Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Emily ;] @ 2009 08 03, 12:06)
Neramuole, gal galetumet pasakyti kokio skersmens Jusu pinigu maisiukas?
Aciu 4u.gif

atrodo 18CM zinok nebepamenu, o dabar sedziu darbe, vakare pamatuosiu parasysiu tiksliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 03, 13:11)
atrodo 18CM zinok nebepamenu, o dabar sedziu darbe, vakare pamatuosiu parasysiu tiksliai  mirksiukas.gif

Labai lauksiu, bet gal dar prie progos galetumet ir auksti pamatuot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 02, 21:35)
dizzy....pažiūrėjau , man toks įspūdis , kad jis pas tave per tirštas , jis ne aplietas , o tarsi apteptas  g.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 08 03, 11:09)
mano akiai atrodo, kad lieji tikru grynu šokoladu  g.gif ar aš neteisi?

Labai aciu uz komentarus smile.gif 200g sokolado as naudoju 100ml grietineles, na, bent taip parasyta pas Belgus, jis gaunasi labai tirstas ir apie apliejima nera net kalbos doh.gif Cia gal per geras sokoladas g.gif vis bijau, kad nesustings, jei ipilsiu daugiau grietineles doh.gif Beje, i juodojo misko sokoladini sluoksni as iberiau dar tu paciu smulkintu, karamelizuotu lazdyno riesutu, o vysnias dvi paras mirkiau Disarono likeryje, gavosi tikrai skanus, tik stai puosyba dar labai stringa blush2.gif
Atsakyti
puošdama grietinėle, į papuošimų grietinėlę vienam dideliam indeliui dedu vieną pakelį standiklio, nes kitaip nuo dažų praskysta grietinėlė, daugiau jokių stebuklų nedarau. 420 g girteinėlės, pusė šaukštelio citrinos rūgštelės ir 105 g šaldyto cukraus, viską išplaku ir viskas, o jei dažau, tai dedu vieną pakelį standiklio, to pilnai užtenka, kad dzibai laikytųsi, kaip kareiviukai 4u.gif
Atsakyti
Olesta, tai as dar pristosiu blush2.gif O tai cia taip iseina, kad perki kazkokia tai grietinele papuosimui (nu kaip kad kisielius kur buna supakuota) taip? o tada dar i ja idedi citrinos rugsties ir standiklio?

o jei sakykim man reikia rudos, o as dazu neturiu, tai galiu su kokia kakava bandyti nudazyti? ar tu puosimo grietineliu buna visokiu spalvu?

blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu bet jau tortuku uzderejo bigsmile.gif Olesta, nu ir pasidarbavai thumbup.gif wub.gif Ir kada as ismoksiu grazius batukus padaryt doh.gif Tavieji batukai ant tortu kaip nulieti smile.gif
Ir kiti tortai labai grazus, visu nebeisvardinsiu, nes dar pavargus po sunelio krikstynu, galvoj kosmosas, neprisimenu visu blush2.gif
QUOTE(Elzė @ 2009 07 31, 13:31)
Gitule, būk draugas  friends.gif pasakyk kaip ta grietinėlę darei? kad ji šviesiau ruda ir tamsiau. ir gal galima to meškio didesnę fotkę čia, arba i meilą  ax.gif elzesm@gmail.com Nes čia kur įdėjus nelabai datraukiu  doh.gif

Issiunciau i emaila mirksiukas.gif 4u.gif Grietinele daziau su dazais smile.gif

QUOTE(adriu @ 2009 08 03, 07:56)
aseni,su gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
gražios tau šventes smile.gif

Jungiuosi prie sveikinimu Aseni 4u.gif

Atnesu kreiva sleiva sunelio krikstynu tortuka. Apacia medutis, virsus juodasis miskas, puosta grietinele, gelytes ir lapeliai is saldainiu mases, batukai is keksiuku. Likau labai maloniai nustebinta, gelytes ir lapeliai buvo kieti, uzdejus ant grietineles, pastoveje sumikstejo, bet puikiai laike forma ir pjovesi kartu su tortu. Visi papuosimai buvo suvalgyti thumbup.gif O didziulio torto irgi nebeliko bigsmile.gif Nelabai isvaizdus, bet tikrai skanus:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitule: 03 rugpjūčio 2009 - 13:44
QUOTE(Elzė @ 2009 08 03, 14:32)
Olesta, tai as dar pristosiu  blush2.gif O tai cia taip iseina, kad perki kazkokia tai grietinele papuosimui (nu kaip kad kisielius kur buna supakuota) taip? o tada dar i ja idedi citrinos rugsties ir standiklio?

o jei sakykim man reikia rudos, o as dazu neturiu, tai galiu su kokia kakava bandyti nudazyti? ar tu puosimo grietineliu buna visokiu spalvu?

blush2.gif  blush2.gif

grietinėlę perku visada vienodą, tik papuošimui visada plaku atskirai, pertepimui atskirai 4u.gif kakavos nesiūlau dėti ir kavos taip pat, plakis ganašą, bus sodriai rudas 4u.gif ir skanuuuuuuuuulis 4u.gif grietinėlę visada plaku irgi vienodai, su ketvirtadaliu grietinėlės svorio cukraus ir citrinos rūgštele, tik papuošimams dedu vieną pakelį standiklio kai dedu dažus (pas mane skysti) 4u.gif
Papildyta:
Gitule, pasakiškai fantastiškai šiltas su meile darytas krikštynų tortukas thumbup.gif man patinka jis labai thumbup.gif
Atsakyti
Olesia, o tai kokia grietinėlė perki? ir kas yra ganašas? unsure.gif

Gitule, aciu, gavau 4u.gif Bet jei tie dazai tokie deficitai tai taip "ant greicio" as ju negausiu ar ne? Ta prasme nuejus kur nors nenusipirksiu, jus cia visos siunciates taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 03 rugpjūčio 2009 - 13:45
QUOTE(Elzė @ 2009 08 03, 12:43)
Olesia, o tai kokia grietinėlė perki? ir kas yra ganašas?  unsure.gif

Gitule, aciu, gavau  4u.gif  Bet jei tie dazai tokie deficitai tai taip "ant greicio" as ju negausiu ar ne? Ta prasme nuejus kur nors nenusipirksiu, jus cia visos siunciates taip?

As is ebay pirkau. Bet mergaites cia daug diskutave dazu klausimu, gal dar kuri pasakys kur ju yra pirkti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 08 03, 12:40)
Gitule, pasakiškai fantastiškai šiltas su meile darytas krikštynų tortukas  thumbup.gif man patinka jis labai  thumbup.gif

Aciukas oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 08 03, 14:43)
Olesia, o tai kokia grietinėlė perki? ir kas yra ganašas?  unsure.gif

Gitule, aciu, gavau  4u.gif  Bet jei tie dazai tokie deficitai tai taip "ant greicio" as ju negausiu ar ne? Ta prasme nuejus kur nors nenusipirksiu, jus cia visos siunciates taip?

Saulės pieno plakamoji 35% 420 g arba Žemaitijos pieno grietinėlę 36% 450 g

o vietoj dažų gali panaudoti Saldžiuose Majuose jei yra pas jus tokia parduotuvė kur, spalvotą cukrų, plaki grietinėlę su juo ir nusispalvina 4u.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 08 03, 14:36)
Atnesu kreiva sleiva sunelio krikstynu tortuka.

labai grazus ir mielas tortukas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti