QUOTE(neramuole @ 2009 08 01, 10:47)
daividija labai dailus tortukas
kaip visada ideju kupina tu
, noreciau isbandyt taip sonus apdirti bet turiu keleta klausimu, sita sono biskita laistot ar ne? jei nelaistot ar jis nebuna sausokas? kaip ji priklijuot prie torto? grietineles pagalba? zodziu papasakok kaip darei, nes man tai tamsus miskas
o taip grazu
Biskvita kepiau pagal
si Miseles recepta.Tik vietoj kakavos dejau raudonu dazu,toliau kaip parasyta autores.Biskvita supjauciau torto aukscio juostelemis.
Torto formos sonus isklojau kepimo popieriumi ir apjuosiau juosteles,tada ant dugno uzdejau viena biskvita ir uzpyliau jogurtinio kremo,juosteles prilaikytos,taip toliau dedame biskvitus,krema.paliekame sustingimui,po to labai graziai nusiima popierius,biskvitas prilimpa.Jis plonas,tai speja sumirkti.Be to yra skanus.
QUOTE(SSSema @ 2009 08 01, 10:56)
sveikos
neramuole, Spanguolia, Daividija, nu nerealiai grazus jusu torciukai man iki tokiu dar toli tooooooli, bet gal kada ir as tokius sugebesiu padaryt
Aciu!! tavo irgi labai grazus,ir nesikuklink,tikrai ismoksi,dazniau cia apsilankyk,visos mergaites labai geros mokytojos