Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

megstu fotografuoti savo vyra nuoga smile.gif)
Atsakyti
Puke, pati fotkinau su Mariaus fish eye 4u.gif
užsimaniau ir aš į burbuliatorių,kad jau jūs ten visos būsit biggrin.gif tik su dviem vaikais ar susitvarkysiu viena g.gif na iki pirmadienio pagalvosiu biggrin.gif
O kur ta Žilinsko galerija?

Virdzinijak, šaunuolė thumbup.gif parodyk savo darbų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinijak @ 2009 08 06, 01:19)
megstu fotografuoti savo vyra nuoga smile.gif)

thumbup.gif laukiam pavyzdziu bigsmile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 08 06, 08:50)
užsimaniau ir aš į burbuliatorių,kad jau jūs ten visos būsit biggrin.gif tik su dviem vaikais ar susitvarkysiu viena g.gif  na iki pirmadienio pagalvosiu biggrin.gif
Virdzinijak, šaunuolė thumbup.gif parodyk savo darbų mirksiukas.gif

Prie pat Soboro wink.gif Kur grazuolio vyriskio statula stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 06, 07:50)
užsimaniau ir aš į burbuliatorių,kad jau jūs ten visos būsit biggrin.gif tik su dviem vaikais ar susitvarkysiu viena g.gif  na iki pirmadienio pagalvosiu biggrin.gif

na, pas jus ten Birstono mafija susidare lotuliukas.gif thumbup.gif

zinok, as irgi su abiem busiu, aisku mano viena sedi vezime, tai del jos bent ramu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 08 05, 18:48)
Beje, kas nors iš kauniečių gal žada eiti pirmadienį į Burbuliatorių? rolleyes.gif

gerai kad priminei - butinai tureciau but - vaikui pramoga gi biggrin.gif va dar kiek ir susitiksim - bus smagu thumbup.gif

As efoto
Atsakyti
Sveikos,

Aš praeitą pirmadienį buvau su šeima, bet kai nieko nepažįstu ir manęs niekas nepažįsta, tai ir nemačiau Burbuliatoriuje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 08 06, 11:01)
Sveikos,

Aš praeitą pirmadienį buvau su šeima, bet kai nieko nepažįstu ir manęs niekas nepažįsta, tai ir nemačiau Burbuliatoriuje  blush2.gif

biggrin.gif supazindinsim mirksiukas.gif

drasi mergaite gi biggrin.gif (cia as is prieraso salia trecio vaiko sprendziu tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 08 06, 11:01)
Aš praeitą pirmadienį buvau su šeima, bet kai nieko nepažįstu ir manęs niekas nepažįsta, tai ir nemačiau Burbuliatoriuje  blush2.gif

kaaaip gaila, kad nepazinai - reikejo pagal modelius ieskot biggrin.gif
Atsakyti
Puke biggrin.gif

Pepperoni, dėkoju 4u.gif tai visai netoli man nuo stoties būtų ateit biggrin.gif
na tikrai labai susigundžiau atvažiuot,kad tik paskui nesikeikčiau,kai su vaikais nesusitvarkysiu laugh.gif

Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 06, 11:05)
biggrin.gif supazindinsim  mirksiukas.gif

drasi mergaite gi  biggrin.gif  (cia as is prieraso salia trecio vaiko sprendziu tongue.gif )

aš jau dabar, Baccardi, mergytės linkėt pradėjau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 06 rugpjūčio 2009 - 10:44
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 06, 11:39)
.................kad tik paskui nesikeikčiau,kai su vaikais nesusitvarkysiu laugh.gif

zinai kiek aukliu bus? biggrin.gif butinai atvaziuok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 06, 11:39)
Puke  biggrin.gif

Pepperoni, dėkoju 4u.gif  tai visai netoli man nuo stoties būtų ateit biggrin.gif
na tikrai labai susigundžiau atvažiuot,kad tik paskui nesikeikčiau,kai su vaikais nesusitvarkysiu laugh.gif

Ateit, sakai.... g.gif Tau tai netoli, bet va vaikukams, tai kazi ar nebus per toli... g.gif

Del susitvarkymo, manau, kad neturetu but dideles bedos... Bent jau Liepa, tai tikrai turetu sau kompanijos biggrin.gif Tai beliktu mazaji sugaudyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 06, 11:50)
Ateit, sakai.... g.gif  Tau tai netoli, bet va vaikukams, tai kazi ar nebus per toli...  g.gif

Del susitvarkymo, manau, kad neturetu but dideles bedos... Bent jau Liepa, tai tikrai turetu sau kompanijos  biggrin.gif  Tai beliktu mazaji sugaudyt smile.gif

ateit biggrin.gif Liepa mano ištverminga,o Luką tektų atsinešt, na bet aš stipri,tai dėl to nesuku galvos, va tik kaip jie manęs klausys burbuliatoriuje, nors jei Liepai kompanija bus, tai ramu,o Luką gal Aistė pas save i vežimą priims lotuliukas.gif
vien žo atvažiuosim greičiausiai,nes noriu su jumis, mielos damos susitikti wub.gif
Atsakyti