Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 08, 11:57)
tik na jau laaaabai spigino saule  doh.gif ir fotografes labai jau norejo, kad i ja ziureciau placiai atmerktomis akimis - mission impossible  biggrin.gif

suuuper pasidarbavot thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes 4u.gif

Idomu, ka SP parodys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 08 08, 13:49)

bigsmile.gif kokia faina kelione, puikus reportazas gavosi thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 08 08, 14:03)

rolleyes.gif labai patiko tos foto kur prie uolos(?) smelio thumbup.gif kaip tarzane R ten rolleyes.gif
Atsakyti
Sadi, puikus ir visapusiskas (tikrai nenuobodus) reportazas 4u.gif

Pepperoni, turi stipru fotoalbuma (perzvelgiau visas foto) 4u.gif saunuole 4u.gif net uzpavydejau.
Atsakyti
Man ir labai patiko Sadi reportazas, tikrai be galo idomu ziureti ir pavydeti biggrin.gif
Atsakyti
Sadi, saunuole 4u.gif Labai patiko reportazas bigsmile.gif
Peperoni, grazu modeli turejai mirksiukas.gif Puikios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Oj, net žandai nuraudo skaitant blush2.gif O tiek pergyvenavau dėl tų nuotraukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 08 07, 22:28)
Lamella, nerealus modelis tavo wub.gif ir foto - man trecia ypac wub.gif , dar patiko pirma bigsmile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 08 08, 10:16)
man ta spalvota faina wub.gif

Dėkui 4u.gif

Sadi, puikus reportažas thumbup.gif

Peperoni, šauniai Rasytce pafotografavai thumbup.gif Parodyk daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 08 rugpjūčio 2009 - 16:55
oo, Rasytce, fotografes karjera tuoj iskeisi i modelio bigsmile.gif wub.gif biggrin.gif

man su sunkvezimiu labai patiko thumbup.gif

Atsakyti
Sadi, tu tikra saunuole! Cia butent tokia Turkija, kaip pamenu; nors realybej dar geriau, ar ne? smile.gif mano kadrai prastesni, bei namie uzlauztas paskutinis kompas su nuotraukom sad.gif jei pasiseks, nors iPhone nuotraukas galesiu parodyt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 08 rugpjūčio 2009 - 20:32
QUOTE(BN @ 2009 08 08, 21:30)
Sadi, tu tikra saunuole! Cia butent tokia Turkija, kaip pamenu; nors realybej dar geriau, ar ne? smile.gif

thumbup.gif Gaila kad nuotraukos neperduoda kvapų ir skonio thumbup.gif

Gaila dėl kompo, lauksim iphono nuotraukų smile.gif Naują temą kursi ar čia rodysi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 08 08, 21:51)
thumbup.gif Gaila kad nuotraukos neperduoda kvapų ir skonio  thumbup.gif

Gaila dėl kompo, lauksim iphono nuotraukų smile.gif Naują temą kursi ar čia rodysi? smile.gif

Flickr'e;) gerai kad tai ne vienintele ir tikiuos ne paskutine kelione....
Atsakyti