Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas.
4u.gif 4u.gif 4u.gif po dideli visoms su mmm
O as sugebejau prisiverti su masinos durim kaires rankytes pirsta, tai turejau nemazai streso doh.gif blink.gif - dabar turiu derinti melynus rubeliu, kad prie pirsto spalvos tiktu.
O siandien labai supykau ant savo BT (tiesa sakant, labai blogai miegojau blush2.gif ), bet galvoju pasirodysiu jums, is jusu komentaru perskaitysiu daug "IMPLANTACIJA" lotuliukas.gif ir likusia dienos dali busiu rami lotuliukas.gif tongue.gif
http://www.babyplan.ru/profile/28058
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 08 10, 08:45)
Ingutevi, keleta dieneliu ir grafikelis nubres O linija  4u.gif 

Pakanka rytoj tokios pačios tempos ir brėžia O liniją šeštadienį ax.gif Aš jau pamodeliavau blush2.gif Po išskyrų ir tempimų šonuose, aš jau vakar pamėginau blush2.gif Šis rytas, tik patvirtino rolleyes.gif Keista man doh.gif nesitikėjau aš to doh.gif juk 2 ciklai prieš tai buvo 38,39 dienos blush2.gif

QUOTE(Oliunia @ 2009 08 10, 08:49)
O siandien labai supykau ant savo BT (tiesa sakant, labai blogai miegojau  blush2.gif ), bet galvoju pasirodysiu jums, is jusu komentaru perskaitysiu daug "IMPLANTACIJA"  lotuliukas.gif  ir likusia dienos dali busiu rami 

Nepyk ax.gif Parašau - implantacija hihihi.gif dabar jau ramiai lauk rytojaus ryto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 08 10, 09:01)
Nepyk  ax.gif Parašau - implantacija hihihi.gif dabar jau ramiai lauk rytojaus ryto  rolleyes.gif
Kokie pikciai bigsmile.gif , as tik ir laukiu pritarimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliunia @ 2009 08 10, 09:10)
Kokie pikciai  bigsmile.gif , as tik ir laukiu pritarimo  mirksiukas.gif

Rašei, kad ant BT supykai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 08 10, 09:11)
Rašei, kad ant BT supykai  ax.gif

doh.gif aaa, dar ir galva nedirba tongue.gif Aciu labaius stebuklinga zodi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 08 07, 15:27)
Čia ne pasiūlymas tau buvo laugh.gif va, kaip blogai kai rašyboj loginių kirčių nesimato biggrin.gif Sakau gal ji nori nesukti galvos ir išbėgo kur smile.gif

aga...niu bet viskas ciki as nesu laabai "jautri" wink.gif

QUOTE(AudroneM @ 2009 08 08, 18:26)
Taigis po pertraukeles vel matuosiu BT, pridesiu OT, kad neprazioplinciau ir dar pridesiu didele didele vilti bei tikejima, nes po liepos menesio MB tyrimu ir mano laparoskopijos paaiskejo...kad mes abu sveiki...  thumbup.gif

labai smagu girdet, kad viskas pas jumi super smile.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 09, 19:03)
Sveikos merginos  cray.gif

Chanelle 4u.gif 4u.gif 4u.gif nosyte aukstyn...juk dar tik pirmas menuo rimtu bandymu, tiesa? zianu, kad liudna...bet... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

labas rytas visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
stai maniskis...gal termometras sugedo? uzstrigau... ka manot? http://www.babyplan.ru/profile/41729

beje, sestadieni issilaikiau teises wink.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes, tikiuos savaitgalis buvo geras, ir bus dar geresne prasidejusi savaite visoms!!! 4u.gif
o as stai neiskenciau ir pasidariau testa siandien ir deja I verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 08 10, 09:21)

labas rytas visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
stai  maniskis...gal termometras sugedo? uzstrigau... ka manot? http://www.babyplan.ru/profile/41729

Laaaabai grazu wub.gif , dar kelios dienos kantrybes, jei nepramus - gadink NT thumbup.gif , kad maziau nervuku butu del vaiduokliu mirksiukas.gif
Sveikinu su teisem ir lygaus kelio mirksiukas.gif
Atsakyti
stai  maniskis...gal termometras sugedo? uzstrigau... ka manot? http://www.babyplan.ru/profile/41729

thumbup.gif sauniai laikaisi, kada gadinsi NT rolleyes.gif ?
Atsakyti
stai  maniskis...gal termometras sugedo? uzstrigau... ka manot?

Sveikinu su teisėmis user posted image

Kada NT gadinsi? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Cenelle,gaila labai,bet linkiu,kad sis ciklas pasisektu 4u.gif
Pakilusioms linkiu laikytis aukstumose ir nekristi 4u.gif

O as net nekelsiu grafikelio,nes siandien 12CD ir pirmas BT taskutis blush2.gif Vakar pasidariau OT teigiamas,bet nzn ar spejom su ND ,nes tik vakar gryzau is Lietuveles,o vaisingos gleives jau buvo antra diena vakar doh.gif Zodziu daug vilciu nededu i si cikla ir aplamai net nzn kada dabar tos mmm pasirodys,nes keistai cia pas mane 6 dienom anksciau O sulaukiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Deville @ 2009 08 08, 15:44)
Man db 5 DPO, turbut jau butu veloka ji si men. daryti? Ar is tos temp PO galima kazka spresti apie tai ar uzkibo ar ne? 

BT neparodys ar užkibo ar ne. Tam reikalui NT patikimesni mirksiukas.gif

QUOTE(Deville @ 2009 08 08, 16:28)
Va kas rasoma apie folines rugsties vartojimo normas nestumo metu vikipedijoje. Nescioms ne daugiau kaip 400 mg, virsyti pavojinga. Paskaitykit paskutini sakini

Čia neaišku kurių metų duomenys. Patarčiau klausyti ką ginės sako ir taip daryti ax.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 09, 19:03)
Sveikos merginos  cray.gif
user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Virvute @ 2009 08 10, 08:41)
Beja mergaites, esu daug kartu girdejusi pasakojimus apie tai, kaip apie nestuma suzinoma po kokiu 4 men, nes....mmm reguliariai ateina nors tu ka.
Kaip paaiskinti toki reishkini gal kas zino, kai mm vyksta, nors namelyje gyventojas jau smagiai isitaises?  (nors gal cia kiek ir ne i tema)

Tiesiog gimdos gleivinė atsidalina ne toje vietoje kur įsitaisęs vaisius, o sakyčiau per stebuklą kitose vietose. Manau kad tokie atvejai labai retai pasitaiko ir tos mmm būna labai negausios ax.gif

QUOTE(Oliunia @ 2009 08 10, 08:49)
O siandien labai supykau ant savo BT (tiesa sakant, labai blogai miegojau  blush2.gif ), bet galvoju pasirodysiu jums, is jusu komentaru perskaitysiu daug "IMPLANTACIJA"  lotuliukas.gif  ir likusia dienos dali busiu rami 
http://www.babyplan.ru/profile/28058

Implantacinis pakritimas

Man atrodo kad pagaliau pirmą kartą termometras gerai rodo (pažiūrėjus į tavo ankstesnius ciklus) hihihi.gif

QUOTE(entrix @ 2009 08 10, 09:34)
o as stai neiskenciau ir pasidariau testa siandien ir deja I verysad.gif

4u.gif
Atsakyti