Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kersiene @ 2009 08 13, 11:35)
kadangi esu tik sio forumo skaitytoja ir mokinuosi is Jusu mielosios,tortu groziai neispasakyti,dar mokintis ir mokitis man iki Jusu!!!!!!!!!Labai zaviuosi,Asseni,Migles,Mean,Rimamos tortais,negaliu atsigrozeti ir kitu,paminejau tik kuriuos vardus labaiausiai isiminiau  ax.gif daividija,tavo tortas super grazus thumbup.gif  thumbup.gif
noriu ir as savo kelis parodyti,labai lauksiu kritikos,noriu mokintis ir zinoti kur darau klaidas  ax.gif

Aciu,bet tavo tortai irgi visada pavyksta puikiai,kempiniukas kaip tikras thumbup.gif

Migle79,sitas saitas mano irgi megstamiausias,tave ten irgi radau blush2.gif
daug puikiu receptu,papuosimu ideju...
Atsakyti
gal kuri esate bituciu prisilipdzius? arba matet kur gera foto ax.gif
Atsakyti
O pastilazo recepte gliukoze arba dirbtini medu galima keist naturaliu medum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 13, 15:18)
Migle79,sitas saitas mano irgi megstamiausias,tave ten irgi radau blush2.gif
daug puikiu receptu,papuosimu ideju...
Gal ne mane, o tortus, pagal kuriuos dariau keletą savų blush2.gif

QUOTE(Elzė @ 2009 08 13, 15:21)
gal kuri esate bituciu prisilipdzius? arba matet kur gera foto  ax.gif
Dariau bitutes iš šokolado:
user posted image

QUOTE(pumpica @ 2009 08 13, 15:24)
O pastilazo recepte gliukoze arba dirbtini medu galima keist naturaliu medum?  g.gif
Aš dėjau būtent natūralų medų ir buvo viskas ok.
Atsakyti
kersiene bigsmile.gif bigsmile.gif kokie tortai wub.gif o kempiniukas tai labai mielas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 13, 16:16)
Cia turbut as itraukta esu?  blush2.gif

taip smile.gif Asseni, Rimami, ir dar viena mergaite (nicko nepamenu, AZ reikia ziuret).. blush2.gif

Rugiagele, imestum i AZ savo e-pasta - atsiusciau parodyt kokie. Gal netiks Jums?
Atsakyti
Gal kuri tortuko gabaliuka galetumet bigsmile.gif , atsinesiau arbatos hihihi.gif
Cia Daividijos iskastukas-labirintas, tamsus biskvitai, tai persisviecia truputi, zodziu su grietinele ciudu buvo, bet siaip taip nulipdziau lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 08 13, 14:39)
Gal kuri tortuko gabaliuka galetumet bigsmile.gif , atsinesiau arbatos hihihi.gif
Cia Daividijos iskastukas-labirintas, tamsus biskvitai, tai persisviecia truputi, zodziu su grietinele ciudu buvo, bet siaip taip nulipdziau lotuliukas.gif

Oho koki cainyka nulipdei thumbup.gif blink.gif As apakus...gal sliuksteltum gabaleli lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 13, 17:57)
Oho koki cainyka nulipdei thumbup.gif  blink.gif As apakus...gal sliuksteltum gabaleli lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Is cainyko tai net susijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Srove, mieloji, nu kur Tu buvai prieš pusdienį su tuo savo virduliu, a??? labai šauni idėja torto puošimui, tiesiog super thumbup.gif

aš su bananais būčiau nesuprasta, labiau tiktų kaulai šunims g.gif

keletas idėjų rankinukams , o patį paprasčiauią ir dailiausią mano galva tokio amžiaus panelyte turiu savo kaupykloje, jei atsiųstum man į az savo e-mail'ą, aš tau Word dokumento versiją atsiųsčiau 4u.gif

kažkada medaus torto temoje man regis buvau išvertusi ir įdėjusi šokoladinių bičių gamybos receptą, žiūriu jau kelintai vėl labai reikia, tai pakartosiu čia:

Šokoladinės bitės

85 g tamsaus šokolado
1/3 stiklinės grietinėlės
2 a.š. medaus
29 g baltojo šokolado
16 plonų migdolų riešutų plokštelių

Ant garų ištirpinti juodąjį šokoladą.
Užkaitinti iki virimo grietinėlę ir medų.
Plona srovele užkaitintąją masę supilti maišant į šokoladą.
Konditerinio švirkšto pagalba, 12 numeriuko antgalio pagalba išspausti bičių kūnelius. Turėtų gautis 8 bitutės.
Ištirpintu baltu šokoladu padarome juosteles.
Iš migdolo plokštelių suformuojame sparnelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 13 rugpjūčio 2009 - 17:09
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 13, 16:37)
Dariau bitutes iš šokolado:

aha mačiau aš jas Medučio pirmam psl, bet niekaip įžiūrėti negalėjau. Ačiū!
QUOTE(Olesta @ 2009 08 13, 18:06)
Šokoladinės bitės

Olesta kaip visada thumbup.gif (tik as su menu susipykus ir man truksta fantazijos kaip ten tuos biciu kunelius "isspausti", kur ten kunas, tada susiaureja ir galva. Nu tipo bites kaklas ploniau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kersine- nuostabus tortukai, kempiniukas fainas, toks raumenecius clap.gif Su kemuoliu irgi grazu, tik tie marskineliai labai turi dideli kontras su kamuoliu ir torto kitom dekoracijom, gal reikejo koki zaliai geltonus daryti, bet as pati taip pirmaji karta nebuciau padarius clap.gif

Srove- nu kokia ideja, kokios spalvos, detales, as neturiu zodziu, man butu gaila toky torta ppjaut, nu rimtai sakau, cia gi ideja ir visa kita... good.gif ok.gif yess.gif
Atsakyti