Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 13, 11:39)
O jus laukit mano sedevro  lotuliukas.gif

Suintrigavai. Lauksim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 13 rugpjūčio 2009 - 11:40
oj Jūs mergės mergės, nu toks manęs garbinimas prie gero neprives, arba aš išpuiksiu, arba sulig kiekvienu pagyrimu torto kilo kaina litu pabrangs lotuliukas.gif

30 cm skersmens tortui imčiau 2 indelius didelius grietinėlės, tepčiau per du kartus, vieną aptepus, pastingdyti ir dar kartą jau glutinai aptepti ir tuos dzibelius, su vienu švies šonai, per mažai mirksiukas.gif visada papuošimų grietinėlei imu 1/4 grietinėlės svorio cukraus ir 0,5 a.š. citrinos rūgštelės, galima šiek tiek mažiau ir paplakti, plius jei su dažais, ti vienas pakelis standiklio, kad graži grietinėlė būtų ir jokių avarijų nekiltų, va ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 13, 12:39)
O jus laukit mano sedevro  lotuliukas.gif

Labai laukiam.

Olesta,
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 13 rugpjūčio 2009 - 11:48
QUOTE(Aguonėlė @ 2009 08 13, 09:07)
Daividija, tortas nuostabus, o rozes kaip tikros atrodo. Man is balto sokolado visai nesamone gavosi, kol ji lydziau riebalai atskirai isbego ir rozes paskui abai trupejo sad.gif
Gal kokiu nors ideju galetumet pameteti del torto papuosimo dramblio kaulo vestuvems? Noriu sesei staigmena padaryti

Aciu,mergaites!!!

Del balto sokolado roziu tai galiu pasakyt,kad ir as daug rusiu sokolado sugadinau,kol radau tinkama,riebalai atsiskirdavo ir man doh.gif ,po to pirkau spec sokolada kepimui,tai is to gavosi puikiai,ir lipdesi smagiai.Pirkau internete plokstelem...
Atsakyti
o man tiek iš balto tiek iš rudo princo labai puikiai rožės lipdėsi rolleyes.gif
Atsakyti
As is block dariau rozes ir is balto princo, tai puikiai viskas gavosi.

O dabar turiu klausima, gavau dovanu konditerini svirksta, rusiska. Jau laimes pilnos kelnes buvo, iki vakar, dariau plikytus sausainius. Isipyliau tesla ir pasirodo tas kur stumti su skylutem, ir neistumia normaliai. Viskas tryksta atgal. Kokiais jus svirkstais naudojates? Kazi kaip ten is arevitos kremams, stiklinis. Kazi ar geras?
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 08 13, 10:06)

O dabar turiu klausima, gavau dovanu konditerini svirksta, rusiska. Jau laimes pilnos kelnes buvo, iki vakar, dariau plikytus sausainius. Isipyliau tesla ir pasirodo tas kur stumti su skylutem, ir neistumia normaliai. Viskas tryksta atgal. Kokiais jus svirkstais naudojates? Kazi kaip ten is arevitos kremams, stiklinis. Kazi ar geras?

Is tikruju daug geriau yra maiseliai su antgaliais,daug patogiau su jais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 13, 13:09)
Is tikruju daug geriau yra maiseliai su antgaliais,daug patogiau su jais  blush2.gif

Ka tik pirmoj ar antroj temoj atradau atsakyma blush2.gif ta pati raso, kad geriau jau maiseliai. tai jauciu reiks is arevitos parsisiuti.
Aciu uz operatyvu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 13, 11:38)
taip meniskai nulipdyta viskas thumbup.gif

Ir as sakau thumbup.gif , kokios rozes, kokie gintarai bigsmile.gif , o skonis wub.gif

Atsakyti
ASSENI namas super!

Migle79 masinytes labai mielos,
Olesta- sveika sugrizus i SM

MUSKe - ir mane prie perliniu daziuku priglauskite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 08 13, 13:18)
Ka tik pirmoj ar antroj temoj atradau atsakyma  blush2.gif  ta pati raso, kad geriau jau maiseliai. tai jauciu reiks is arevitos parsisiuti.
Aciu uz operatyvu atsakyma  4u.gif

salexa as konditerini maiseli ir antgali pirkau klaipedoje http://www.balticdecor.lt/index2.htm . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 08 13, 14:06)

Salexa ir as turiu rusisaka, tik naudoju wiltona dabar visada, bet jei ar toks pat.. ten ant to stumiklio pas mane uzsideda dar tokia persvecama plastmase, kuri padaro, kad tas stumiklis prisgalustu, prie svirsksto sieneliu ir tada labai puikiai svirskiasi cool.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti