Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na Sea dideliausios sekmės thumbup.gif

Merginos, gal kas žino kur Kaune galima objektyvą išsinomuot? fotorent tik Vilniuj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 08 07, 11:27)
buna blogiau  mirksiukas.gif Grizinejant is atostogu numire body, grizus po dvieju dienu numire kompas  doh.gif
Greit menesiai jau be nieko dry.gif
Tarytum kazkas is virsaus pasake - GANA  cool.gif

nu jo, bet Aciu dievui jau pranese, kad istrauke duomenys thumbup.gif
Beda niekada viena nevaiksto, kita diena pas vyra kieme pavoge zibintus doh.gif tai vat viens po kito.
bet yra ir pliusu, suoratau, kad mano tas monitorius grybus rode, kituose kompose visai kitaip spalvos atrodo, todel visi man ir sake kad su spalvom negerai, o man visai gerai atrode doh.gif
Papildyta:
Mergos, ar kuri nors dirbat su Macintosu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 07, 11:54)
Mergos, ar kuri nors dirbat su Macintosu? g.gif

aga smile.gif dirbu. kas domina?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
A.M. trecia geriausia man. antra ir ketvirta nenaturaliai atrodo. pirma per viduriuka smile.gif keistas tonavimas, bet nelabai erzina.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 07, 14:09)
aga smile.gif dirbu. kas domina?

na siaip, ar daug skiriasi nuo windows, nes naujam kompe bus Mac, tai galvoju ar galesiu greitai persiorentuot, ar geriau deti vel Windowsus, sako imanoma
Papildyta:
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 07, 16:42)
na siaip, ar daug skiriasi nuo windows, nes naujam kompe bus Mac, tai galvoju ar galesiu greitai persiorentuot, ar geriau deti vel Windowsus, sako imanoma

\\Aplamai nelabai isivaizduoju su ko valgo ta macintosa g.gif ar su Photosopu man jis netrukdis dirbti kaip dirbau, darbai stovejo visa savaite, nebus man laiko mokytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 08 07, 11:33)
Merginos, gal kas žino kur Kaune galima objektyvą išsinomuot? fotorent tik Vilniuj g.gif

o kokio nori objektyvo pabandymui, gal as turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 08 07, 16:45)
Aplamai nelabai isivaizduoju su ko valgo ta macintosa g.gif  ar su Photosopu man jis netrukdis dirbti kaip dirbau, darbai stovejo visa savaite, nebus man laiko mokytis ax.gif

siaip visos programos kuriomis dirbi windows, neveiks ant Mac, jei skiros yra windows aplinkai (turi turet parsisiuntu ar nusipirkus biggrin.gif Mac'ui skirtas versijas): PS, Lightroom, visi Canon ir Nikon programiniai priedai turi but skirti Mac (na visokie failu perkelimui, perziurai skirti dalykai), taip pat dauguma Plug-in'u, pvz neveikia visu megiamas avytess pluginas BW styler smile.gif nes tik windows versija yra. taip pat visi printeriu driveriai ir panasiai...
darbas daug patogesnis man (gal todel kad pripratau ir nebesusimastau). (pas mane MacBook)
yra nebloga tik Mac skirta programa nuotrauku redagavimui Aperture, bet man nepavyko susidraugaut del nusimususiu spalvu profiliu registro. bet tikrai patogesnes programos nesu macius.
del windows isimetimo. jei kompas galingas (RAM ir procesoriaus greicio prasme), tai windows isimesi ir neturesi jokiu didesniu problemu viskas veiks kaip windows aplinkoje.
man patinka vien del virusu ir sistemos nuluzimu kiekio sumazejimo n kartu. virusu dar nepasitaike per 2 metus, nuluzusi sistema buvo vos viena karta, bet tik istaisyti teko klaidas is CD ir vel viskas veike. niekas neprarasta, niekas nedingo, nieko neteko perinstaliuoti. bet nepatogumu irgi maaaaaarios. vien, jei atsiuncia .doc ar .xls dokumenta kiek vargo atsiranda biggrin.gif (sunku salyje kur turbut 90 proc windowsu turet vilties, gauti ne windows formato failus biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 07 rugpjūčio 2009 - 17:25
A.M. man trečia, kažkaip naturaliausia išraiška iš visų. 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O čia tokia buitiška biggrin.gif

user posted image

Kritika laukiama smile.gif
Atsakyti
A.M - sutinku, trečia geriausia. Pirma man irgi įdomi, pasimeta ta mergina tarp užrašų thumbup.gif

lamella - man paskutinė faina dėl tų iškraipymų smile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 07, 16:45)
o kokio nori objektyvo pabandymui, gal as turiu smile.gif

aš galvojau gal man krikštynos išsinuomot canon 24-70mm 2.8f g.gif Kaip kad Sea turi. Bet tokį turi tik Vilniuj. Arba fotofabrikas turi tamron 24-50mm f2.8 gal sakiau šitą bandyt? g.gif

Portretukas. Įtariu kad labai maišo tas pasvyrimas? Bliamba, kažkokia liga - visos nuotraukos kreivos doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 06, 10:14)
gerai kad priminei - butinai tureciau but - vaikui pramoga gi biggrin.gif va dar kiek ir susitiksim - bus smagu  thumbup.gif

http://vejai.files.w...k...w=441&h=600
bigsmile.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 rugpjūčio 2009 - 20:27
QUOTE(lamella @ 2009 08 05, 20:43)
Prie Žilinsko galerijos pirmadienį 18:30 visi susirenka ir pučia muilo burbulus. biggrin.gif Fotogeniškas renginys thumbup.gif

suvarius visus fotografuojančius į vieną vietą vaizdas irgi turėtų būt fotogeniškas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 rugpjūčio 2009 - 20:52