Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 08 10, 22:49)
smagu buvo su Baccardi susipažint 4u.gif ir visas matytas, dar kartą pamatyt biggrin.gif

ačiū Pepperoni 4u.gif ,kad surado mano dingusį vaiką doh.gif
Hi:) o tu ar buvai su šeima?

Buvau, truputį vėlavom, tik su .."techniniais nesklandumais" - atvažiavus ir atidarius bagažinę pamatėm, kad išbėgęs kibirėlis paruošto burbulų skysčio. Tai sukom parduotuvėn kai kurių "produktų" ir improvizavom kažką vietoj (labiau link galerijos nei Soboro), tai nei normaliai pasidairiau "įtartinų" veidų nei ką...ir nefotkinau, tik vienu metu aparatą pasikabinus vietoj pakabuko paturėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 rugpjūčio 2009 - 21:59
Smagu buvo su visom susitikt, gaila kazkaip laikas per greitai bego, ir per daug pazystamu kompaniju man buvo, tai draskiausi tarp triju vietu ir nei su vienais normaliai nepabuvau doh.gif teks kartot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 10, 23:06)
Smagu buvo su visom susitikt, gaila kazkaip laikas per greitai bego, ir per daug pazystamu kompaniju man buvo, tai draskiausi tarp triju vietu ir nei su vienais normaliai nepabuvau doh.gif teks kartot biggrin.gif

aha, aš irgi per kelias vietas blaškiaus. Reik kartot smile.gif Girdėjau Peperoni pas Sea vis ruošiasi, gal ir mus veš mirksiukas.gif

Sukūriau albumą mūsų fotki.com sumetam kas ką turim mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 10, 22:57-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 10, 22:57)
Buvau, truputį vėlavom, tik su .."techniniais nesklandumais" - atvažiavus ir atidarius bagažinę pamatėm, kad išbėgęs kibirėlis paruošto burbulų skysčio. Tai sukom parduotuvėn kai kurių "produktų" ir improvizavom kažką vietoj (labiau link galerijos nei Soboro), tai nei normaliai pasidairiau "įtartinų" veidų nei ką...ir nefotkinau, tik vienu metu aparatą pasikabinus vietoj pakabuko paturėjau  biggrin.gif

reikėjo bent pasilabinti su mumis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 10, 23:10)
reikėjo bent pasilabinti su mumis mirksiukas.gif

taigi nežinau aš jūsų nė vienos vizualiai blush2.gif doh.gif
Atsakyti
ax.gif 4u.gif užkrėtėte burbuliatoriumi, tai ir aš nulėkiau gydytis nuo "fotoaparato neėmimo į rankas" ligos lotuliukas.gif Bandau grįžti į fotografų ir jiems prijaučiančių gretas blush2.gif Gal dar pamenat tokią lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 08 10, 23:10)
aha, aš irgi per kelias vietas blaškiaus. Reik kartot smile.gif Girdėjau Peperoni pas Sea vis ruošiasi, gal ir mus veš  mirksiukas.gif

Sukūriau albumą mūsų fotki.com sumetam kas ką turim  mirksiukas.gif

taip taip, kartot reiks thumbup.gif ir geriausia yra sulaukt pabaigos, tuomet ir vaikams erdves begiojimams, dukimams ir mamos laisvai gali viena kita ar vaikus pripyskint wink.gif

o pas Sea tai noreciau smile.gif

kazka atrinksiu, imesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 08 10, 23:10)
Sukūriau albumą mūsų fotki.com sumetam kas ką turim  mirksiukas.gif

neturiu nieko, vyras kelis mėlynus kadrus padarė biggrin.gif , bet būtų labai smalsu pasidairyt. Tik nerandu, matyt ne ten kažkur ieškau blush2.gif

Kas turit noro, galite savo kadrais pasidalinti ir čia...
http://laimikis.lt/p...buliatorius-o5/

Mes jaučiu skirtinguos "kampuos" buvom, prie mūsų daugiau "tėčių" su fotikais buvo, labiau įsidėmėjau tik vieną moterį su įspūdingo dydžio šviesiu objektyvu...o prie pat Soboro laiptų nė nebuvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 rugpjūčio 2009 - 22:30
smile.gif+2009 08 10, 23:12-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 10, 23:12)
taigi nežinau aš jūsų nė vienos vizualiai  blush2.gif  doh.gif

tai jūs gal ten prie pat žilinsko galerijos tokius milžinus darėt? bigsmile.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 08 10, 23:20)
ax.gif  4u.gif užkrėtėte burbuliatoriumi, tai ir aš nulėkiau gydytis nuo "fotoaparato neėmimo į rankas" ligos  lotuliukas.gif Bandau grįžti į fotografų ir jiems prijaučiančių gretas  blush2.gif Gal dar pamenat tokią  lotuliukas.gif

oho kokie dideli bigsmile.gif

smile.gif+2009 08 10, 23:25-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 10, 23:25)
neturiu nieko, vyras kelis mėlynus kadrus padarė  biggrin.gif , bet būtų labai smalsu pasidairyt. Tik nerandu, matyt ne ten kažkur ieškau  blush2.gif

čia
http://private.fotki...08-10-burbulia/
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 08 10, 23:31)
tai jūs gal ten prie pat žilinsko galerijos tokius milžinus darėt?  bigsmile.gif

nu..."nesisekė" mums šiandien. Ir su tuo skysčiu ir su kad nebuvo laiko nei į žmones pasidairyt, nei su kuom susipažint, nors žinau, kad virtualiai pažįstamų ir daugiau turėjo būt doh.gif Tai šian tokia lengvai savim "nusivylus"...Na čia neperskaityt drastiškai, aš šiaip šitų burbuliatorių (ar ir tiesiog burbulų) šią vasarą entuziastė, bet po šito kažkaip...nei ten nei ten, nei su burbulais kaip reikiant, apie fotografavimą išvis patyliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 rugpjūčio 2009 - 22:37
smile.gif+2009 08 10, 23:25-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 10, 23:25)
Mes jaučiu skirtinguos "kampuos" buvom, prie mūsų daugiau "tėčių" su fotikais buvo, labiau įsidėmėjau tik vieną moterį su įspūdingo dydžio šviesiu objektyvu...o prie pat Soboro laiptų nė nebuvau.

ir as ten tam kampe buvau - isimaisiau tarp vyruku ir pyskinau biggrin.gif bet mano objektyvas tai nedidelis ir ne sviesus, tai ne mane vadinas matei. as su maza mergyte zydra suknele ir ilgom kasytem buvau, gal kartais pastebejai? smile.gif
Atsakyti
hi:), gaila, kad nepasimatem g.gif pritariu Rasytcei - reik kartot lotuliukas.gif

jau nebemoku fotkyt - demesio vertu kadru nulis verysad.gif laukiu jusu visu rezultatu wub.gif
Atsakyti