Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(SSSema @ 2009 08 01, 13:56)

man iki tokiu dar toli tooooooli, bet gal kada ir as tokius sugebesiu padaryt blush2.gif

O man laabai grazus tavo torciukas, toks minkstutis purutis atrodo thumbup.gif
As esu tokia pat mokine kaip ir tu, kolkas tik bandau bandau bandau ir mokausi is klaidu. Zirziu po kiekvieno puosimo kiek kliurku pridarau, taip kad drasiai bandyk ir pamatysi, kad puikiai viskas iseina ir tau.

Daividija labai grazu, vis bandziau prisiminti kaip tie saldainiai vadinasi tokiu rastu, man jie kazkada suoer skanus buvo, tai ir tortas pakvipo tais saldainiais man tongue.gif Bet svarbiausia kad su tokiu spec uzsakymu issisukai liuksiskai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 01, 10:47)

daividija labai dailus tortukas  wub.gif kaip visada ideju kupina tu  thumbup.gif , noreciau isbandyt taip sonus apdirti bet turiu keleta klausimu, sita sono biskita laistot ar ne? jei nelaistot ar jis nebuna sausokas? kaip ji priklijuot prie torto? grietineles pagalba? zodziu papasakok kaip darei, nes man tai tamsus miskas  ax.gif o taip grazu  wub.gif

Biskvita kepiau pagal si Miseles recepta.Tik vietoj kakavos dejau raudonu dazu,toliau kaip parasyta autores.Biskvita supjauciau torto aukscio juostelemis.
Torto formos sonus isklojau kepimo popieriumi ir apjuosiau juosteles,tada ant dugno uzdejau viena biskvita ir uzpyliau jogurtinio kremo,juosteles prilaikytos,taip toliau dedame biskvitus,krema.paliekame sustingimui,po to labai graziai nusiima popierius,biskvitas prilimpa.Jis plonas,tai speja sumirkti.Be to yra skanus.
QUOTE(SSSema @ 2009 08 01, 10:56)
sveikos 4u.gif

neramuole, Spanguolia, Daividija, nu nerealiai grazus jusu  torciukai man iki tokiu dar toli tooooooli, bet gal kada ir as tokius sugebesiu padaryt blush2.gif

Aciu!! tavo irgi labai grazus,ir nesikuklink,tikrai ismoksi,dazniau cia apsilankyk,visos mergaites labai geros mokytojos thumbup.gif
Atsakyti
Daividija, kooookį grožį atnešei bigsmile.gif Tortukas toks vasara kvepiantis wub.gif ir matau mėlynių pagaliau radai lotuliukas.gif man tokie šonai irgi labai patinka, tik vis neprisiruošiu pamėgint doh.gif

Spanguolia ir neramuole, maišiukai nuostabūs bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif spaidermenas - toooks įdomus, dar nematytas tortukas bigsmile.gif gražu wub.gif wub.gif wub.gif

SSSema laaaaabai puikus gavosi tortukas ir rožytės labai dailios ir tas šokoladinis ornamentas gražiai atrodo thumbup.gif Šaunuolė taip ir toliau thumbup.gif lauksim sekančių tortukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 01, 15:17)
tavo irgi labai grazus,ir nesikuklink,tikrai ismoksi,dazniau cia apsilankyk,visos mergaites labai geros mokytojos thumbup.gif

aciu wub.gif tai lankysiuos butinai, kazkaip tas tortu darymas ir puosimas labai uzkreciama, norisi padaryt ka nors grazaus rolleyes.gif
Atsakyti
As padariau tortuka siandien, nu bet gavos grybo formos. Plikytos teslos tortukas perteptas 1 sluoksnis vanilinis kremas, o kiti sluoksniai tai su varske, kondennsuotu pienu ir zele. Ir i tarpus raudonuju serbentu. Tik nezinau kaip papuosti g.gif nes toks sukrites verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 08 01, 12:26)
Daividija, kooookį grožį atnešei  bigsmile.gif Tortukas toks vasara kvepiantis wub.gif ir matau mėlynių pagaliau radai lotuliukas.gif  man tokie šonai irgi labai patinka, tik vis neprisiruošiu pamėgint doh.gif

Aciu!!Cia tos melynes kur viduriai balti ir jos be skonio schmoll.gif

QUOTE(salexa @ 2009 08 01, 12:31)
As padariau tortuka siandien, nu bet gavos grybo formos. Plikytos teslos tortukas perteptas 1 sluoksnis vanilinis kremas, o kiti sluoksniai tai su varske, kondennsuotu pienu ir zele. Ir i tarpus raudonuju serbentu. Tik nezinau kaip papuosti  g.gif  nes toks sukrites  verysad.gif

Puosk kaip gryba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 01, 17:28)
Aciu!!Cia tos melynes kur viduriai balti ir jos be skonio schmoll.gif
Puosk kaip gryba lotuliukas.gif

o ir tokiu melyniu buna bigsmile.gif
Teko lotuliukas.gif
Atsakyti
a tai kr grybas, neponial g.gif
Shrekiuke, kur tavo Napoleonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 01, 09:11)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif...naitas , negali be bajeriukų , bet gerai dūšia prasivalo  biggrin.gif .

ai, irnesakyk.gif , mano pusė gyvenimo - ištisas bajeris hihihi.gif , o kitą pusę pramiegu topsecret.gif

smile.gif+2009 08 01, 13:43-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 08 01, 13:43)
Po kompanija ir aš su pinigų maišeliu draugei (

labai gražus maišelis wub.gif

o kaip virvelę suvijai? gerai pavyko? nes aš kai vijau, tai man trūkinėjo doh.gif

laukiu vyro draugo gimtadienio.. darysiu tada tokį tortą rolleyes.gif

QUOTE(daividija @ 2009 08 01, 13:58)
na,as dariau toki paprasta-vaisini.

gražus.. ir dar mėlynių yra, pasirodo unsure.gif

QUOTE(SSSema @ 2009 08 01, 14:56)
as perskaiciau beveik visas temeles apie tortu puosima, prisiziurejau daugybe nuostabiu tortuku 

labai gerai išmokai pamokas thumbup.gif

QUOTE(salexa @ 2009 08 01, 16:31)
As padariau tortuka siandien,

lens.gif kur?
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 08 01, 19:06)
o ir tokiu melyniu buna  bigsmile.gif
Teko  lotuliukas.gif

Cia ne melynes, merginos, o silauoges. Pati nesenai suzinojau, kai po zodyneli landziojau ax.gif jei gerai pamenu, tai melynes angliskai ''bilberry'' vadinas, nors ten buvo ir daugiau pavadinimu, tai nesuprasi kaip jie tas melynes vadina ir ar is vis tokias yra mate hihihi.gif poster_offtopic.gif ziurejau laida, zmones valgantys bent po sauja per diena silauogiu, prasiilgina sau gyvenima, rode net bobules, kurios bandyme dalyvavo. silauoges- jaunystes eleksyras thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
yra yra mėlynių dar, tik jau į pabaigą, brolio šeimyna šiandien 25 litrus pririnko per 5 valandas ax.gif užėjo kažkokią mėlynių plantaciją vidury miškų gūdumos, sakė gyvenime tiek mėlynių nebuvo matę bigsmile.gif
Atsakyti
rašau dabar dėl saldaininių gėlių, turėjau padarytų aną savaitę ir laikytų „saldžiojoje spintelėje“, vakar prisireikė dėti jas ant grietinėlės, ir tik tada kai uždėjau, prisiminiau, kad jos buvo gamintos iš saldaininės masės, bet šįryt atsidariusiu šaldytuvą radau visiškai nepakitusias, tokias pat kietas - aš gaminu be sviesto ir kaip jau minėjau anksčiau, šviežiai ką tik padarytos tirpsta, o pastovėjusios gėlytės grietinėlės nebijo 4u.gif
Atsakyti