QUOTE(Virdzinijak @ 2009 08 06, 01:19)
megstu fotografuoti savo vyra nuoga )
laukiam pavyzdziu
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 06, 08:50)
Puke, pati fotkinau su Mariaus fish eye
užsimaniau ir aš į burbuliatorių,kad jau jūs ten visos būsit tik su dviem vaikais ar susitvarkysiu viena na iki pirmadienio pagalvosiu
O kur ta Žilinsko galerija?
Virdzinijak, šaunuolė parodyk savo darbų
užsimaniau ir aš į burbuliatorių,kad jau jūs ten visos būsit tik su dviem vaikais ar susitvarkysiu viena na iki pirmadienio pagalvosiu
Virdzinijak, šaunuolė parodyk savo darbų
Prie pat Soboro Kur grazuolio vyriskio statula stovi
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 06, 07:50)
Puke, pati fotkinau su Mariaus fish eye
na, pas jus ten Birstono mafija susidare
zinok, as irgi su abiem busiu, aisku mano viena sedi vezime, tai del jos bent ramu
QUOTE(lamella @ 2009 08 05, 18:48)
Beje, kas nors iš kauniečių gal žada eiti pirmadienį į Burbuliatorių?
gerai kad priminei - butinai tureciau but - vaikui pramoga gi va dar kiek ir susitiksim - bus smagu
As efoto
QUOTE(Baccardi @ 2009 08 06, 11:01)
Sveikos,
Aš praeitą pirmadienį buvau su šeima, bet kai nieko nepažįstu ir manęs niekas nepažįsta, tai ir nemačiau Burbuliatoriuje
Aš praeitą pirmadienį buvau su šeima, bet kai nieko nepažįstu ir manęs niekas nepažįsta, tai ir nemačiau Burbuliatoriuje
supazindinsim
drasi mergaite gi (cia as is prieraso salia trecio vaiko sprendziu )
QUOTE(Baccardi @ 2009 08 06, 11:01)
kaaaip gaila, kad nepazinai - reikejo pagal modelius ieskot
Puke
Pepperoni, dėkoju tai visai netoli man nuo stoties būtų ateit
na tikrai labai susigundžiau atvažiuot,kad tik paskui nesikeikčiau,kai su vaikais nesusitvarkysiu
Papildyta:
aš jau dabar, Baccardi, mergytės linkėt pradėjau
na tikrai labai susigundžiau atvažiuot,kad tik paskui nesikeikčiau,kai su vaikais nesusitvarkysiu
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 06, 11:05)
supazindinsim
aš jau dabar, Baccardi, mergytės linkėt pradėjau
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 06, 11:39)
.................kad tik paskui nesikeikčiau,kai su vaikais nesusitvarkysiu
zinai kiek aukliu bus? butinai atvaziuok
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 06, 11:39)
Puke
Ateit, sakai.... Tau tai netoli, bet va vaikukams, tai kazi ar nebus per toli...
Del susitvarkymo, manau, kad neturetu but dideles bedos... Bent jau Liepa, tai tikrai turetu sau kompanijos Tai beliktu mazaji sugaudyt
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 06, 11:50)
Ateit, sakai.... Tau tai netoli, bet va vaikukams, tai kazi ar nebus per toli...
Del susitvarkymo, manau, kad neturetu but dideles bedos... Bent jau Liepa, tai tikrai turetu sau kompanijos Tai beliktu mazaji sugaudyt
ateit Liepa mano ištverminga,o Luką tektų atsinešt, na bet aš stipri,tai dėl to nesuku galvos, va tik kaip jie manęs klausys burbuliatoriuje, nors jei Liepai kompanija bus, tai ramu,o Luką gal Aistė pas save i vežimą priims
vien žo atvažiuosim greičiausiai,nes noriu su jumis, mielos damos susitikti