Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 08 10, 15:04)
gal kuri nors jau apie 6pm būsit ten prie Soboro? mirksiukas.gif  biggrin.gif  Lukas atsikels ir eisiu ruoštis smile.gif

galim prisistatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 10, 14:04)
aš ir iki šiol netikiu  laugh.gif

kada į darbą grįši? liūdna man nuo 08 iki 17 val. be tavęs  biggrin.gif

žinok, pabaigoje tik toks durnas juokas imdavo, daugiau jokių blogų emocijų biggrin.gif miegojau kaip didelė, vaikas išvis atsipūtęs, vyras irgi. bet nebekartočiau šio eksperimento su savim sąmoningai ir turėdama kitokį pasirinkimą biggrin.gif žodž, realybės šou įvyko smile.gif

tikriausiai trečiadienį darbe būsiu, nes rytoj dar namie su Tauru, bo anas sugalvojo apsirgti truputį prieš darželį..biggrin.gif

Sea_, ačiū už gerus norus, ale neprireikė, tiksliau, nespėjau net pagalvoti apie Tave, kai teko čiupti 50 mm ir lėkti grait grait į startus biggrin.gif 4u.gif

vakar blioviau išvažiuodama, toks jausmas, kad palikau krūvas gerų draugų tam suknistam nehigieniškam aerodrome biggrin.gif

TAI AR GALIT KAS DUOTI MAN NUORODĄ Į TOS FOTO SU TAURU IR MANO FOTO AUTORIŲ EFOTO? PLYZ, SMALSU GI smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 rugpjūčio 2009 - 14:11
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 10, 15:04)
gal kuri nors jau apie 6pm būsit ten prie Soboro? mirksiukas.gif  biggrin.gif 

Norit anksčiau viską išpūst? biggrin.gif Mes tai daugmaž pradžios laiku (t.y. 18.30) su šeimyna taikysim...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 10, 15:08)
galim prisistatyt  bigsmile.gif

thumbup.gif

eisiu tuoj vaiką kelt tada biggrin.gif

Sayonara, viskas gerai 4u.gif tik pagalvojau,kodėl nepasakei,kad nereikia biggrin.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 08 10, 15:19-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 10, 15:19)
Norit anksčiau viską išpūst?  biggrin.gif Mes tai daugmaž pradžios laiku (t.y. 18.30) su šeimyna taikysim...

ne norim daugiau laiko pasibūti, nes į mūsų kurortą 20 val paskutinis autobusas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 10, 14:19)
thumbup.gif

eisiu tuoj vaiką kelt tada biggrin.gif
Sayonara, viskas gerai 4u.gif  tik pagalvojau,kodėl nepasakei,kad nereikia  biggrin.gif

man pasakė, kad grįši tik šeštadienį, o man nuo ryto reikėjo, o paskui, kaip jau rašiau, nebespėjau apie nieką pagalvot.. sorry, jei sukėliau kokių nors nepatogumų. unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 10, 15:20)
ne norim daugiau laiko pasibūti, nes į mūsų kurortą 20 val paskutinis autobusas biggrin.gif

Aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 10, 15:21)
man pasakė, kad grįši tik šeštadienį, o man nuo ryto reikėjo, o paskui, kaip jau rašiau, nebespėjau apie nieką pagalvot.. sorry, jei sukėliau kokių nors nepatogumų.  unsure.gif 4u.gif

nesukėlei tikrai jokių nepatogumų biggrin.gif mirksiukas.gif jei kada reikės visada prašom 4u.gif
Atsakyti
Sayon - ta foto tai va cia http://www.efoto.lt/node/258923 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 10, 14:30)

dėkui, taip ir maniau, kad čia jos fotkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 10, 14:29)
merginos ačiū 4u.gif 

Rascyte, jaunieji normalūs, smagu buvo fotografuot wub.gif  kai pradėsiu rimtai tvarkyt foto, parodysiu daugiau 4u.gif tiesa, ne viską sutiko daryt ką buvau sugalvojus  ar siūliau lotuliukas.gif pvz, nelipo i fontaną, nečiuožė nuo čiuožyklos  lotuliukas.gif

vai kokie nedrasus pasitaike biggrin.gif juokauju wink.gif bet dziugu, kad patiko fotkint - ir foto ir matosi, kad nuotaikos pagautos, liuks smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 08 10, 15:01)
atžalėlė mano, nuotrauka nuotraukoje irgi mano, .....................

na va, tai pataikiau reiskias, o kas del kokybes nuvagimo, tai tikrai taip, netgi stbejausi, kad vat na negali taip fotkint sayonara, ji tikrai geriau moka, bet inetas lieka inetu, nieko cia nepadarysi.
Papildyta:
Cia visas reportazas su nuotraukomis keliu autoriu is Pociunu:
http://www.pociunai....o...7&Itemid=82
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 10, 15:26)
na va, tai pataikiau reiskias, o kas del kokybes nuvagimo, tai tikrai taip, netgi stbejausi, kad vat na negali taip fotkint sayonara, ji tikrai geriau moka, bet inetas lieka inetu, nieko cia nepadarysi.
Papildyta:
Cia visas reportazas su nuotraukomis keliu autoriu is Pociunu:
http://www.pociunai....o...7&Itemid=82

jo, aš iš pradžių labai pergyvenau, kad foto kompe ir foto puslapyje kaip diena ir naktis skiriasi. paskui pažiūrėjau per internet explorer ir per mozilla - su mozilla kokybė jau gerokai geresnė, paskui pas save kompe vis žiūrėdavau ir nusprendžiau nebesiparinti, nes negaliu nieko pakeisti. gaila truputį, kad visa europa žiūrėjo, o ten toks briedas atrodo.. doh.gif tikrąsias tik aš viena pas save turiu biggrin.gif
todėl įrašiau jas į diskus ir padalinau komandoms - pamatys normalią kokybę namo grįžę.
tarp kitko, akivaizdus skirtumas matosi palyginus pociunai.lt ir mano kūdros dienoraščiuose sudėtas tas pačias fotkes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 rugpjūčio 2009 - 15:35
smagu buvo su Baccardi susipažint 4u.gif ir visas matytas, dar kartą pamatyt biggrin.gif

ačiū Pepperoni 4u.gif ,kad surado mano dingusį vaiką doh.gif

Hi:) o tu ar buvai su šeima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 10 rugpjūčio 2009 - 21:51