QUOTE(*AMRI* @ 2009 08 03, 08:08)
Gal galima smulkiau apie sokoladinius papuosimus is ko ir kaip darote,nes as bandziau tai man nesigavo
reikia atsikirpti kepimo popieriaus juostą, lygią torto perimetrui, kurios aukštis atitiktų ar, dar geriau, kiek viršytų torto aukštį. Šią juostą apipaišome šokoladu, kokiu nors raštu. Šokoladui reikėtų leisti pastovėti, ir tuo momentu, kai jis jau yra apstingęs, tačiau dar elastingas, kepimo popieriumi reikėtų apjuosti tortą, spustelint šonus, kad šokoladas tvirtai priliptų prie torto. Tada tortą reikėtų palikti,aš įdėjau į šaldytuvą, ir tik tada, kai šokoladas bus galutinai sustingęs, kepimo popierių atsargiai nuimti.O šokoladiniai papuošimai tik iš pačio šokolado,susmulkinto ir ištirpinto vandens vonelėje.Labai svarbu yra gerai paruošti šokoladą.
dekui visoms už šiltus pagyrimus
Olesta,OHO... kiek tortų atnešei,mums akis paganyti ,visi labai gražūs