Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sadi @ 2009 08 08, 01:21)
aišku sakyk smile.gif dėk čia visą lobių sąrašą smile.gif
Na pagaliau baigiau tvarkyt kelionės nuotraukas smile.gif Turkija

na, ką aš galiu pasakyt. tik tiek, kad - pavydžiu šitos kelionės biggrin.gif puikiai
BN, laukiu tavo kadrų biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 08 09, 11:49)
Va tokia naktis... laisva, rami, kaip to katino biggrin.gif

pirmos dvi labai, labai fainos smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 08 10, 08:29)
na pabandem abu kadran sutilpti smile.gif neidealu, zinau biggrin.gif bet as atlaidi "saves talpinimams" net sau, is sono nematau nei ar telpu, nei kaip telpu, nei kur fokusas... na zinote gi biggrin.gif

kažkokia tu kitokia. vos atpažinau smile.gif man patinka. nekyla noras kabinėtis smile.gif
Atsakyti
[quote=Sansara,2009 08 07, 18:20]

sansara, aciu uz issamu paaiskinima, galvoju visgi geriau tada Windowsus sau isimesti g.gif Nes kol rasiu visas programas Macui, reikes laiko kuriuo nera.
O kas ten per filtras rasei, visu mylimas BW? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 10, 09:12)
sansara, aciu uz issamu paaiskinima, galvoju visgi geriau tada Windowsus sau isimesti g.gif  Nes kol rasiu visas programas Macui, reikes laiko kuriuo nera.
O kas ten per filtras rasei, visu mylimas BW?  g.gif

tikrai geriau, bent pradzioj, nes staiga persiorientuoti tikrai sunkoka.
ne filtras, o pluginas. "avytess pluginas" vadinamas "liaudyje", o siaip BW styler. kur labai gerai ir paprastai i JB pavercia foto. manau tikrai turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 10, 09:40)
tikrai geriau, bent pradzioj, nes staiga persiorientuoti tikrai sunkoka.
ne filtras, o pluginas. "avytess pluginas" vadinamas "liaudyje", o siaip BW styler. kur labai gerai ir paprastai i JB pavercia foto. manau tikrai turi biggrin.gif

As tai neturiu ax.gif kaip galima gauti blush2.gif
Atsakyti
na pabandem abu kadran sutilpti ......

nuostabus portretukas wub.gif tik kodel mamyte susirupinus? smile.gif
Atsakyti
Sansara, foto man labai wub.gif
Kazkada ir mes bandeme biggrin.gif Patys save fotkinti, gaila ne mano kompas imesciau kuria nors, bet su fokusu tai taip sudetinga buvo...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 10, 09:04)

kažkokia tu kitokia. vos atpažinau smile.gif man patinka. nekyla noras kabinėtis  smile.gif

ahaaa.... nors gyvai neesu macius, bet lyginant su kitom matytom foto ir auto - tokia svelni svelni... labai siltas kadras... wub.gif
Atsakyti
na pabandem abu kadran sutilpti smile.gif neidealu, zinau biggrin.gif bet as atlaidi "saves talpinimams" net sau, is sono nematau nei ar telpu, nei kaip telpu, nei kur fokusas... na zinote gi biggrin.gif

gražu labai.
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 10, 09:50)
nuostabus portretukas  wub.gif tik kodel mamyte susirupinus? smile.gif

cia kaltos mano rauksles kaktoje lotuliukas.gif as visada atrodau susirupinus, nors tokia ir nesu lotuliukas.gif biski jas pablukinau, kad neatrodyciau per daug susirupinus, bet palikau ir jos pedsaku, kad nenutolt nuo realybes lotuliukas.gif kaip vakar Sea_ rasiau, kad visur mano veidas, kaip "susirupinusio meskiuko snukutis" lotuliukas.gif
o siaip kadran sutilti graziai dar ir kooooks rupestis thumbup.gif

bite, na matyt todel man ta foto ir patinka, kad ten as i save nepanasi, toookia grazi grazi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jeliukas, as neturiu, nes pas mane jis vis tiek neveikia. gal kas kitas pasidalins wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 10 rugpjūčio 2009 - 08:55
Vinietes varot i Burbuliatoriu?
Papildyta:
oi, klaida pamaciau Vilnietes
Papildyta:
jeigu kas turite ta BW Avytess, gal pasidalinsite, mano mailas: jelenakurbatova@gmail.com, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 10, 09:58)
jeigu kas turite ta BW Avytess, gal pasidalinsite, mano mailas: jelenakurbatova@gmail.com, aciu labai 4u.gif

gmail nepraleidzia.... reik arba yahoo arba kito pasto
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 10, 07:29)

patinka wub.gif ta rankyte wub.gif ir susirupines mamos veidas - labai tikroviska biggrin.gif
Atsakyti