Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Oliunia @ 2009 08 10, 09:35)
Laaaabai grazu  wub.gif , dar kelios dienos kantrybes, jei nepramus - gadink NT  thumbup.gif , kad maziau nervuku butu del vaiduokliu  mirksiukas.gif
Sveikinu su teisem ir lygaus kelio 

QUOTE(Maran @ 2009 08 10, 09:38)
thumbup.gif sauniai laikaisi, kada gadinsi NT  rolleyes.gif ?

QUOTE(Ingutevi @ 2009 08 10, 09:39)
Sveikinu su teisėmis
Kada NT gadinsi? 

aciu mergytes uz sveikinimus.. smile.gif
o del NT...sestadieni pasidariau... blush2.gif ryskus vienas I... nezinau...man pilveli jau savaite maudena...ir papuliai jautrus, tad jauciu mmmm parkeliaus... niu o jei ne tai anksciausiai ketvirtadieni gadinsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2009 08 10, 09:58)
Sveikos,

Man atrodo kad pagaliau pirmą kartą termometras gerai rodo (pažiūrėjus į tavo ankstesnius ciklus) hihihi.gif
4u.gif

niu gal... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 08 10, 09:49)
O as net nekelsiu grafikelio,nes siandien 12CD ir pirmas BT taskutis blush2.gif Vakar pasidariau OT teigiamas,bet nzn ar spejom su ND ,nes tik vakar gryzau is Lietuveles,o vaisingos gleives jau buvo antra diena vakar doh.gif Zodziu daug vilciu nededu i si cikla ir aplamai net nzn kada dabar tos mmm pasirodys,nes keistai cia pas mane 6 dienom anksciau O sulaukiau doh.gif

O tai BT pirmos fazės ar antros? Jei vaisingos gleivės tai dar neturėtų būt O įvykus. Po O paprastai jos dingsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 08 10, 09:02)
O tai BT pirmos fazės ar antros? Jei vaisingos gleivės tai dar neturėtų būt O įvykus. Po O paprastai jos dingsta mirksiukas.gif

Tai manau,kad siandien jau nebus gleiviu ir ryt turetu pakilt BT,nes vakar vakare dariausi OT ax.gif Ir gine man sake,kad pas mane aplamai velai O tipo budavo 17CD ,o sis ciklas kazkoks keistas,taip anksti ta O ir tepliojo iki 9 CD doh.gif Zodziu ziuresiu kaip cia bus doh.gif
Va kokia nesamone cia
Atsakyti
Labas rytas,
Įkeliu aš savo nesamonę doh.gif
Vis nesugaunu savo O rolleyes.gif
Kad ir išskyrų labai nėra, na šeštadienį 11 CD manau, kad buvo išskyrų, bet ND neatlikinėjau, nes buvau ne su MB. Atlikimom ND 12 CD, jei spėjom, tai spėjom blush2.gif rolleyes.gif ką manote?

Akviliuks jau pasveikinau tave kitoje temuteje su egzaminu, o BT pas tave gerai laikosi ir toliau taip 4u.gif
user posted image
Atsakyti
OT camelia vaistinėj apie 7Lt, jei nepabrango smile.gif

Bum, o tai kiek mg nėstumo metu folines rugsties reiketu naudot? g.gif Pries tris metus, kai nescia buvau, daktarai sake 400. O dabar kitaip? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deville: 10 rugpjūčio 2009 - 10:03
QUOTE(Deville @ 2009 08 10, 11:00)
OT camelia vaistinėj apie 7Lt, jei nepabrango smile.gif
Bum, o tai kiek mg nėstumo metu folines rugsties reiketu naudot?  g.gif  Pries tris metus, kai nescia buvau, daktarai sake 400. O dabar kitaip?  doh.gif

7 LT tai daug, ypač jei ciklas būna ilgas ir nereguliarus tai ne viena pakuotė susinaudoja ax.gif
Paskutiniu metu girdžiu kad 800 visom sako dabar, kažkas pasakojo kad tyrimai naujesni atlikti ar pan ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Chanelle console.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kiek daug zadanciu grafikeliu bigsmile.gif stai mano, bandziau ivest panasia rytojaus BT tai O braizo 08.08, bet as zinau, kad O buvo 08.07, todel pati nubraiziau smile.gif
http://www.babyplan.ru/profile/45719
merginos linkiu kam greiciau sulaukt O ir pataikyt su ND, kitom stiprybes laukiant geru rezultatu (man irgi nes dabar laukimo stadija prasidejo biggrin.gif )
oras geras, nuotaika gera ir geri rezultatai, daugiau nieko nereikia ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Kuo labiau pasitiketi, OT ir skausmais vykstant O ar BT? g.gif http://www.babyplan.ru/profile/30758
Atsakyti
Sveikutes, ir as noreciau isijungti i jusu gretas blush2.gif
Ka galetumet pasakyt apie mano grafika g.gif
GRAFIKAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALRENA: 10 rugpjūčio 2009 - 11:51
QUOTE(Džigė @ 2009 08 10, 13:21)
Sveikutes  4u.gif  Kuo labiau pasitiketi, OT ir skausmais vykstant O ar BT? g.gif http://www.babyplan.ru/profile/30758

na idomus cia tavo variantas g.gif man tai viskas mazdaug sutampa, o pas tave ziuriu teigiamas OT buvo 14cd, bet BT nepakilo g.gif na jeigu rytoj dar pakils BT tai pasakyciau, pgl BT, kad O vakar buvo. Gal nenustok dar su ND, kaip sakant rusiskai cem ciort nesutit.
Papildyta:
QUOTE(ALRENA @ 2009 08 10, 13:50)
Sveikutes, ir as noreciau isijungti i jusu gretas blush2.gif
Ka galetumet pasakyt apie mano grafika g.gif
GRAFIKAS

Seikute 4u.gif
Na ka OT teigiamas, O nubreze su ND pataiket, laukiam geru rezultatu, kad taip BT ir laikitusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 09, 19:03)
Sveikos merginos  cray.gif

labai gaila angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
group.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2009 08 10, 12:21)
Sveikutes  4u.gif  Kuo labiau pasitiketi, OT ir skausmais vykstant O ar BT? g.gif http://www.babyplan.ru/profile/30758

Gaila kad 15 cd OT nedarei, gal irgi būtų + ax.gif Šiaip pagal abu panašu kad O buvo 16 cd
Atsakyti