Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*AMRI* @ 2009 08 03, 08:08)
Gal galima smulkiau apie sokoladinius papuosimus is ko ir kaip darote,nes as bandziau tai man nesigavo verysad.gif

reikia atsikirpti kepimo popieriaus juostą, lygią torto perimetrui, kurios aukštis atitiktų ar, dar geriau, kiek viršytų torto aukštį. Šią juostą apipaišome šokoladu, kokiu nors raštu. Šokoladui reikėtų leisti pastovėti, ir tuo momentu, kai jis jau yra apstingęs, tačiau dar elastingas, kepimo popieriumi reikėtų apjuosti tortą, spustelint šonus, kad šokoladas tvirtai priliptų prie torto. Tada tortą reikėtų palikti,aš įdėjau į šaldytuvą, ir tik tada, kai šokoladas bus galutinai sustingęs, kepimo popierių atsargiai nuimti.O šokoladiniai papuošimai tik iš pačio šokolado,susmulkinto ir ištirpinto vandens vonelėje.Labai svarbu yra gerai paruošti šokoladą. mirksiukas.gif

dekui visoms už šiltus pagyrimus 4u.gif

Olesta,OHO... bigsmile.gif kiek tortų atnešei,mums akis paganyti wub.gif ,visi labai gražūs 4u.gif
Atsakyti
kadangi mano skonis iskrypes,tai man norisi kad tas sokoladas butu kita puse i isore,o ne nuo popieriaus kepimo.. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2009 08 02, 20:00)
Sveikos, kepiau 4 -ta karta Juodaji miska  biggrin.gif  Skanus gaunasi rupuze ir greitai dingsta, bet na, man niekaip nepavyksta graziai apliet sokoladu, ideciau nuotraukyte parodyt, bet nelabai moku blush2.gif  lapeliai is sokolado gaunasi, o stai to lygumo truksta verysad.gif

kas netingit paziuret http://ellas2007.mul...odasis_miskas#2 stai, kas man gaunasi...labai daug nenoriu, tiesiog ismokt padaryt lygu virsu biggrin.gif

mano akiai atrodo, kad lieji tikru grynu šokoladu g.gif ar aš neteisi? jeigu lietum glazūra 100 g šokolado, šaukštas sviesto ir du šaukštai grietinėlės, tada pavyktų padengti lygiau, nes jinai skystesnė, o jei dar lieka koks nelygumas, tai kol nesustingo pilnai imi karštą sausą peilį (pakaitink vandenyje) ir kaip grietinėlę palygini taip kaip tau reikia 4u.gif bet visumoj gražus darbelis, aš lapelių dar nedarius blush2.gif
Atsakyti
padima,grazus tortukas 4u.gif

Dai'na,wow koks fainas torciukas, bigsmile.gif o jau drugeliu grazumas wub.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 02, 16:35)
SSS ........jetau , atsiprašau , pamiršau galūnią niko  blush2.gif , labai idomus , gražus tortas  thumbup.gif  wub.gif

aciu blush2.gif

O jusu tortukas, kaip visada nerealiai grazus, wub.gif thumbup.gif

Olesta, ohoho kiek tortuku, tikras fabrikiukas, visi fainuoliai, labai jau grazus, wub.gif wub.gif wub.gif oi kaip as noreciau sugebet tokius daryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSSema: 03 rugpjūčio 2009 - 10:22
Asseni, prisidedu prie sveikinimų wub.gif

SSSema, taigi ir aš kažkada pradėjau nuo nulio, kai padarysi jų tiek, kiek aš, ir Tau išeis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 03 rugpjūčio 2009 - 10:33
QUOTE(Olesta @ 2009 08 03, 10:09)
mano akiai atrodo, kad lieji tikru grynu šokoladu  g.gif ar aš neteisi? jeigu lietum glazūra 100 g šokolado, šaukštas sviesto ir du šaukštai grietinėlės, tada pavyktų padengti lygiau, nes jinai skystesnė, o jei dar lieka koks nelygumas, tai kol nesustingo pilnai imi karštą sausą peilį (pakaitink vandenyje) ir kaip grietinėlę palygini taip kaip tau reikia  4u.gif  bet visumoj gražus darbelis, aš lapelių dar nedarius  blush2.gif

išbandžiau Olesta tavo šią glazūrą ir aš smile.gif ,tikrai skani,ir labai patiko... ax.gif
Dėkui tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 03, 11:46)
išbandžiau Olesta tavo šią glazūrą ir aš  smile.gif ,tikrai skani,ir labai patiko... ax.gif
Dėkui tau  4u.gif

ne ma, o Glacce 4u.gif jinai gerai pjaustosi, nesukaulėja kaip paprastas šokoladas, man jinai patinka, lengvai dengiasi...

dėkoju visoms už šiltus žodelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 02, 19:35)
ir vienaip ir kitaip galvojau, bet kadangi nutiko taip, kad parašo mano neliko, tai parodysiu ir aš ką nuveikiau truputį šią savaitę link savaitgalio, sudedu ne visas foto, nes kelių boružių tai jau nebėra tikslo dėti, taigi va:
krikštynų snikersas su pastiliažiniais batukais, cukrinės masės gėlytėmis ir grietinėle

Nu ir pavarei thumbup.gif saunuole,sitiek prikepti,is kur mergaitei tiek drasos,tiek valios gelezines...bla bla bla...

Aciu uz pagyras mano torcikui,buvo labai isgirtas,sake gaivus skanus,va,galima ir be pieno produktu prasisukti sauniai. thumbup.gif
Atsakyti
Neramuole, gal galetumet pasakyti kokio skersmens Jusu pinigu maisiukas?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emily ;]: 03 rugpjūčio 2009 - 11:09
adriu, Olesta,
Aciu uz sveikinima oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Ka tik grizau, o cia tiek groziu wub.gif . Cipciuk, Olesta, Neramuole, Migle, padima, Srove, gitule, Daividija, Vaidulyteee, Dai'na, spanguolia smile.gif, SSSema, visos Jus mergaites saunuoles. Labai dziaugiuosi, kad musu gretos vis dideja.

Musu forumui turetu visi pavydet, nes kiek cia daug yra nuostabiai papuostu tortu.
Atsakyti
oho Olesia čia pavarei bigsmile.gif Šaunuolė. pasakyk kaip padarai tą grietinėlę, kad ji paskui va taip laikosi? ax.gif
Atsakyti
noriu daryti torta Nevezis,ale ten tie gramai taip parasyta doh.gif svarstykliu neturiu tai kaip man taip smulkiai sumatuoti kiekius,ir dar neparasyta tenai kiek laiko reiketu ji palaikyti padaryta kad butu skanesnis.
Atsakyti