Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Muske @ 2009 08 12, 21:28)
Ten kur galima butu gauti - didokas kiekis vienai, galetume dalintis, jei tiktu varijantas. Netgi ir dviem butu per daug, sakyciau  g.gif  Tik nezinau kas geriau, tepami ar dulkem?

SVEIKOS,

ir as labai noreciau siu dazu,kaip ir kitu,bet niekaip nespeju pas Cipciuka pasiprasyt sad.gif
o sakykit,gal kas zino ar Arevitoj yra tas antgalis zolei?
Aciu
Atsakyti
Daividija, koks prašmatnus tortas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif su gintarais wub.gif wub.gif wub.gif

Olesta, sveika sugrįžus po atostogų - laukiam torto ploja.gif
Rugiagele ir tavo torto laukiam ploja.gif Savaitgalis artyn - tortų prasišviečia daugyn thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, as irgi pora dienu negalejau ilyst i sm, atejau ir apstulbau bigsmile.gif jetau kokie groziai thumbup.gif Jus saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
kadangi esu tik sio forumo skaitytoja ir mokinuosi is Jusu mielosios,tortu groziai neispasakyti,dar mokintis ir mokitis man iki Jusu!!!!!!!!!Labai zaviuosi,Asseni,Migles,Mean,Rimamos tortais,negaliu atsigrozeti ir kitu,paminejau tik kuriuos vardus labaiausiai isiminiau ax.gif daividija,tavo tortas super grazus thumbup.gif thumbup.gif
noriu ir as savo kelis parodyti,labai lauksiu kritikos,noriu mokintis ir zinoti kur darau klaidas ax.gif
sis nelabai vykes puosima,labai daug vargau su dengimo mase,ji nepavyko,laiko neliko,tai meginau gelbet padeti grietinele,tai uz tai toks "kamuolys" blush2.gif
user posted image

Papildyta:
Cia ikvepta Olestos boruziu bandziau ir as ax.gif
user posted image
Papildyta:
kadangi nemazai turiu duktereciu ir sunenu,tai dar vienas tortukas,tik jau kempiniuko rankos doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 13, 00:29)
Nieko protingesnio nesugalvojau, kaip padaryti mašinytes.

bet jau mašinėlių tikroviškumas wub.gif

QUOTE(adriu @ 2009 08 13, 10:37)
cipsiukas tyli tyli-tikriausiai virtuvėj šedevrą kuria g.gif

QUOTE(mmergyte @ 2009 08 13, 10:40)
atostogauja cool.gif

nea, Cipciukas užsuko kraniuką čia su patekimu į SM doh.gif .

QUOTE(neramuole @ 2009 08 13, 15:20)
sveikutes, as irgi pora dienu negalejau ilyst i sm, atejau ir apstulbau  bigsmile.gif  jetau kokie groziai  thumbup.gif  Jus saunuoles  thumbup.gif

o kaip įlindai? aš tik per mozilla...

Bet ir į naudą man tas "stovėjimas" už SM durų.. išnaršiau rusišką saitą.. ir žinokit, ten Asseni irgi jau skina laurus topsecret.gif ...
Atsakyti
Keršiene, tai kad tamsta prisiekusi skaitovė kaip ir 4u.gif gaila, nesimato foto, streikuoja SM eilinį kartą doh.gif laukiu kol atsiras vaizdeliai, net neabejoju, kad bus į ką akis paganyti 4u.gif
Daividija kaip visada darbeliais žavi, o man klausimas didysis kuom papuošti mascarponę su bananais g.gif nu dar iki ryt vakaro pamąstysiu g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 08 13, 12:07)
net pamiršau, labai daug pagalbos čia prašėt, kam reikia pagalbos dėl batukų ir rankinuko, galiu pagelbėti  4u.gif

Lauksiu pagalbos del rankinuko ax.gif

O del dazu.. jau esam 5, tai manau ta buteliuka ir issidalinsim. Jei kazkas atsisakytu - mielai svilptelsiu wink.gif Net jei nebus 5 per mazai jo.. neisivaizduoju as ju iseigos..

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 13, 15:00)
Keršiene, tai kad tamsta prisiekusi skaitovė kaip ir  4u.gif  gaila, nesimato foto, streikuoja SM eilinį kartą doh.gif  laukiu kol atsiras vaizdeliai, net neabejoju, kad bus į ką akis paganyti 4u.gif
Daividija kaip visada darbeliais žavi, o man klausimas didysis kuom papuošti mascarponę su bananais  g.gif nu dar iki ryt vakaro pamąstysiu  g.gif

padaryk didelę bananų kekę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2009 08 11, 23:27)
Rytoj kažkuriuo metu busiu bazėj, galiu užbėgti pažiūrėti ar yra dažų, jei bus galiu nupirkti,gal netyčia jau bus atveže, tik nežinau kiek jums reikia ir ar vis dar reikia, jei reikia parašykit į az.

as praeita savaite buvau, tai teturi 3 spalvas: braskinius, slyvinius ir apelsininius

QUOTE(akvii @ 2009 08 12, 09:02)
Kur mergaites perkat tuos sidabrinius  rutuliukus -pabarstukus? 4u.gif

maximoj maciau. ir dabar -30 proc nuolaida

QUOTE(Asseni @ 2009 08 13, 12:10)
Reikia papuost torta grietinele, mazdag 30 cm tortas, jeigu apvalus butu, jis nebus pilnai apdzibuotas, tik islygintas ir apacioje ir krastai su dzibais. Kiek tos grietineles reikes, ir koki kieki tu ten dedi cukraus, man kai paskutini karta, kai dariau snikersa ji persiplake, tai net bijau bandyt

o as yra dzibai? blush2.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 08 13, 12:41)
oj Jūs mergės mergės, nu toks manęs garbinimas prie gero neprives, arba aš išpuiksiu, arba sulig kiekvienu pagyrimu torto kilo kaina litu pabrangs  lotuliukas.gif

30 cm skersmens tortui imčiau 2 indelius didelius grietinėlės, tepčiau per du kartus, vieną aptepus, pastingdyti ir dar kartą jau glutinai aptepti ir tuos dzibelius, su vienu švies šonai, per mažai  mirksiukas.gif  visada papuošimų grietinėlei imu 1/4 grietinėlės svorio cukraus ir 0,5 a.š. citrinos rūgštelės, galima šiek tiek mažiau ir paplakti, plius jei su dažais, ti vienas pakelis standiklio, kad graži grietinėlė būtų ir jokių avarijų nekiltų, va ir viskas  4u.gif

as kaip tik sito paklausti norejau bigsmile.gif
Atsakyti
.
o kaip įlindai? aš tik per mozilla...

Bet ir į naudą man tas "stovėjimas" už SM durų.. išnaršiau rusišką saitą.. ir žinokit, ten Asseni irgi jau skina laurus topsecret.gif ...
[/quote]

as irgi per mozila ilindau mirksiukas.gif buk gera mestelk kokio rusisko saito adresa, per rusu apie vaikinus galvojau dabar visiskai nesiorentuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 13, 14:56)
mestelk kokio rusisko saito adresa, per rusu apie vaikinus galvojau dabar visiskai nesiorentuoju  blush2.gif

Šitas mano pats mėgstamiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2009 08 13, 15:07)
Sveikos  4u.gif
Lauksiu pagalbos del rankinuko  ax.gif

O del dazu.. jau esam 5, tai manau ta buteliuka ir issidalinsim. Jei kazkas atsisakytu - mielai svilptelsiu wink.gif Net jei nebus 5 per mazai jo.. neisivaizduoju as ju iseigos..

Cia turbut as itraukta esu? blush2.gif
Atsakyti