Na Sea dideliausios sekmės
Merginos, gal kas žino kur Kaune galima objektyvą išsinomuot? fotorent tik Vilniuj
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 08 07, 11:27)
buna blogiau Grizinejant is atostogu numire body, grizus po dvieju dienu numire kompas
Greit menesiai jau be nieko
Tarytum kazkas is virsaus pasake - GANA
Greit menesiai jau be nieko
Tarytum kazkas is virsaus pasake - GANA
nu jo, bet Aciu dievui jau pranese, kad istrauke duomenys
Beda niekada viena nevaiksto, kita diena pas vyra kieme pavoge zibintus tai vat viens po kito.
bet yra ir pliusu, suoratau, kad mano tas monitorius grybus rode, kituose kompose visai kitaip spalvos atrodo, todel visi man ir sake kad su spalvom negerai, o man visai gerai atrode
Papildyta:
Mergos, ar kuri nors dirbat su Macintosu?
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 07, 11:54)
Mergos, ar kuri nors dirbat su Macintosu?
aga dirbu. kas domina?
QUOTE(Sansara @ 2009 08 07, 14:09)
aga dirbu. kas domina?
na siaip, ar daug skiriasi nuo windows, nes naujam kompe bus Mac, tai galvoju ar galesiu greitai persiorentuot, ar geriau deti vel Windowsus, sako imanoma
Papildyta:
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 07, 16:42)
na siaip, ar daug skiriasi nuo windows, nes naujam kompe bus Mac, tai galvoju ar galesiu greitai persiorentuot, ar geriau deti vel Windowsus, sako imanoma
\\Aplamai nelabai isivaizduoju su ko valgo ta macintosa ar su Photosopu man jis netrukdis dirbti kaip dirbau, darbai stovejo visa savaite, nebus man laiko mokytis
QUOTE(Sadi @ 2009 08 07, 11:33)
Merginos, gal kas žino kur Kaune galima objektyvą išsinomuot? fotorent tik Vilniuj
o kokio nori objektyvo pabandymui, gal as turiu
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 07, 16:45)
Aplamai nelabai isivaizduoju su ko valgo ta macintosa ar su Photosopu man jis netrukdis dirbti kaip dirbau, darbai stovejo visa savaite, nebus man laiko mokytis
Aplamai nelabai isivaizduoju su ko valgo ta macintosa ar su Photosopu man jis netrukdis dirbti kaip dirbau, darbai stovejo visa savaite, nebus man laiko mokytis
siaip visos programos kuriomis dirbi windows, neveiks ant Mac, jei skiros yra windows aplinkai (turi turet parsisiuntu ar nusipirkus Mac'ui skirtas versijas): PS, Lightroom, visi Canon ir Nikon programiniai priedai turi but skirti Mac (na visokie failu perkelimui, perziurai skirti dalykai), taip pat dauguma Plug-in'u, pvz neveikia visu megiamas avytess pluginas BW styler nes tik windows versija yra. taip pat visi printeriu driveriai ir panasiai...
darbas daug patogesnis man (gal todel kad pripratau ir nebesusimastau). (pas mane MacBook)
yra nebloga tik Mac skirta programa nuotrauku redagavimui Aperture, bet man nepavyko susidraugaut del nusimususiu spalvu profiliu registro. bet tikrai patogesnes programos nesu macius.
del windows isimetimo. jei kompas galingas (RAM ir procesoriaus greicio prasme), tai windows isimesi ir neturesi jokiu didesniu problemu viskas veiks kaip windows aplinkoje.
man patinka vien del virusu ir sistemos nuluzimu kiekio sumazejimo n kartu. virusu dar nepasitaike per 2 metus, nuluzusi sistema buvo vos viena karta, bet tik istaisyti teko klaidas is CD ir vel viskas veike. niekas neprarasta, niekas nedingo, nieko neteko perinstaliuoti. bet nepatogumu irgi maaaaaarios. vien, jei atsiuncia .doc ar .xls dokumenta kiek vargo atsiranda (sunku salyje kur turbut 90 proc windowsu turet vilties, gauti ne windows formato failus )
A.M. man trečia, kažkaip naturaliausia išraiška iš visų.
O čia tokia buitiška
Kritika laukiama
O čia tokia buitiška
Kritika laukiama
A.M - sutinku, trečia geriausia. Pirma man irgi įdomi, pasimeta ta mergina tarp užrašų
lamella - man paskutinė faina dėl tų iškraipymų
aš galvojau gal man krikštynos išsinuomot canon 24-70mm 2.8f Kaip kad Sea turi. Bet tokį turi tik Vilniuj. Arba fotofabrikas turi tamron 24-50mm f2.8 gal sakiau šitą bandyt?
Portretukas. Įtariu kad labai maišo tas pasvyrimas? Bliamba, kažkokia liga - visos nuotraukos kreivos
lamella - man paskutinė faina dėl tų iškraipymų
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 07, 16:45)
o kokio nori objektyvo pabandymui, gal as turiu
aš galvojau gal man krikštynos išsinuomot canon 24-70mm 2.8f Kaip kad Sea turi. Bet tokį turi tik Vilniuj. Arba fotofabrikas turi tamron 24-50mm f2.8 gal sakiau šitą bandyt?
Portretukas. Įtariu kad labai maišo tas pasvyrimas? Bliamba, kažkokia liga - visos nuotraukos kreivos
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 06, 10:14)
gerai kad priminei - butinai tureciau but - vaikui pramoga gi va dar kiek ir susitiksim - bus smagu
http://vejai.files.w...k...w=441&h=600
QUOTE(lamella @ 2009 08 05, 20:43)
Prie Žilinsko galerijos pirmadienį 18:30 visi susirenka ir pučia muilo burbulus. Fotogeniškas renginys
suvarius visus fotografuojančius į vieną vietą vaizdas irgi turėtų būt fotogeniškas