Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos, kepiau 4 -ta karta Juodaji miska biggrin.gif Skanus gaunasi rupuze ir greitai dingsta, bet na, man niekaip nepavyksta graziai apliet sokoladu, ideciau nuotraukyte parodyt, bet nelabai moku blush2.gif lapeliai is sokolado gaunasi, o stai to lygumo truksta verysad.gif

kas netingit paziuret http://ellas2007.mul...odasis_miskas#2 stai, kas man gaunasi...labai daug nenoriu, tiesiog ismokt padaryt lygu virsu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dizzy___: 02 rugpjūčio 2009 - 19:03
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 02, 13:29)
padima,tortukas super,kelias dar su kalniuku...labai labai grazu 4u.gif

atnesu ir as savo torcika  smile.gif

Koks grazus,kaip puikiai padaryti sokoladiniai sonai ir draugeliai.. wub.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 02, 13:35)
Daividija ..... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif .....jetau koks skaniai atrodantis tortas , jau koks gražus , nu tu vis sugalvoji , puiku  thumbup.gif .

Aciu,nu parsiukai tai liuksiski,ypac su akiniais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pas mane du parseliai begioja doh.gif irgi su akiniais nuo saules lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu uz koplimentus mirksiukas.gif ,nu bet jus irgi groziu pridedat doh.gif
Atsakyti
dizzy....pažiūrėjau , man toks įspūdis , kad jis pas tave per tirštas , jis ne aplietas , o tarsi apteptas g.gif ......kai pilasi karštas šokoladas , juk jis skystas būna , tu ant smūgio sukiok rankose tortą į visas puses , ir jis tau lygiai turi nubėgti ....o kaip tu jį darai ( šokoladą ) ??? g.gif

Atsakyti
oi kepejeles, skriejat kosminiu greiciu bigsmile.gif tokiu sedevru prikepet, pasakisku tortuku, grazu ziureti bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
vis ganau akis ganau ir nieko doro neturiu ka parasyti, nes truksta zodziu tokiems jusu visu groziams apsakyti 4u.gif
Atsakyti
ir vienaip ir kitaip galvojau, bet kadangi nutiko taip, kad parašo mano neliko, tai parodysiu ir aš ką nuveikiau truputį šią savaitę link savaitgalio, sudedu ne visas foto, nes kelių boružių tai jau nebėra tikslo dėti, taigi va:
krikštynų snikersas su pastiliažiniais batukais, cukrinės masės gėlytėmis ir grietinėle

user posted image

mano nuostabai, tortukas, meškiukas iš juodojo miško, 2 metukų krikštijamam berniukui - man jis kažkoks ne meškiukas blush2.gif
user posted image

viduje snikersas, stilius ir papuošimai tie patys, tik batukai iš cukrinės masės, daugiau gyvenime nedarysiu doh.gif
user posted image

eilinė boružė iš juodo miško, tik tiek, kad atsirado skyrimas oper nugarą ir galvą įsigudrinau padaryti ganašu, nes su šokolado pylimu tai vargo vakarienė

user posted image

o čia Glacce braškinis tortas, dėl kurio norėjau tiek daug patarimų ir turėjau tiek daug baimių, o pasirodo nebuvo nei ko bijoti, nei ko drebėti - Dengtas Meian mase, idėja buvo padaryti kometą, skirtas moteriai dievinančiai žvaigždes ir dirbančiai toje srityje

user posted image

na ir paskutinis, man asmeniškai labai mielas kažkodėl, nors nieko jame ypatingo nėra - viduje juodasis miškas, tiksliau jie du, batukai pastiliažiniai, visada stengsiuosi daryti iš pastiliažo, fantastiška masė, fantastiška wub.gif
user posted image

sorry, kad tiek daug vienu metu, bet visi jie padaryti per tokį man kosmiškai trumpą laiką, kad nebespėjau nei kėlioti, nei rodyti, o kaip ir nėra ką rodyti, viskas jau tas pats per tą patį, viskas išeinu ir aš, ir mano orkaitė, ir mikseriai ir kiti bliūdai atostogų dviems savaitėms, gražių ir skanių Jums kepinukų 4u.gif
Atsakyti
Olesta ......................o pavariai yess.gif yess.gif yess.gif
Tikrai nusipelniai atostogų biggrin.gif

Atsakyti
atėjau prieš miegą "Tėve mūsų" sukalbėt, t.y. apvizituot šeimininkutes darbščiąsias wub.gif

smile.gif+2009 08 02, 12:49-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 08 02, 12:49)
Kitą kartą į masę dėsiu glicerino. Šį kartą vaistinėje nusipirkau, tai gerai, kad žvilgtelėjau prieš pildama, nes ten užrašyta - tik išoriniai, rankų odai minkštinti  doh.gif  lotuliukas.gif ... nerizikavau  rolleyes.gif

siaubas.. ot būtum prisidirbus doh.gif

QUOTE(padima @ 2009 08 02, 15:01)
va mano tortas sunaus gimtadieniui,masinytes marcipano,

kokios mielos mašinytės wub.gif
ir visas tortas - vaikų svajonė wub.gif

QUOTE(Dai'na @ 2009 08 02, 17:29)

šonai kokie gražūs bigsmile.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 02, 17:35)
O aš , vėl žaliuką atnešu  ax.gif ......užsakymo tema " paršeliai pievoje " ,

nuostabybė first.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū labai už šiltus žodžius wub.gif Tortų nuotraukomis užsiėma mano vyras, tai jo hobis, todėl nieko apie fotografavimą negaliu pasakyti bigsmile.gif

Cipciuk, Meian, ačiū labai už suteiktą info dėl masės dažymo 4u.gif

neramuole, puikūs tortai. Maišelis toks storas, kaip tokio norėčiau smile.gif

spanguolia smile.gif, dar vienas maišelis man irgi netrukdytų lotuliukas.gif

daividija, labai gražus tortas. Matosi gaivus tortas, taip ir norisi jį suvalgyti rolleyes.gif

SSSema, puiki pradžia 4u.gif

padima, fainas vaikiškas tortukas. Mašinytės labai simpatiškos 4u.gif

Dai'na, gražus, dailus tortas 4u.gif

Cipciuk, labai originalus tortas thumbup.gif Kokie stebuklingi tie ukrainietiški dažai, su jais išeina tokios gražios spalvos. Oj, laukiu jų labai.

Olesta, na tikras tortų paradas thumbup.gif Visi tortai nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif Tikrai nusipelnei poilsio. Gerų atostogų cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 02, 16:29)
padima,tortukas super,kelias dar su kalniuku...labai labai grazu 4u.gif

Gal galima smulkiau apie sokoladinius papuosimus is ko ir kaip darote,nes as bandziau tai man nesigavo verysad.gif
Atsakyti
aseni,su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gražios tau šventes smile.gif
Atsakyti
mergaites kokiu groziu pridejusios thumbup.gif
cypciuko ciukos super atrodo, akiniuotasis kietuolis, Smiltute pamacius nusprende kad jis rokeris thumbup.gif
olesta fabrikiukas kaip reikiant isuktas pas tave, dabar palik bliudus ir varyk i kaima ten as duosiu savuosius, mokinsi mane cukrine mase daryt biggrin.gif
Dai'na labai simpatiskas tortukas bigsmile.gif
padima super ideja, kopijuoju pas save net reiks ir man autostrada lipint rolleyes.gif
SSSema grazutis tortukas, taip ir toliau bigsmile.gif
Atsakyti