Sveikos, kepiau 4 -ta karta Juodaji miska Skanus gaunasi rupuze ir greitai dingsta, bet na, man niekaip nepavyksta graziai apliet sokoladu, ideciau nuotraukyte parodyt, bet nelabai moku lapeliai is sokolado gaunasi, o stai to lygumo truksta
kas netingit paziuret http://ellas2007.mul...odasis_miskas#2 stai, kas man gaunasi...labai daug nenoriu, tiesiog ismokt padaryt lygu virsu
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 02, 13:29)
padima,tortukas super,kelias dar su kalniuku...labai labai grazu
atnesu ir as savo torcika
Koks grazus,kaip puikiai padaryti sokoladiniai sonai ir draugeliai..
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 02, 13:35)
Daividija ..... .....jetau koks skaniai atrodantis tortas , jau koks gražus , nu tu vis sugalvoji , puiku .
Aciu,nu parsiukai tai liuksiski,ypac su akiniais
pas mane du parseliai begioja irgi su akiniais nuo saules
aciu uz koplimentus ,nu bet jus irgi groziu pridedat
oi kepejeles, skriejat kosminiu greiciu tokiu sedevru prikepet, pasakisku tortuku, grazu ziureti
vis ganau akis ganau ir nieko doro neturiu ka parasyti, nes truksta zodziu tokiems jusu visu groziams apsakyti
vis ganau akis ganau ir nieko doro neturiu ka parasyti, nes truksta zodziu tokiems jusu visu groziams apsakyti
ir vienaip ir kitaip galvojau, bet kadangi nutiko taip, kad parašo mano neliko, tai parodysiu ir aš ką nuveikiau truputį šią savaitę link savaitgalio, sudedu ne visas foto, nes kelių boružių tai jau nebėra tikslo dėti, taigi va:
krikštynų snikersas su pastiliažiniais batukais, cukrinės masės gėlytėmis ir grietinėle
mano nuostabai, tortukas, meškiukas iš juodojo miško, 2 metukų krikštijamam berniukui - man jis kažkoks ne meškiukas
viduje snikersas, stilius ir papuošimai tie patys, tik batukai iš cukrinės masės, daugiau gyvenime nedarysiu
eilinė boružė iš juodo miško, tik tiek, kad atsirado skyrimas oper nugarą ir galvą įsigudrinau padaryti ganašu, nes su šokolado pylimu tai vargo vakarienė
o čia Glacce braškinis tortas, dėl kurio norėjau tiek daug patarimų ir turėjau tiek daug baimių, o pasirodo nebuvo nei ko bijoti, nei ko drebėti - Dengtas Meian mase, idėja buvo padaryti kometą, skirtas moteriai dievinančiai žvaigždes ir dirbančiai toje srityje
na ir paskutinis, man asmeniškai labai mielas kažkodėl, nors nieko jame ypatingo nėra - viduje juodasis miškas, tiksliau jie du, batukai pastiliažiniai, visada stengsiuosi daryti iš pastiliažo, fantastiška masė, fantastiška
sorry, kad tiek daug vienu metu, bet visi jie padaryti per tokį man kosmiškai trumpą laiką, kad nebespėjau nei kėlioti, nei rodyti, o kaip ir nėra ką rodyti, viskas jau tas pats per tą patį, viskas išeinu ir aš, ir mano orkaitė, ir mikseriai ir kiti bliūdai atostogų dviems savaitėms, gražių ir skanių Jums kepinukų
krikštynų snikersas su pastiliažiniais batukais, cukrinės masės gėlytėmis ir grietinėle
mano nuostabai, tortukas, meškiukas iš juodojo miško, 2 metukų krikštijamam berniukui - man jis kažkoks ne meškiukas
viduje snikersas, stilius ir papuošimai tie patys, tik batukai iš cukrinės masės, daugiau gyvenime nedarysiu
eilinė boružė iš juodo miško, tik tiek, kad atsirado skyrimas oper nugarą ir galvą įsigudrinau padaryti ganašu, nes su šokolado pylimu tai vargo vakarienė
o čia Glacce braškinis tortas, dėl kurio norėjau tiek daug patarimų ir turėjau tiek daug baimių, o pasirodo nebuvo nei ko bijoti, nei ko drebėti - Dengtas Meian mase, idėja buvo padaryti kometą, skirtas moteriai dievinančiai žvaigždes ir dirbančiai toje srityje
na ir paskutinis, man asmeniškai labai mielas kažkodėl, nors nieko jame ypatingo nėra - viduje juodasis miškas, tiksliau jie du, batukai pastiliažiniai, visada stengsiuosi daryti iš pastiliažo, fantastiška masė, fantastiška
sorry, kad tiek daug vienu metu, bet visi jie padaryti per tokį man kosmiškai trumpą laiką, kad nebespėjau nei kėlioti, nei rodyti, o kaip ir nėra ką rodyti, viskas jau tas pats per tą patį, viskas išeinu ir aš, ir mano orkaitė, ir mikseriai ir kiti bliūdai atostogų dviems savaitėms, gražių ir skanių Jums kepinukų
atėjau prieš miegą "Tėve mūsų" sukalbėt, t.y. apvizituot šeimininkutes darbščiąsias
+2009 08 02, 12:49-->
siaubas.. ot būtum prisidirbus
kokios mielos mašinytės
ir visas tortas - vaikų svajonė
šonai kokie gražūs
nuostabybė
+2009 08 02, 12:49-->
QUOTE(spanguolia @ 2009 08 02, 12:49)
Kitą kartą į masę dėsiu glicerino. Šį kartą vaistinėje nusipirkau, tai gerai, kad žvilgtelėjau prieš pildama, nes ten užrašyta - tik išoriniai, rankų odai minkštinti ... nerizikavau
siaubas.. ot būtum prisidirbus
QUOTE(padima @ 2009 08 02, 15:01)
va mano tortas sunaus gimtadieniui,masinytes marcipano,
kokios mielos mašinytės
ir visas tortas - vaikų svajonė
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 02, 17:29)
šonai kokie gražūs
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 02, 17:35)
nuostabybė
Merginos, ačiū labai už šiltus žodžius Tortų nuotraukomis užsiėma mano vyras, tai jo hobis, todėl nieko apie fotografavimą negaliu pasakyti
Cipciuk, Meian, ačiū labai už suteiktą info dėl masės dažymo
neramuole, puikūs tortai. Maišelis toks storas, kaip tokio norėčiau
spanguolia , dar vienas maišelis man irgi netrukdytų
daividija, labai gražus tortas. Matosi gaivus tortas, taip ir norisi jį suvalgyti
SSSema, puiki pradžia
padima, fainas vaikiškas tortukas. Mašinytės labai simpatiškos
Dai'na, gražus, dailus tortas
Cipciuk, labai originalus tortas Kokie stebuklingi tie ukrainietiški dažai, su jais išeina tokios gražios spalvos. Oj, laukiu jų labai.
Olesta, na tikras tortų paradas Visi tortai nuostabūs Tikrai nusipelnei poilsio. Gerų atostogų
Cipciuk, Meian, ačiū labai už suteiktą info dėl masės dažymo
neramuole, puikūs tortai. Maišelis toks storas, kaip tokio norėčiau
spanguolia , dar vienas maišelis man irgi netrukdytų
daividija, labai gražus tortas. Matosi gaivus tortas, taip ir norisi jį suvalgyti
SSSema, puiki pradžia
padima, fainas vaikiškas tortukas. Mašinytės labai simpatiškos
Dai'na, gražus, dailus tortas
Cipciuk, labai originalus tortas Kokie stebuklingi tie ukrainietiški dažai, su jais išeina tokios gražios spalvos. Oj, laukiu jų labai.
Olesta, na tikras tortų paradas Visi tortai nuostabūs Tikrai nusipelnei poilsio. Gerų atostogų
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 02, 16:29)
padima,tortukas super,kelias dar su kalniuku...labai labai grazu
Gal galima smulkiau apie sokoladinius papuosimus is ko ir kaip darote,nes as bandziau tai man nesigavo
aseni,su gimtadieniu
gražios tau šventes
gražios tau šventes
mergaites kokiu groziu pridejusios
cypciuko ciukos super atrodo, akiniuotasis kietuolis, Smiltute pamacius nusprende kad jis rokeris
olesta fabrikiukas kaip reikiant isuktas pas tave, dabar palik bliudus ir varyk i kaima ten as duosiu savuosius, mokinsi mane cukrine mase daryt
Dai'na labai simpatiskas tortukas
padima super ideja, kopijuoju pas save net reiks ir man autostrada lipint
SSSema grazutis tortukas, taip ir toliau
cypciuko ciukos super atrodo, akiniuotasis kietuolis, Smiltute pamacius nusprende kad jis rokeris
olesta fabrikiukas kaip reikiant isuktas pas tave, dabar palik bliudus ir varyk i kaima ten as duosiu savuosius, mokinsi mane cukrine mase daryt
Dai'na labai simpatiskas tortukas
padima super ideja, kopijuoju pas save net reiks ir man autostrada lipint
SSSema grazutis tortukas, taip ir toliau