitaikiau nufotkinti
ryt ką nors įkelsiu, nes šiandien jau tik į lovą norisi
QUOTE(Sadi @ 2009 08 10, 23:31)
dėkui
Ratsyce...na aš tiesiog žmones sunkiai įsidėmiu. Nėra taip kad būčiau mačius tik tą vieną, bet atminty kažkaip ryškiau įstrigus toji kurią paminėjau.
Mergytę atmintis lyg kažkiek piešia, ji lyg mum išeinant dar likus buvo, aš pati buvau pusiau oranžinė...
man paprasčiau jus pamatyt būtų "nedarbiniai" (turiu omeniuj burbulus) pakartojimai , nors šiaip aš tokia neitin po meetus ir vaikštanti...
Buvau ir aš šiandien Klaipėdos burbuliatoriuje. Oho koks grožis..... ir foto turiu, bet tokių eilinių....
Hi, papasakok receptuką burbulų, kaip tą skystį pasidaryt...
Hi, papasakok receptuką burbulų, kaip tą skystį pasidaryt...
+2009 08 10, 23:50-->
man paprasčiau jus pamatyt būtų "nedarbiniai" (turiu omeniuj burbulus) pakartojimai , nors šiaip aš tokia neitin po meetus ir vaikštanti...
sita gal
o mergyte tai sita mano
visos mes nevaikstciojancios, bet kartais tiesiog jau noras yra pabendraut su zmonem ir kad kuo daugiau butu
QUOTE(hi @ 2009 08 10, 23:50)
sita gal
o mergyte tai sita mano
visos mes nevaikstciojancios, bet kartais tiesiog jau noras yra pabendraut su zmonem ir kad kuo daugiau butu
Mažai dozei gerai?
2 puodeliai distiliuoto vandens
0,3 puodelio Fairy
0,3 valgomojo šaukšto kepimo miltelių
apie 15 ml glicerino
Supilti 1 puodelį vandens, įpilti Fairy, išmaišyti.
Supilti gliceriną, išmaišyti. Galiausia kepimo miltelius ir likusį 1 puodelį vandens. Maišant vengti putų. Galima mišinį dar bent kelias val. palaikyti šaldytuve.
Glicerino jei reikia "dadedu" iš akies, bet kartais su oru nepasiderėsi...negerai kai skersvėjuotas, negerai kaip pernelyg sausas (tarkim man patys geriausi gaunas kokį ramų vakarą kitą dieną po ilgalaikių lietų ir t.t.)...
Pastovėjęs "mišinys" šian išbėgo bagažinėj O to geriausio varianto vis dar ieškom, nors sakau iš to paties skirtingom sąlygom kartais atrodo tobula, o kartais visiškas niekalas
Čia taip besidomėdama esu parankiojus nuorodų su receptais
http://vejai.wordpre...receptus-ir-kt/
šita
2 puodeliai distiliuoto vandens
0,3 puodelio Fairy
0,3 valgomojo šaukšto kepimo miltelių
apie 15 ml glicerino
Supilti 1 puodelį vandens, įpilti Fairy, išmaišyti.
Supilti gliceriną, išmaišyti. Galiausia kepimo miltelius ir likusį 1 puodelį vandens. Maišant vengti putų. Galima mišinį dar bent kelias val. palaikyti šaldytuve.
Glicerino jei reikia "dadedu" iš akies, bet kartais su oru nepasiderėsi...negerai kai skersvėjuotas, negerai kaip pernelyg sausas (tarkim man patys geriausi gaunas kokį ramų vakarą kitą dieną po ilgalaikių lietų ir t.t.)...
Pastovėjęs "mišinys" šian išbėgo bagažinėj O to geriausio varianto vis dar ieškom, nors sakau iš to paties skirtingom sąlygom kartais atrodo tobula, o kartais visiškas niekalas
Čia taip besidomėdama esu parankiojus nuorodų su receptais
http://vejai.wordpre...receptus-ir-kt/
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 11, 00:06)
sita gal
šita
+2009 08 11, 00:15-->
va matai kaip isidemejau ir atrinkau
tai kita syki prasom arciau ir drasiau
o glicerinas kur parsiduoda?
QUOTE(hi @ 2009 08 11, 00:15)
šita už burbulo Nusisukus baltamaikė ir rausvai dryžuota atsisukus - mano , kas liko - pažįstama (irgi sm-inė) su dukra
va matai kaip isidemejau ir atrinkau
tai kita syki prasom arciau ir drasiau
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 11, 00:16)
Vaistinėse, ne visose, bet bet kuriuo atveju geriau ieškot tose kurios pačios vaistus gamina. Aš tai išvis dažniausiai Panevėžy perkuos kai nuvažiuoju, pigiau gaunas...daug jo man šią vasarą suėjo
QUOTE( hi:) @ 2009 08 11, 00:20)
Vaistinėse, ne visose, .....................
supratau, niugi reiks pasibandyt
+2009 08 11, 00:20-->
didelių burbulų nemėginau pūst, bet maži man sulimpa po kelis bet vistiek smagu. Reikės kada sode tą vėjo gaudyklę pasigamint
QUOTE(hi @ 2009 08 11, 00:20)
Vaistinėse, ne visose, bet bet kuriuo atveju geriau ieškot tose kurios pačios vaistus gamina. Aš tai išvis dažniausiai Panevėžy perkuos kai nuvažiuoju, pigiau gaunas...daug jo man šią vasarą suėjo
didelių burbulų nemėginau pūst, bet maži man sulimpa po kelis bet vistiek smagu. Reikės kada sode tą vėjo gaudyklę pasigamint
Hi, dėkui. O būtinai distiliuoto vandens? O tą įrankį galima pačiam pasigamint tiesiog?
QUOTE(Loreli @ 2009 08 11, 00:47)
Hi, dėkui. O būtinai distiliuoto vandens? O tą įrankį galima pačiam pasigamint tiesiog?
Galima, mes juk patys pasidarėm. Nesunku visai ir visokių prisimąstyt galima
Plačiau.
O dėl distiliuoto tai rekomenduojama todėl, kad iš krano per sunkus, kalkėtas ir metalų pilnas, todėl greičiau sprogsta. Kas bando kažkiek gaunas kartais.
Nors ir su šitu priklausomai nuo oro sąlygų kartais būna tik kažkiek, o kartais puikiai. Šiaip lyg dar ir lietaus vanduo tinka (na minkštas), bandžiau tik vieną kartą ir nedidelę dozę tai nelabai galiu ką pasakyti.
Labos