Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 08 10, 11:29)

tai reiskias teisingai spejau smile.gif jos fotoreportazu apie Pociunus pilnas efoto thumbup.gif matosi darbavosi is peties biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara šaunuolė thumbup.gif

burbuliuosim, pepperoni biggrin.gif
Atsakyti
Sansara, labai patiko, nesinori kabinetis prie nieko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 10, 11:49)
tai reiskias teisingai spejau smile.gif jos fotoreportazu apie Pociunus pilnas efoto  thumbup.gif matosi darbavosi is peties  biggrin.gif

vaikas jos, nuotrauka nuotraukoj biggrin.gif irgi jos, bet efoto jos, mano kukliom žiniom, nėr, bent jau prieš 3 savaites nebuvo... jei čia mes apie ją šnekam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 10, 12:12)
vaikas jos, nuotrauka nuotraukoj  biggrin.gif irgi jos, bet efoto jos, mano kukliom žiniom, nėr, bent jau prieš 3 savaites nebuvo... jei čia mes apie ją šnekam  biggrin.gif

va cia jinai: http://www.pociunai....o...7&Itemid=82
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 10, 07:29)
na pabandem abu kadran sutilpti smile.gif neidealu, zinau biggrin.gif bet as atlaidi "saves talpinimams" net sau, is sono nematau nei ar telpu, nei kaip telpu, nei kur fokusas... na zinote gi biggrin.gif

user posted image

superinė foto tikrai, kaip ir kitos merginos sakė nėra dėl ko kabinėtis smile.gif liuks bigsmile.gif
jei galėtum ir man tą Avytės pluginą ax.gif blush2.gif viktorija_rad@yahoo.com būsiu labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o kad ne tuščiai čia būčiau atėjus įmetu savaitgalinį makro bandymą ir laukiu komentarų rolleyes.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 08 08, 00:21)
Na pagaliau baigiau tvarkyt kelionės nuotraukas smile.gif Turkija
BN - labai įdomi tavo nuomonė  mirksiukas.gif  ax.gif

nepakartojami įspūdžiai, o ir prie foto nėr ko kabinėtis biggrin.gif labai šauniai pailsėjai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 08, 10:24)
Jei Rasytce leidzia, tai cia: http://www.flickr.co...s/pipiru_pieva/
veliau  gal ka nors dar idesiu... ax.gif

šauniai pasidarbuota smile.gif tokios natūralios foto ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 09, 11:41)

man patiko abi stotyje darytos foto, kitos kažkaip neužkabino ax.gif
Atsakyti
Sansara, likau apšalus, žinok... smile.gif šešėliai, žvilgsnis, vaikiuko "išsidėstymas" kadre...įdomu kiek laiko dirbai prie šito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 08 10, 12:28)
Sansara, likau apšalus, žinok... smile.gif šešėliai, žvilgsnis, vaikiuko "išsidėstymas" kadre...įdomu kiek laiko dirbai prie šito ax.gif

o ka turi galvoje "prie sito" biggrin.gif
jei kiek truko fotosesija: tai cia pirmasis bandymas susitalpinti dviem nuo pat Tado gimimo. o is viso fotkinau ne ilgiau 10 min. nes ziauriai uzkniso fokuso nepataikymas, neisitalpinimas kadre (su 50tuku gi fotkinau) ir vaikas zysti eme. tai is tu 10 min gavosi apie 60 kadru. puse issitryne del sujudejimu, nepataikymu, kvailu veidu israisku... sis geriausias, nors ir dar keli yra neblogi.
issidestymas naturalus, nes jis visada taip prie manes kaip koala prilimpa, kai nesioju.
kadras apkarpytas, apacios dar yra daug daug, o virsaus nei gramo daugiau.
o prie foto apdirbimo (kad ji sunes) sedejau virs valandos doh.gif zinau ko noriu, o kaip pasiekti - ne. tai ir vargau vargau bandydama metodom tyka pataikyti i norus ir atsaukinedama operacijas ir vel bandydama is naujo (nedraugauju as su PS ir kuo toliau, tuo labiau, nes norai auga biggrin.gif)
Atsakyti
Sansara - tobula 4u.gif

Mano nuotraukos visgi neprapuole - visa turkija turiu nesiojamam diske, bet dabar neturiu kur tvarkyti verysad.gif Blogiausiu atveju prarasiu pusmecio nuotraukas, bet tikiuosi pavyks viska isgelbet...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 10, 12:12)
vaikas jos, nuotrauka nuotraukoj  biggrin.gif irgi jos, bet efoto jos, mano kukliom žiniom, nėr, bent jau prieš 3 savaites nebuvo... jei čia mes apie ją šnekam

jau Peperoni uzrode nuoroda - tikrai ten yra istisi reportazai smile.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2009 08 10, 12:20)
...............įmetu savaitgalinį makro bandymą ir laukiu komentarų

mano nuomone, tai reiktu kito kampo ir ryskumo zona tai labai jau maza, reikia det maksimuma kiek traukia fotikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 09, 19:27)
zinokit pasidairiau fotki ND, ogi snd balsavimas nuo 20.00  cool.gif  biggrin.gif

blush2.gif praziopsojau sudalyvauti, einu bent pabalsuosiu doh.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 08 10, 08:29)
na pabandem abu kadran sutilpti smile.gif neidealu, zinau biggrin.gif bet as atlaidi "saves talpinimams" net sau, is sono nematau nei ar telpu, nei kaip telpu, nei kur fokusas... na zinote gi biggrin.gif

g.gif turbut nezinai biggrin.gif , nes tikrai idealu wub.gif Labai miela
Atsakyti
kaip ir žadėjau, keletą vestuvių foto parodau, daugiau flickeryje mirksiukas.gif

nuotaka
user posted image

Roko naktys
user posted image

žalioj stotelėje... biggrin.gif
user posted image

Papildyta:

šokis
user posted image
Atsakyti