Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikutes bigsmile.gif
QUOTE(evelinute @ 2009 08 01, 09:42)

labukas 4u.gif

senai rodžiausi čia..  blush2.gif  sveikinu naujas nėštukes  wub.gif
o štai manasis - tik vakar vyras grįžo iš komandiruotės, tad abejoju ar spėjom doh.gif

user posted image

labukas 4u.gif

senai rodžiausi čia..  blush2.gif  sveikinu naujas nėštukes  wub.gif
o štai manasis - tik vakar vyras grįžo iš komandiruotės, tad abejoju ar spėjom doh.gif

user posted image

Niu panasu, kad paciu laiku TB grizo biggrin.gif Linkiu issilaikyt tokiose aukstumose mirksiukas.gif
O mano BT vis dar iki O... Si cikla pirma karta gadinu ir OT, tai panasu, kad O jau labai arti ax.gif Vakar OT beveik visiskai neigiamas o siandien jau bruksniukas vos ne vienodo ryskumo su kontroline, bet zymiu dar kaip neigiama. Manau ryt ar poryt OT bus visiskai teigiamas g.gif O stai grafikiukas...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 08 01, 21:41)

g.gif  O stai grafikiukas...
user posted image

g.gif  O stai grafikiukas...
user posted image

Labas 4u.gif bet kokia aukšta pas tave pirmoje fazėje bigsmile.gif tai dabar darbuokitės jau ax.gif kaip nors relaxink TB po darbo ir į kitus darbus tongue.gif
o aš šiandien neiškenčiau blush2.gif vakar nusipirkau du testus nebrangius, ai sakau įdomumo dėlei vieną sugadinsiu blush2.gif nu ir ką- geriau bučiau nedarius bet aš vistiek juo netikiu tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhiema: 02 rugpjūčio 2009 - 07:19
Labas rytas,

prisiduodu

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas prisiduodu ir aš 4u.gif NT negadinau jei ryt daugiau nekrisiu tada ir sugadinsiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiusiuke: 02 rugpjūčio 2009 - 07:45
davai pasidovanojam pacios sau po 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kazin iki kiek Chenelle ir Pakalnute9 pakilo siandien, eina abi susikibusios rankytemis, vienodos DPO ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 08 02, 08:52)

davai pasidovanojam pacios sau po  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kazin iki kiek Chenelle ir Pakalnute9 pakilo siandien, eina abi susikibusios rankytemis, vienodos DPO  ax.gif

davai pasidovanojam pacios sau po  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kazin iki kiek Chenelle ir Pakalnute9 pakilo siandien, eina abi susikibusios rankytemis, vienodos DPO  ax.gif

Pasidovanojam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
cia ziuriu balionelius dovanuojat as irgi prisijungiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Prisiduodu, matuoju BT ir negaliu suprast kas cia vyksta g.gif
Sitam grafikeli matuoju BT normaliai kur reikia, labai man ji auksta g.gif , matuoju ~8.30val., nes praeita karta irgi kai matavau tokia buvo, bet po mmm nukrito, gal vaistai kazka duoda g.gif
http://www.babyplan.ru/profile/45719

o sita matuoju pazasty
user posted image
taip idomiai ir vienam ir kitam BT laikosi blink.gif treciadieni einu pas gine ziuresim kas ten pas mane uzaugo jeigu viskas thumbup.gif darbuosimes, nes vyras prizadejo, kad per si cikla as nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 02 rugpjūčio 2009 - 08:21
Labas rytas 4u.gif
Balioneliai Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Stai as truputi pakilau rolleyes.gif

user posted image

Siandien krutine jau labai skauda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 02, 10:48)

Labas rytas  4u.gif
Balioneliai Jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Stai as truputi pakilau  rolleyes.gif 
Siandien krutine jau labai skauda  ax.gif

Labas rytas  4u.gif
Balioneliai Jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Stai as truputi pakilau  rolleyes.gif 
Siandien krutine jau labai skauda  ax.gif

O kaip pries tai krutine budavo skaudanti? bigsmile.gif
Dar siek tiek pakilk ir laikykis, tikekimes rezultatai tokio grafikelio bus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS 4u.gif VISOMS,
Šiandien jau baigėsi mmm, tai ryte 9 val. matavau temp. Kaip pirmajai ciklo pusei, tai daug-37,0....informuosiu vis jus kaip čia kas, tai nesuprantu kada čia džigi džigi biggrin.gif Nesame labai pasiūtę, tai nnnn kartų mums neišeina blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 08 02, 11:15)

LABAS RYTAS  4u.gif VISOMS,
Šiandien jau baigėsi mmm, tai ryte 9 val. matavau temp. Kaip pirmajai ciklo pusei, tai daug-37,0....informuosiu vis jus kaip čia kas, tai nesuprantu kada čia džigi džigi  biggrin.gif Nesame labai pasiūtę, tai nnnn kartų mums neišeina blush2.gif  lotuliukas.gif

LABAS RYTAS  4u.gif VISOMS,
Šiandien jau baigėsi mmm, tai ryte 9 val. matavau temp. Kaip pirmajai ciklo pusei, tai daug-37,0....informuosiu vis jus kaip čia kas, tai nesuprantu kada čia džigi džigi  biggrin.gif Nesame labai pasiūtę, tai nnnn kartų mums neišeina blush2.gif  lotuliukas.gif

mano irgi 37,1 laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif neiseina nei zodzio parasyti.....
user posted image
user posted image
( siandien musu vestuviu metines tai stai kokia dovanele turiu cry.gif )
Atsakyti