Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ačiū 4u.gif

Peppi, krikštynos patiko, tik aš negalvojau,kad bus taip tamsu karčiamoje( apeigos su pribuvėja). Na bet lygtais išsisukau be blykstės:)
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 02, 21:51)
man trukdo remas smile.gif ir taip kadre gan daug visko.

http://www.efoto.lt/node/254758

cia be remo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 08 02, 08:33)
sea, patinka tavo zesnakas. Spalvos superines 4u.gif

Portretas

user posted image

gal negerai tas sintetinis grudas? blush2.gif

nerealus portretas, groziuosi ir geriuosi.. sviesa, grudas, zvilgsnis, viskas. wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 02, 20:45)
Peppi, idek viena kita, idomu ax.gif

O del vestuviu, as nefotkinus, bet jau Krikstynu pripleskinau tikrai nemzai, tai vat ko truksta ta jo, placiakampio, bet nezinau, visgi as galvoju pirki, ir net gal jau sia sav, 50mm arba 85mm 1.4 (prkaluso nuo vyro lotuliukas.gif , ar sponsorios man ta 85mm). O jei fotkinsiu vestuves tai issinuomosiu nors ir kitini bet placiakampi, gal pades jis man g.gif

vėliau gal...reik apsikuopt, šiandien vėl važiuoju lėliuko fotkinti smile.gif

na su kitiniu tai bijau, kad vargtum g.gif plačiakampis nepamainomas kai nori įtraukti daugiau aplinkos, fiksas labai smagus kai gaudai žmones ar kai apšvietimo mažiau...iš principo tai man dviejų šitų pakako...daugiau vargelio buvo su akumais ir kortelėm...

QUOTE(Sea_ @ 2009 08 02, 21:54)
Peppi, krikštynos patiko, tik aš negalvojau,kad bus taip tamsu karčiamoje( apeigos su pribuvėja). Na bet lygtais išsisukau be blykstės:)

kartais pagalvoju ar aš tingiu mokytis dirbti su blykste? gal visgi verta? man turbūt blykstė siejasi su dirbtinumu, na kaip ir supozuoti kadrai.... ax.gif nors turbūt įvaldžius bet kokią techniką gali ją priversti tarnauti tavo norams o ne priešingai rolleyes.gif

Jeliuk, man portretas nelabai... 4u.gif kažkokia šviesa netokia...bet gal čia specialiai taip norėjai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 03 rugpjūčio 2009 - 09:21

Jeliuk, man portretas nelabai... 4u.gif kažkokia šviesa netokia...bet gal čia specialiai taip norėjai?
[/quote]

Cia aktiona uzdejau, realiai kitaip viskas, bet man su actionu labiau patiko g.gif

O tai tu dabar tik is fotografijos gyveni? g.gif Jau nebedirbi ten kur anksciau? ax.gif
Papildyta:
[quote=Jeliukas,2009 08 03, 10:25]
[/quote]
Cia aktiona uzdejau, realiai kitaip viskas, bet man su actionu labiau patiko g.gif

O tai tu dabar tik is fotografijos gyveni? g.gif Jau nebedirbi ten kur anksciau? ax.gif
[/quote]

Tai kiek akumu prisireike? Ir korteliu kiek GB isnaudojai? ax.gif
Atsakyti
parodyk kaip be actiono, įdomu mirksiukas.gif

turiu dvi korteles po 2Gb + atminties kaupiklį (40 Gb bet tiek net nereikia biggrin.gif) ir du akumus, paprastus...norėjau kažkada batery gripo bet mane atkalbėjo...
na bet ir fotografavimo buvo begalybė, skaityk 15 valandų...tai kai žmonės valgo ir žiaumojančių nėra ko fotografuoti tada perkrovinėji nuotraukas į kaupiklį, trini kažką...bet jaučiu reikės dar vienos kortelė, kokių 8 Gb g.gif

Jeliuk, nepamenu kur dirbau tada kai paskutinį sykį matėmės doh.gif gal spaustuvėje? tai nea, jau senokai dirbu pati sau smile.gif gyvenu iš keleto šaltinių smile.gif papuošalai, maketavimas ir fotografija, o tu?

beje, chebryte, mes su jeliuku grupiokės buvom, jei ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 08 03, 10:34)
parodyk kaip be actiono, įdomu mirksiukas.gif

turiu dvi korteles po 2Gb + atminties kaupiklį (40 Gb bet tiek net nereikia biggrin.gif) ir du akumus, paprastus...norėjau kažkada batery gripo bet mane atkalbėjo...
na bet ir fotografavimo buvo begalybė, skaityk 15 valandų...tai kai žmonės valgo ir žiaumojančių nėra ko fotografuoti tada perkrovinėji nuotraukas į kaupiklį, trini kažką...bet jaučiu reikės dar vienos kortelė, kokių 8 Gb g.gif

Jeliuk, nepamenu kur dirbau tada kai paskutinį sykį matėmės doh.gif gal spaustuvėje? tai nea, jau senokai dirbu pati sau smile.gif gyvenu iš keleto šaltinių smile.gif papuošalai, maketavimas ir fotografija, o tu?

beje, chebryte, mes su jeliuku grupiokės buvom, jei ką biggrin.gif

Tai vis ir matydavomes Smolenkso g. smile.gif
O kiek klausyk tos kaupykles kainuoja g.gif Geras daiktas turbut. As tai pries tas dvygubas Krikstynas nupirkau dar dvi kortas po 2GB, na taip pigiau isejo nei 4GB bo ispardavimas buvo Senukose. Tai kokius 3 su biskiu GB isnaudojau doh.gif

As ale dirbu ten Smolensko g. bet dabar sedziu su vaiku, dar liko 10 men. Tai vat kiek galiu pafotkinu, paskui su tvarkymu fotkiu man sudetiga, kai vaikas yra. Nezinau, galbut ir neiseisiu paskui i ta darba, irgi sau dirbsiu, ziuresim smile.gif

Toi idesiu be actiono
Papildyta:
Cia netvarkyta visai dar:
http://u.stats.lt/i/...25/_AAA1977.jpg

Papildyta:
Nelabai stipriai ten skiriaisi, tik Light efektas duoda is sono apsvietima ale
Atsakyti
aš va tokį turiu
http://www.fotofabri...0GB-silver.html
yra ir labai brangių...

jelik, gal juodai baltą pamėgink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 08 03, 10:56)
aš va tokį turiu
http://www.fotofabri...0GB-silver.html
yra ir labai brangių...

jelik, gal juodai baltą pamėgink mirksiukas.gif

taip, dar meginsiu visaip ir visokiu rakursu, kai eile daeis po visu Krikstynu, viena cia tiesiog norejau sutvarkyti ax.gif Bo jau tos progines pabodo truputuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 08 03, 10:20)

kartais pagalvoju ar aš tingiu mokytis dirbti su blykste? gal visgi verta? man turbūt blykstė siejasi su dirbtinumu, na kaip ir supozuoti kadrai.... ax.gif nors turbūt įvaldžius bet kokią techniką gali ją priversti tarnauti tavo norams o ne priešingai rolleyes.gif

aš noriu blykstę įvaldyt mokėt. Ryt mano dovanėlė atkeliauja,tai mokysiuos biggrin.gif o penktadienį solo vestuvės bigsmile.gif
Atsakyti
Sea_, fotografuosi Solo vestuves bigsmile.gif ? Smagumelis. Ir sveikinu su dovanele biggrin.gif

Peppi, tu RAW fotografuoji jei nenaudoji blykstes? Man vis baisu, kad patalpoj bus taip tamsu, kad net uzkeltas iso nebepades doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 03, 14:19)
Sea_, fotografuosi Solo vestuves  bigsmile.gif ? Smagumelis. Ir sveikinu su dovanele  biggrin.gif

taip biggrin.gif ačiū biggrin.gif
Tu gal Birštone?
Atsakyti