Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2009 08 01, 21:16)

o kaip virvelę suvijai? gerai pavyko? nes aš kai vijau, tai man trūkinėjo  doh.gif

virvelei skirtą masės gabaliuką minkiau su laaabai aliejuotom rankom ir vis papildydavau aliejaus, tai visai neblogai vijosi, nors irgi patrūkinėjo.

Kitą kartą į masę dėsiu glicerino. Šį kartą vaistinėje nusipirkau, tai gerai, kad žvilgtelėjau prieš pildama, nes ten užrašyta - tik išoriniai, rankų odai minkštinti doh.gif lotuliukas.gif ... nerizikavau rolleyes.gif

Ir aišku stoju į Juodojo miško fanų klubą - na nerealiai skanus torčiukas wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

atvirai pasakius visko neperskaiciau, tik paveiklsiukus perziurejau rolleyes.gif nes nebuvau kelias dienas, o cia tiek visko prisikaupe...

Man pirma karta reiks bandyt dengt mase kokia nors, tai bus amen... aciu Meian uz patarimus, bandysiu kazka konstruot... ale kad tik nebutu taip, kad sugalvosiu grietinele kaip visad dengti... unsure.gif

Cipciuko salotinis tortas... nerealus... wub.gif ziurejau ziurejau...

Ir kitu tortai labai labai grazus thumbup.gif o as tingiu ka nors daryti, bandyti biggrin.gif
Atsakyti
va mano tortas sunaus gimtadieniui,masinytes marcipano,kelias is cipciuko mases,zole ir geles is beze,kadangi neturejau antgaliu normaliu, tai zole tik taip tepiau,aisku iki tobulumoo dar truksta daug,bet man labai mielas tortukas,ir sunus labai dziaugesi,kad mama torta jam dare smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 08 02, 11:01)
va mano tortas sunaus gimtadieniui,masinytes marcipano,kelias is cipciuko mases,zole ir geles is beze,kadangi neturejau antgaliu normaliu, tai zole tik taip tepiau,aisku iki tobulumoo dar truksta daug,bet man labai mielas tortukas,ir sunus labai dziaugesi,kad mama torta jam dare smile.gif

thumbup.gif labai grazus tortukas,masinytes labai grazutes,kelias kaip tikras,nebereikalo sunus dziaugesi thumbup.gif
Atsakyti
padima,tortukas super,kelias dar su kalniuku...labai labai grazu 4u.gif

atnesu ir as savo torcika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 02 rugpjūčio 2009 - 15:32
Daividija ..... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .....jetau koks skaniai atrodantis tortas , jau koks gražus , nu tu vis sugalvoji , puiku thumbup.gif .

SSS ........jetau , atsiprašau , pamiršau galūnią niko blush2.gif , labai idomus , gražus tortas thumbup.gif wub.gif

O aš , vėl žaliuką atnešu ax.gif ......užsakymo tema " paršeliai pievoje " , berniuko gimtadieniui , norėjau dar lovį nulipinti ir ten spalvotų žirniukų pripilti , bet persigalvojau , dar isižeis užsakovai blush2.gif

Vidui medutis , šonai ir lapiukai ant jo iš pastilažo , viršus ( žolytė ) iš beze , gėlytės , tvorelė ir boružėlės iš cukrinės gėlių masės , o paršiukai iš tos MAXIMINĖS marcipaninės masės blush2.gif .

user posted image

user posted image

Atsakyti
padima, tortas-kelias puikus thumbup.gif smagu, kad ir sūnus padėjo mašiniukus lipdyt thumbup.gif beje labai gražutės gavosi thumbup.gif

Dai'na, tavo tortukas irgi labai mielas, drugeliai labai gražūs bigsmile.gif

Cipciuk,kiekvieną kart stebinat bigsmile.gif laaabai gražus tortukas ypač tas chriuša su akiniais patiko - tipo aš kietas cool.gif lotuliukas.gif boružytės bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kaip jos ten tinka, atrodo mažučiutės, o kaip pagyvina tortą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 07 31, 13:23)

koks nuostabus tortukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk,jus kaip visada nesiliaujat stebinusi,ir is kur tiek visokiausiu minciu g.gif ...ech be zodziu....tortas kaip visada bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės , RiMami , tos boružėlės baisiai mažos , kol aš jas sučiupinėjau doh.gif 10 kartų pametusi buvau lotuliukas.gif

Daina iš interneto tos mintys , iš kur gi daugiau , na būna užsakovai imeta savo norimas mirksiukas.gif .

Atsakyti
cypsiuk bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif kaip visada nuostabu...
su kokiais dazais isgaunat tokia nuostabia zalia spalva g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....su tais , kurie laukia kelionės pas jus , kurie guli pas mane dėžutėje biggrin.gif , ant pokiuko nupieštas kivi vaisius , o va būna nupieštas obuolys , tada ne tokia šilta spalva gaunasi , nėra gelsvo apspalvio .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 02 rugpjūčio 2009 - 18:55