Olesta, rugiagele26, JOLKA999, eglejk aciu
QUOTE(alfa159 @ 2009 08 13, 20:35)
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 13, 21:03)
............bet papasakok biski placiau apie ji,koks kremas,kokie vaisiai,ziuriu,kad daznai tokius darai,o as nebsumastau koki padaryti ,kad butu su vaisiais ar uogom
Siek tiek placiau, tik gal nevisai i tema bus, bet gal mergaites nesupyks, kad cia parasiau. Tortus su vaisiais darau su grietineles+grietines kremu arba su varskes kremu, kaip kam patinka. Dedu kartais tik sokoladinius biskvitus, kartais tik baltus, kartais ir vienus ir kitus, vel gi pagal snoni. Dazniausiai dedu bent 2-ju rusiu vaisius, kartais ir 4 i kiekviena sluoksni kitus vaisius (kivi, persikai, vynuoges, vysnios ir t.t.). Vaisiai
nekonservuoti. Biskvitus pjaunu labai plonai, nelaistau. Zelatinos i krema nededu.
Va, ziurek, kaip tik ka tik iskepiau biskvitus, stai tokio storio biskvitus (specialiai padejau telefona, kad matytusi storis) perpjausiu i 3 sluoksnius, pamatavau, biskvito storis 1,5 cm.
si kart bus su sokoladiniais ir baltais, vaisiai vynuoges, kivi, persikai, varskes kremas. Sis tortas bus is 6-iu plonu sluoksniu.
Psio