Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Zhiema @ 2009 07 31, 19:32)
sveikos smile.gif Duniu  wub.gif  nestuke.gif
besilaikančioms  thumbup.gif nepasileiskim smile.gif
na aš laukime smile.gif nedaug beliko laukti, bet jau taip nagai niežti  doh.gif reikia kaip nors iki antradienio išlaukti, nes ciklas mano 30-31.
va kaip atrodau
http://www.fertility...com/home/24b501
p.s. o yra kur nustatyti ciklo ilgį FF? neradau.. arba blogai ieškojau  blush2.gif

grazus tavografikelis....su tuo stebuklingu pakritimu eh ... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(erika0518 @ 2009 08 01, 03:27)
labai dideli ir nuosirdus sveinimai duniu(mane vis pralinksmindavo ta karvytes foto,truks dabar jos cia lotuliukas.gif  )
visom mergaitem kurios uzkilusios po  4u.gif  ir kilkit ir laikykites su juo virsuje
naujoms pradejusioms kantrybes
su laukusioms nelemtuju mmmm vilties wub.gif  nestuke.gif
o pas mane vis tas pats zemai,sveikata buvo suslubavusi,galvojau swine flu(kiauliu gripas)uzpuole,cia anglijoj siaucia,bet dabar jau gerai jauciuosi tfu tfu tfu doh.gif
mano grafikas
http://www.fertility...com/home/2878e9

na kolkas balaganas pas tave, bet maciau ir pastojusiu grafikukai nebreze fertilitis O linijos taip kad viltis visada yra

p.s. siryt atsiverciau kazkodel vel zhiemos grafikiuka, pakomentavau, ogi ziuriu jau vakar ta pacia nuomone isreiskusi esu issiblaskiusi biggrin.gif tongue.gif

na o as uzkilau ir laikausi bet dar anksti interpretuoti
beje noriu pasidziaugti vakar daryti progesterono tyrimai parode kad O tikrai buvo nes virs 30 nmol/l smile.gif o O skaitosi ivykusi jei buna jau virs 20 nmol/l tik kai mano ciklas istyses visai nesigavo 7 DPO, o 4 DPO. bet vis tiek parode kad geras. na cia tik mano ir kt. mergaiciu nuomone o gyd. pakomentuos tikiuosi aiskiau

Papildyta:
taigi savo grafiko neidejau ot doh.gif
http://www.babyplan.ru/profile/47815
visoms gero svaitgalio
Atsakyti
Sveikos merginos.
Šį mėnesį atostogausiu, nieko kad BT matuosiu 9 val. kaip manote ne per vėlai?
Kada jūs šiaip BT matuojate?
Atsakyti
Labas rytas, o pas mane įtariu artėja pabaiga verysad.gif Jei rytoj dar pakris tempa tai net NT negadinsiu g.gif Pasirodau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 01, 08:45)
Labas rytas, o pas mane įtariu artėja pabaiga  verysad.gif  Jei rytoj dar pakris tempa tai net NT negadinsiu  g.gif  Pasirodau
user posted image

Manau dar neverta nusiminti,man tai atrodo dar viskas gerai.Koks tavo ciklas trumpas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 08 01, 08:56)
Manau dar neverta nusiminti,man tai atrodo dar viskas gerai.Koks tavo ciklas trumpas? mirksiukas.gif

Kažkada buvo 30CD, bet sulyg kiekvienu lelium patrumpėdavo taigi liko tik 24-25 CD mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flower_girl @ 2009 08 01, 08:37)

p.s. siryt atsiverciau kazkodel vel zhiemos grafikiuka, pakomentavau, ogi ziuriu jau vakar ta pacia  nuomone isreiskusi esu issiblaskiusi biggrin.gif  tongue.gif 

Papildyta:
taigi savo grafiko neidejau ot doh.gif
http://www.babyplan.ru/profile/47815
visoms gero svaitgalio

thumbup.gif vadinasi teisybė thumbup.gif labai norėčiau. 4u.gif
gražus tavo grafikėlis, man patinka kai pakilimas būna literatūrinis o ne 0,1 kaip pas mane g.gif bet mačiau ir tokių pastojusių.

QUOTE(Ingese @ 2009 08 01, 08:44)
Sveikos merginos.
Šį mėnesį atostogausiu, nieko kad BT matuosiu 9 val. kaip manote ne per vėlai?
Kada jūs šiaip BT matuojate?

aš matuoju 7h. manau svarbu kad būtų vienu metu. per atostogas nematavau blush2.gif užtat dabar ir neturiu pilno grafiko

Labas rytas, o pas mane įtariu artėja pabaiga  verysad.gif  Jei rytoj dar pakris tempa tai net NT negadinsiu  g.gif  Pasirodau
user posted image

na jau na, tik nepradėk, tokiose aukštumose gal perkaitai biggrin.gif šitoks trumpas ciklas, manau dar pora dienelių ir NT drąsiai gadink. aš iki antradienio, ilgiau neištrauksiu, nors mano ciklas 30-31d.beje, grafikai mūsų panašūs ax.gif tik ad aš ne tokia karšta. nenuvilk manęs anksčiau laiko biggrin.gif

kaip įdėti grafiką iš FF, o ne nuorodą? g.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

senai rodžiausi čia.. blush2.gif sveikinu naujas nėštukes wub.gif
o štai manasis - tik vakar vyras grįžo iš komandiruotės, tad abejoju ar spėjom doh.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
As rodos, sulaukiau O, ND daryti, tad beliks laukti ax.gif
Isvaziuoju atostogu 2 savaitems, tad nematuosiu jau. Grizusi butinai pranesiu, ar buvo teigiami rezultatai mirksiukas.gif
Sekmes visom!
Grafikelis
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2009 08 01, 09:25)

kaip įdėti grafiką iš FF, o ne nuorodą?  g.gif

Pirmam puslapy parasyta 4u.gif
As pakritau truputi, taip ir zinojau, kad prie 37 neissilaikysiu doh.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

swoon.gif swoon.gif swoon.gif

9 DPO. Si ryta negalejau patiketi tuo, ka rode termometras. Palaukiau kelias min, ir vel permatavau. Rode ta pati 37,1 blink.gif To dar nera buve....

user posted image

Pabudau su lengvu pilvo apacios maudimu. Dabar irgi tai pamaudzia, tai vel praeina. Krutine 1 diena kaip jautri, dar nelabai, bet soniukus jau skauda.
Papildyta:
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 07 31, 21:23)
griztu ir as pas jus po menesio pertraukos

labai smagu, kad grizai 4u.gif

QUOTE(flower_girl @ 2009 08 01, 08:37)

dabar laikykis virsuje 4u.gif

QUOTE(Ingese @ 2009 08 01, 08:44)

geru atostogu 4u.gif svarbu matuoti visa cikla tuo paciu metu, gali ir 9 val

taigi aukstumose laikaisi 4u.gif

QUOTE(evelinute @ 2009 08 01, 09:42)

manau uztaiket ant pacios O thumbup.gif

QUOTE(Lotta* @ 2009 08 01, 10:22)

lauksim paciu geriausiu ziniu 4u.gif Geru atostogu thumbup.gif

QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 01, 12:03)

taigi 9 DPO. As irgi siandien pakritau ax.gif Aisku, giliai sirdy tikejausi pakrist, bet, kad sitiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 01, 12:30)

Pabudau su lengvu pilvo apacios maudimu. Dabar irgi tai pamaudzia, tai vel praeina. Krutine 1 diena kaip jautri, dar nelabai, bet soniukus jau skauda.

Nieko sau bigsmile.gif O del tu pozymiu, tai labai jau gerai nuteikiantys ax.gif
Atsakyti
Chenelle,Pakalnute grazus pakritimai thumbup.gif ir laiku 4u.gif
Atsakyti