Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(lamella @ 2009 08 05, 17:48)
Beje, kas nors iš kauniečių gal žada eiti pirmadienį į Burbuliatorių? rolleyes.gif

aš atsilikus nuo gyvenimo doh.gif papasakok, kas ir kur tas yr blush2.gif ai, dar kelintą valandą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 08 05, 20:16)
aš atsilikus nuo gyvenimo  doh.gif  papasakok, kas ir kur tas yr  blush2.gif ai, dar kelintą valandą  blush2.gif

Prie Žilinsko galerijos pirmadienį 18:30 visi susirenka ir pučia muilo burbulus. biggrin.gif Fotogeniškas renginys thumbup.gif
http://laimikis.lt/i...buliatorius-o5/
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 08 05, 18:48)
Ar labai blogai, kad ausis "nukapojau"? g.gif

Senelis

man tai kaktos norisi gerokai nukirpt g.gif bet šiaip tai jo - žavingas vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 08 05, 19:43)
Prie Žilinsko galerijos pirmadienį 18:30 visi susirenka ir pučia muilo burbulus. biggrin.gif Fotogeniškas renginys thumbup.gif
http://laimikis.lt/i...buliatorius-o5/

ačiū už nuorodą 4u.gif aš turbūt varysiu, reikia vaikui atrakciją padaryti bigsmile.gif gal ir susimatysim
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 08 05, 20:59)
ačiū  už nuorodą  4u.gif  aš turbūt varysiu, reikia vaikui atrakciją padaryti  bigsmile.gif  gal ir susimatysim

Smagu būtų susimatyt bigsmile.gif Aną kart Puke su Rasytce buvau sutikus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2009 08 05, 20:52)
man tai kaktos norisi gerokai nukirpt  g.gif bet šiaip tai jo - žavingas vyras  smile.gif

Reiks pabandyt kitaip apkirpti, ačiū smile.gif
Atsakyti
peppi, del Kairenu pritariu Raigei. mes buvom, kai tulpes zydejo, dar rododendru nebuvo. na pasifotkinom tarp tulpiu poros eiliu ir tiek. graziau man zydejo tada pienes didelej pievoj biggrin.gif tai visi sutupem ten ir daug grazesnes foto, nei prie tu botaniniu objektu. nebent kai arkliai ten buna, tai gal su jais ka sumastyt galima. nors aisku yra pora tvenkinuku, svyranciu medziu, yra grazus saltinelis kaskadomis tekantis, aleja senu medziu. kiek gi ten reik toms foto, neprizyliosi gi po ta parka be galo smile.gif
Atsakyti
Lamella - znk kazkaip daugiau tu ausu ir kaktos kirpciau g.gif ir pritariu, kad vyrai bis fotogeniski pas jus smile.gif

O i burbuliatoriu turbut varysim su merginom, jei viskas oki smile.gif o Tu busi?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 05, 21:44)
Lamella - znk kazkaip daugiau tu ausu ir kaktos kirpciau  g.gif  ir pritariu, kad vyrai bis fotogeniski pas jus smile.gif
O i burbuliatoriu turbut varysim su merginom, jei viskas oki smile.gif o Tu busi?

Taip būsiu, jei nieks nepasikeis biggrin.gif Gerai, kad su merginom, bus modelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 08 05, 21:48)
Taip būsiu, jei nieks nepasikeis biggrin.gif Gerai, kad su merginom, bus modelių  biggrin.gif

vat znk kas del modeliu, tai.... g.gif snd Daina isitikino - labai sunku pasidare jas (ypac Marija) priprasyt fotkintis arba pagaut nematant doh.gif

mama jau matyt isipyko iki gyvo kaulo su tuo fotkinimu biggrin.gif nebent jei pasiimsim savo didziuosius burbulus - tai gal pasimirš... biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 04, 23:17)
ai nesimiega,tai dabar įkeliu biggrin.gif

Sea, nuostabus kadras wub.gif o kas fotkino, pati?

QUOTE(viktorija09 @ 2009 08 05, 13:53)
Merginos, man kilo viena mintis  ax.gif  blush2.gif  4u.gif , kadangi pirmam šios temos puslapyje esame susirašiusios savo kūdros adresiukus, tai gal galim šalia jų ir efoto?????????  g.gif  mastau.gif
Tai aš ir pradėsiu  blush2.gif :
viktorija09 - http://www.efoto.lt/user/26204/
o tuo pačiu įdedu dar vieną savo nuotraukytę  biggrin.gif ir laukiu pastabų
user posted image
grazios ramunes wub.gif
asefoto blush2.gif

QUOTE(lamella @ 2009 08 05, 17:48)
Ar labai blogai, kad ausis "nukapojau"? g.gif

Beje, kas nors iš kauniečių gal žada eiti pirmadienį į Burbuliatorių? rolleyes.gif

ispudingas kadras bigsmile.gif

i Burbuliatoriu 99 proc ateisiu, su abiem busiu viena doh.gif reiks tik burbulu isigyt, ne taip, kaip ana karta doh.gif lotuliukas.gif bus neoficialus mytas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Efoto

Kazkaip prazioplinau Viktorijos ramunes... unsure.gif Mane kiek blasko ta musele ne fokuse... g.gif ta prasme jos visai ten nereiktu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 rugpjūčio 2009 - 23:16