Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 08 13, 20:59)
Viduje vaisinis tortas, dengtas pirktine mase, rozes ir falbankos pastilazas, rastas aisingas.

ten aplink lygtai karoliukai? ar aisingo taškučiai?
aš tai akių neatitraukiu.. labai gražu wub.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 08 13, 22:28)
Va, ziurek, kaip tik ka tik iskepiau biskvitus, stai tokio storio biskvitus (specialiai padejau telefona, kad matytusi storis) perpjausiu i 3 sluoksnius, pamatavau, biskvito storis 1,5 cm.

tai, brangioji, dabar dar ir įnagį prašau parodyt, su kuriuo taip stebuklingai plonai galima perpjauti biskvitą rolleyes.gif
Atsakyti

tai, brangioji, dabar dar ir įnagį prašau parodyt, su kuriuo taip stebuklingai plonai galima perpjauti biskvitą rolleyes.gif
[/quote]
as lygiai ta pati pagalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 13, 21:49)
ten aplink lygtai karoliukai? ar aisingo taškučiai?
aš tai akių neatitraukiu.. labai gražu wub.gif
tai, brangioji, dabar dar ir įnagį prašau parodyt, su kuriuo taip stebuklingai plonai galima perpjauti biskvitą  rolleyes.gif

Aisingo taskiukai

Merginos, raportuoju pioneer.gif . Kad nepagalvotumete, kad esu apgavyke kokia nors. Nors siandien ir neplanavau pjaut, bet perpjoviau specialiai, kad parodyti

Va cia perpjautas biskvitas
user posted image

O cia stai ir irankis mano.
user posted image
Peilis skirtas pjauti smulkius kaulus, bent taip buvo parasyta ant etiketes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 13 rugpjūčio 2009 - 21:23
QUOTE(Asseni @ 2009 08 13, 19:59)
Mergaites, pamokinkit beranke ant nuotrauku rasyt blush2.gif

O as vel su tortuku  blush2.gif

blink.gif blink.gif blink.gif -be zodziu wub.gif wub.gif wub.gif

As rasau per cia- PhotoWatermark Professional- spaudi ant T raides, iterpi teksta, pasirenki dydi(size), srifta, ir uzseivini.

Mergaites-aciu uz cainika biggrin.gif 4u.gif

Naitas-tavo lektuvas sustojo, turbut nukris jau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 13 rugpjūčio 2009 - 21:41
QUOTE(pumpica @ 2009 08 13, 22:45)
Asseni, tortukas  wub.gif

As pastilaza katik bandziausi -na tikrai pudros zyyymiai daugiau susideda g.gif nes su tiek, kiek recepte tai tik kose gaunasi unsure.gif o gal reikia laukti kazkiek, kol prades mase stingt? g.gif Bet siaip labai faina lipdymui mase  4u.gif

O man darant pastiliaza, neprireike nei trupucio daugiau pudros ir mase gera lb gavos schmoll.gif g.gif , nu bet jei tau mase gausis gera, tai koks skirtumas mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
kersiene, šaunūs labai tortukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Srove, nu tavo čainikas tai fantazy swoon.gif išradingumas gi tavo bigsmile.gif ir aš irgi dėkinga tau už tą photowatermaker eisiu apsidaityt blush2.gif

Asseni, koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif nu jau toks man fainas tavo šitas tortukas user posted image O dėl biskvitų - tai kalbos dovaną praradau blink.gif KAIP TAIP ĮMANOMA user posted image nors matau kad realu perpjaut ale ne mano nosiai doh.gif Asseni, o tu negalėtum surašyt viso to receptuko su proporcijom kai laiko turėsi blush2.gif (biskvitų, grietinės-grietinėlės kremo, varškės kremo ir kaip gaminti) nes dabar labai abstrakčiai viskas blush2.gif o nuojauta kužda kad nežmoniškai skanus tortukas tavo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Srove, labai gražus arbatinukas thumbup.gif

Asseni, švelnus ir mielas tortas thumbup.gif
Gal gali papasakoti, kaip padarei tą drapiruotę ar falbankas (nežinau, kaip pavadinti tą banguotą juostelę torto apačioje)?
Tiesa, labai malonu buvo pasimatyti ir pasikalbėti. Gaila, kad laiko buvo nedaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 13 rugpjūčio 2009 - 22:37
Mergaites, aciu, aciu

RiMami, parasysiu, bet kaip ir receptas is galvos, ilgai bandziau skirtingus biskvitus, kol sustojau ant situ, su kremu irgi, bandziau visuokius variantus.

QUOTE(Migle79 @ 2009 08 13, 23:36)
Asseni, švelnus ir mielas tortas thumbup.gif
Gal gali papasakoti, kaip padarei tą drapiruotę ar falbankas (nežinau, kaip pavadinti tą banguotą juostelę torto apačioje)?
Tiesa, labai malonu buvo pasimatyti ir pasikalbėti. Gaila, kad laiko buvo nedaug.

Migle, cia ispjautos dvi juostos, viena bordine, kita balta . Vienas krastas pavingiuotas su teptuko galu ir priklijuota ant jau apdengto torto. Pradzioje bordine, ant virsaus balta. Baltos juostos ir torto sujungimo krastas pasleptas po aisingo rutuliukais.

Man irgi buvo malonu susipazint mirksiukas.gif
Atsakyti
Asseni, ačiū už operatyvų atsakymą wub.gif

Atnešiau parodyti dar vieną savo tortuką. Jis buvo skirtas vestuvių metinėms.
Planavau jį dengti mase, paskui dažyti, bet nieko gero iš dažymo neišėjo, tai nuėmiau masę ir puošiau beze blink.gif Kas gavosi, spręsti jums bigsmile.gif
Tikiuosi dar nenusibodau su savo meškiukais blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 13 rugpjūčio 2009 - 23:03
vis griztu ir griztu paziureti to supjaustyto biskvito,nu ir kaip sitaip imanoma bigsmile.gif g.gif
turbut koks biskvitas ipatingas,kad taip puikiai pjaustosi g.gif biggrin.gif
Papildyta:
migle79,o jau tu meskiu mielumas wub.gif ir zolyte kokia nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2009 08 13, 13:40)
salexa as konditerini maiseli  ir antgali pirkau klaipedoje http://www.balticdecor.lt/index2.htm . 4u.gif

Nu aisku as maniau kad klaipedoj nieko nera blush2.gif
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 13, 14:05)
Salexa ir as turiu rusisaka, tik naudoju wiltona dabar visada, bet jei ar toks pat.. ten ant to stumiklio pas mane uzsideda dar tokia persvecama plastmase, kuri padaro, kad tas stumiklis prisgalustu, prie svirsksto sieneliu ir tada labai puikiai svirskiasi  cool.gif    biggrin.gif  biggrin.gif

As susiradau irgi, kai pasiknisau po seneles zaisliukus hihihi.gif

Atsakyti
Kersiene, mieli torciukai 4u.gif
Srove, nu bet kokia gera cainiko ideja , nerealus thumbup.gif
Asseni, as be zodziu bigsmile.gif 4u.gif
Migle, tikrai nenusibodo tavo meskiukai, labai grazus ir silti tortai 4u.gif

Asseni, o ta biskvita plonai ir lygiai su siulu butu imanoma perpjaut?
Atsakyti