Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 08 10, 10:59)
biggrin.gif  burbuliuosim  tongue.gif
as turiu tik kanistreli to skyscio, o tu maziuku tai nea... gal reik ir ju nusipirkt? g.gif

Nepirk, pasidalinsiu, turiu tris bonkutes po puse litro biggrin.gif

Sansara, nu idealus kadras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 10, 13:57)
kaip ir žadėjau, keletą vestuvių foto parodau, daugiau flickeryje mirksiukas.gif

patinka. o jaunieji tokie kreizi truputi arne? smile.gif smagu buvo fotkint juos?

einu i flickr paveizesiu smile.gif
Atsakyti
Sea_ hard rock aleliuja thumbup.gif superinis vestuvinis kadras vertas visu prizu ir balsu. su cinkeliu ir ideja, su nuotaika ir atitinkamu apdirbimu
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 10, 08:29)
na pabandem abu kadran sutilpti smile.gif neidealu, zinau biggrin.gif bet as atlaidi "saves talpinimams" net sau, is sono nematau nei ar telpu, nei kaip telpu, nei kur fokusas... na zinote gi biggrin.gif

labai grazus ,siltas ,rupestingas, portretas smile.gif

kaip ir žadėjau, keletą vestuvių foto parodau, daugiau flickeryje mirksiukas.gif

nuotaka

kokios fainos! lekiu i flickra thumbup.gif

rytinio miesto l.patiko t.p.!

turiu ne fotografini klausima blush2.gif draugai sako,kad nebeskiria LT baudos tasku uz vairavima,tipo nebera blink.gif ar tiesa?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 10 rugpjūčio 2009 - 13:20
merginos ačiū 4u.gif

Rascyte, jaunieji normalūs, smagu buvo fotografuot wub.gif kai pradėsiu rimtai tvarkyt foto, parodysiu daugiau 4u.gif tiesa, ne viską sutiko daryt ką buvau sugalvojus ar siūliau lotuliukas.gif pvz, nelipo i fontaną, nečiuožė nuo čiuožyklos lotuliukas.gif

mano vaikai išpilstė visus burbulus po namus,tai vėl neturim, tik tuščius buteliukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 10 rugpjūčio 2009 - 13:37
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 10, 14:29)
*..., jaunieji normalūs,...

**mano vaikai išpilstė visus burbulus po namus,tai vėl neturim, tik tuščius buteliukus biggrin.gif

*laugh.gif thumbup.gif

** svarbu tara atsivezkit biggrin.gif
Atsakyti
as nupirkus burbulus ir paslepus, nes senai jau butu ispusti-ispilti lotuliukas.gif

Sea, smalsu rezultata pamatyt wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 10, 14:43)
** svarbu tara atsivezkit  biggrin.gif

ok bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 08 10, 14:47)
as nupirkus burbulus ir paslepus, nes senai jau butu ispusti-ispilti lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 10 rugpjūčio 2009 - 13:59

super thumbup.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 08 10, 14:11)
Sea_ hard rock aleliuja  thumbup.gif superinis vestuvinis kadras vertas visu prizu ir balsu. su cinkeliu ir ideja, su nuotaika ir atitinkamu apdirbimu

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 10, 10:11)
Cia kartais ne is musu tarpo atzalele ir jo mamos darbeliai demonstruojami? wink.gif zinot apie ka turbut as sneku smile.gif cia is Pociunu uzdarymo .

user posted image

atžalėlė mano, nuotrauka nuotraukoje irgi mano, vardas matosi irgi mano, ale kas šitą fotkino - nežinau biggrin.gif biggrin.gif duokit nuorodą į efoto, kąąąą biggrin.gif noriu svetimus reportažus pasižiūrėti. maniškiai tai jo, yra ten, kur kažkas nuorodą davė, bet kokybę puslapis suėdė, nėra net ko lyginti su originalais. be _ms_ aparatūros būtų buvę man striuka wub.gif

tai va, aš grįžau. bitė netikėjo, bet įmanoma savaitėmis išgyventi palapinėje biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 08 10, 11:12)
vaikas jos, nuotrauka nuotraukoj  biggrin.gif irgi jos, bet efoto jos, mano kukliom žiniom, nėr, bent jau prieš 3 savaites nebuvo... jei čia mes apie ją šnekam  biggrin.gif

nu efoto manęs kol kas dar tikrai nėra smile.gif LABAS, cioce, pasiilgau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 rugpjūčio 2009 - 14:02
QUOTE(sayonara @ 2009 08 10, 15:01)
tai va, aš grįžau. bitė netikėjo, bet įmanoma savaitėmis išgyventi palapinėje biggrin.gif
nu efoto manęs kol kas dar tikrai nėra smile.gif LABAS, cioce, pasiilgau wub.gif

aš ir iki šiol netikiu laugh.gif

kada į darbą grįši? liūdna man nuo 08 iki 17 val. be tavęs biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri nors jau apie 6pm būsit ten prie Soboro? mirksiukas.gif biggrin.gif Lukas atsikels ir eisiu ruoštis smile.gif
Atsakyti