Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sea - paskutinė faina, viena tokia siela jau pakeliui į tikslą, kitos dar laukia teleportacijos smile.gif Su katinu einančiu irgi įdomi labai, bet man norisi to katino ryškesnio, nes dabar jo reik ieškot smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 08 09, 19:27)
zinokit pasidairiau fotki ND, ogi snd balsavimas nuo 20.00  cool.gif  biggrin.gif

nu blyn, vėl man gaunasi kad traukinys ..... nelaukia doh.gif einu balsuot

smile.gif+2009 08 09, 22:04-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 09, 22:04)
Arba bent paguoskit (na čia dėl savijautos prieš "pirmą kartą" )  biggrin.gif

viskas bus normaliai thumbup.gif drinks_cheers.gif man irgi kitą sav pirmas kartas blink.gif gerai kad einu už dyką, sutarę kad nemuš jei nesigaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

hmmm, kol rašiau atsakymą hi postas stebuklingai sutrumpėjo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 09 rugpjūčio 2009 - 21:14
QUOTE(Sadi @ 2009 08 09, 22:12)
hmmm, kol rašiau atsakymą hi postas stebuklingai sutrumpėjo  g.gif

Susigėdau kad klausinėju kažko kitiems elementaraus. Bet taip kartais reikia to kažkokio paprasto patarimo. Mušt tai ir manęs nemuš, žmonės savi, bet gi nesinori visiško broko pridaryt, o praktikos (ypač tokių erdvių viduj fotkinant) mažoka,kad jausčiaus drąsiai. Tai taip norisi kažkokio "tecninio" kabliuko už kurio užsikabinus drąsiau jausčiaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 rugpjūčio 2009 - 21:23
Zinot, ka? biggrin.gif

mums reik susitart, kur ryt susitinkam burbuliacijoms mirksiukas.gif

--------------
jetus, merginos - laikom kumscius gi uz Jus - tikrai zinot ka darot, tai garantuotai pasiseks gerai pafotkint ir sau, fotografuojamiems mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 rugpjūčio 2009 - 21:25
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 09, 22:23)
tikrai zinot ka darot

aš tai nesu tikra, vis dar turiu tokį "mielą" kompleksiuką, kad jei kažkas bent man pačiai patinkančio gaunas, tai "iš atsitiktinumo" cool.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Tai nera ten tiek begalo daug zmoniu kad nerastumem wink.gif ypac kai fotikai kabalios ant kaklo kaip atpazinimo zenklas biggrin.gif siaip viskas aplink sobora vyksta, arba net gi tik is vienos puses smile.gif

Peperoni - nu jau foootoo thumbup.gif gyvenime nesu tokiu turejus wub.gif turesi man didelius failus duot - daryyysiuos fotoalbuma biggrin.gif

O. - nepavydek labai - tave geriau Sayonara pagamina fotkese wink.gif

Dekui visoms visoms uz gerus zodzius, bet cia tik puikus fotografu darbas toki rezultata daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 09, 22:32)
Tai nera ten tiek begalo daug zmoniu kad nerastumem wink.gif ypac kai fotikai kabalios ant kaklo kaip atpazinimo zenklas biggrin.gif siaip viskas aplink sobora vyksta, arba net gi tik is vienos puses smile.gif

bet kiek pastebėjau kiek skirtingai vyko, per užpraeitą burbuliatorių visi labiau buvo susinešę link galerijos, per praeitą - link Soboro. Na per praeitą pati buvau ne Kaune (dalyvavau kitur), bet sprendžiu iš nuotraukų. O šiaip - na jei bus pažįstamų, tikrai nebus taip, kad nepamatytumėt. Jei tik virtualiai pažįstami, aišku kitas reikalas hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 rugpjūčio 2009 - 21:40
Na jau kaip pavyyydziu kad turit progu pafotkint kokias sventes, mmmmm . . wub.gif . as jau kazko pradedu noret irgi rolleyes.gif , nezinau zinoma kada tas noras pavirs realybe, bet kaip sakoma kai labai labai labai nori tai ir issipildo smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 09, 22:30-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 09, 22:30)
aš tai nesu tikra, vis dar turiu tokį "mielą" kompleksiuką, kad jei kažkas bent man pačiai patinkančio gaunas, tai "iš atsitiktinumo"  cool.gif
biggrin.gif

tai man tas pats biggrin.gif ale vis einu ir einu tu atsitiktinumu gaudyt hihihi.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 09, 22:32)
-Tai nera ten tiek begalo daug zmoniu kad nerastumem wink.gif ypac kai fotikai kabalios ant kaklo kaip atpazinimo zenklas biggrin.gif siaip viskas aplink sobora vyksta, arba net gi tik is vienos puses smile.gif

--Peperoni - nu jau foootoo  thumbup.gif gyvenime nesu tokiu turejus  wub.gif turesi man didelius failus duot - daryyysiuos fotoalbuma biggrin.gif

---Dekui visoms visoms uz gerus zodzius, bet cia tik puikus fotografu darbas toki rezultata daro smile.gif

- aaa tai gerai tada, nes galvojau, kad labai daug buna... ax.gif

-- baisiai dziaugiuos, kad patinka bigsmile.gif va sedziu paskutines tvarkau - i pabaiga jau... Tai jei ryt susimatom burbuliatoriuj - irasysiu tada CD, a gerai? 4u.gif

--- jau tik nereikia tongue.gif vienas malonumas fotkint - nereik nei glamurint, nei klonuot nieko - viskas blizgete blizga biggrin.gif o ir patirties pozuot tikrai turi nemazai - iskart matos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 09, 22:41)
-- baisiai dziaugiuos, kad patinka bigsmile.gif  va sedziu paskutines tvarkau - i pabaiga jau... Tai jei ryt susimatom burbuliatoriuj - irasysiu tada CD, a gerai?  4u.gif
--- jau tik nereikia  tongue.gif  vienas malonumas fotkint - nereik nei glamurint, nei klonuot nieko - viskas blizgete blizga biggrin.gif o ir patirties pozuot tikrai turi nemazai - iskart matos  mirksiukas.gif

* oi, busiu sirdingai dekinga smile.gif tikrai nuostabios ir man laaabai idomios foto smile.gif

** na tik nereikia jau taip - kazkaip nepatogu ax.gif , nesijauciu nei mokanti pozuot nei kad nereiktu ko retusuot wink.gif yra yra - ypac kai is arti feisa paima, tada PS visu pajegumu dirba biggrin.gif

o jei taip, tada kada kita kart nersim biggrin.gif ne iki galo man rodos SP uzmacias ivykdem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 09, 22:48)
* oi, busiu sirdingai dekinga smile.gif tikrai nuostabios ir man laaabai idomios foto smile.gif

** na tik nereikia jau taip - kazkaip nepatogu  ax.gif , nesijauciu nei mokanti pozuot nei kad nereiktu ko retusuot wink.gif yra yra - ypac kai is arti feisa paima, tada PS visu pajegumu dirba biggrin.gif

o jei taip, tada kada kita kart nersim biggrin.gif ne iki galo man rodos SP uzmacias ivykdem  biggrin.gif

tai ka man tada su savo feisu daryt lotuliukas.gif doh.gif

na - reik dabar sulaukt SP po atostogu, tada bandysim ka nors organizuotis ax.gif
Atsakyti
na pabandem abu kadran sutilpti smile.gif neidealu, zinau biggrin.gif bet as atlaidi "saves talpinimams" net sau, is sono nematau nei ar telpu, nei kaip telpu, nei kur fokusas... na zinote gi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Oi, Sansara - na man tai labai labai wub.gif

per toki grozi wub.gif , nematau as jokiu trukumu bigsmile.gif
Atsakyti