prasau atsakykit greitai kur kaune bazese kurioj vietoj tu dazu teirautis?
Ačiū, merginos
Jei nesigavo su grietinėle padaryti žolytę, pabandyk su sviestiniu kremu (pvz. Šarlot ar kondens. pienas + sviestas).
QUOTE(pumpica @ 2009 08 13, 09:09)
Su paprastu plaktu baltymu?
Reiskias as nemoku is grietineles zolytes daryt, griuna man
Su paparastu baltymu, jo plakti nereikia.Reiskias as nemoku is grietineles zolytes daryt, griuna man
Jei nesigavo su grietinėle padaryti žolytę, pabandyk su sviestiniu kremu (pvz. Šarlot ar kondens. pienas + sviestas).
QUOTE(padima @ 2009 08 13, 09:28)
prasau atsakykit greitai kur kaune bazese kurioj vietoj tu dazu teirautis?
Paskaityk čia.QUOTE(Domi95 @ 2009 08 13, 07:22)
O akmenukai is ko?? O marcipanas, is kur, maximos, ar surbirtrono kokio ??
Šviesūs akmenukai iš pastilažo, o tamsūs - pirktiniai saldainiukai. Marcipanas iš Surbitono.
QUOTE(Muske @ 2009 08 12, 19:28)
Ten kur galima butu gauti - didokas kiekis vienai, galetume dalintis, jei tiktu varijantas. Netgi ir dviem butu per daug, sakyciau
Aš irgi norėčiau perlamutrinių dažų
Mergaites,
Gal kuri noretu ir galetu perimti virsutines papuosimu temos kuravima, pasakyciau, ka dar reiktu ikelt. Nespeju visiskai, vis sakau, kad kita savaite, o jau tai tesesi kokius pora menesiu.
Tikrai susikaupe didelis bagazas ir labai gaila, kad dings
Parasykit i AZ, kad cia temos neterst
Gal kuri noretu ir galetu perimti virsutines papuosimu temos kuravima, pasakyciau, ka dar reiktu ikelt. Nespeju visiskai, vis sakau, kad kita savaite, o jau tai tesesi kokius pora menesiu.
Tikrai susikaupe didelis bagazas ir labai gaila, kad dings
Parasykit i AZ, kad cia temos neterst
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 12, 20:29)
Aš dažnai klijuoju detales su kiaušinio baltymu. Super laiko
Su grietinėle irgi galima žolytę padaryti.
Na va, nespėjau žinutės parašyti, o Asseni jau viską žino
Taigo, nešu vaikišką tortuką - skubuką. Jis skirtas berniukui 1 metų gimtadieniui. Jam laiko turėjau tik parą
Nieko protingesnio nesugalvojau, kaip padaryti mašinytes. Tai mano pirmosios mašinytės, broko pilna Kritika sveikintina
Su grietinėle irgi galima žolytę padaryti.
Na va, nespėjau žinutės parašyti, o Asseni jau viską žino
Taigo, nešu vaikišką tortuką - skubuką. Jis skirtas berniukui 1 metų gimtadieniui. Jam laiko turėjau tik parą
Nieko protingesnio nesugalvojau, kaip padaryti mašinytes. Tai mano pirmosios mašinytės, broko pilna Kritika sveikintina
Kokia cia gali buti kritika,kai taip meniskai nulipdyta viskas
*****,dvi paras negalejau patekti i supermama,kol neiinstalavau Mozilos
Iskepiau torta,eilini karta su nesekmem,paskutiniu metu vis kas nors atsitinka
Tortas-snikersas,aplietas sokoladu ir peiliu padaryti grioveliai,dariau cipciuko kamuoli,visaks gavosi puikiai,kamuolys buvo grazus,tik,deja as ji laikiau saldytuve gal dvi savaites ir jo apacia nutrupejo,teko uzdeti puse kamuolio.
Toliau planas buvo puosti karamele,nesigavo ka norejau padaryti,tai pribarsciau tokiu"gintaru",visai gerai jie ten agtrode.Siaip graziai ziurisi,tik su nesekmem.
QUOTE(daividija @ 2009 08 13, 11:38)
*****,dvi paras negalejau patekti i supermama,kol neiinstalavau Mozilos
, as sakau, kad tik Mozila mane isgelbejo, o tai buciau visai atitrukusi nuo visuomenes
TAVO TORTAS NEREALUS, SUPER GRAZUS, OBALDENNAS
Migle, tortas nuostabus Kad pirma karta darei masinytes niekaip nepasakyciau, IDEALIOS
Sveika pargrizus Lauksim tavo grazuoliu tortuku
Daividija, laaabai grazu, o jau rozes
QUOTE(Olesta @ 2009 08 13, 07:00)
Labas mergaičiai, atnešu Jums didžiausią pagyrų maišą visoms be išimties - tiek daug grožybių sukūrėte o jau kiek priplepėjote, vos dasivijau taigi ką, aš vėl su Jumis
Sveika pargrizus Lauksim tavo grazuoliu tortuku
Daividija, laaabai grazu, o jau rozes
laukit laukit, jau kepu ant tiek atitrūkau, kad užsikaičiau orkaitę su visomis skardomis viduje, o kai bereikėjo išimti, ranką nudegiau vadinasi geros atostogos buvo, grįžau visa išsiblaškiusi, į mascarponinio biskvitą ant neplaktų kiaušinių miltų prisivariau ai kaip anytai bus gerai nebent sukris visai, teks perkepti
iš Jūsų postų skaniai pasijuokiau
net pamiršau, labai daug pagalbos čia prašėt, kam reikia pagalbos dėl batukų ir rankinuko, galiu pagelbėti
iš Jūsų postų skaniai pasijuokiau
net pamiršau, labai daug pagalbos čia prašėt, kam reikia pagalbos dėl batukų ir rankinuko, galiu pagelbėti
Olesta, mieloji, grietineles feja, kaip gerai, kad grizai
Tu man dabar pasakyk, bo as kai pagalvuoju apie papuosima grietinele, tai net purtit pradeda , jau su beze susidraugavau, o vat su grietinele nelabai
Reikia papuost torta grietinele, mazdag 30 cm tortas, jeigu apvalus butu, jis nebus pilnai apdzibuotas, tik islygintas ir apacioje ir krastai su dzibais. Kiek tos grietineles reikes, ir koki kieki tu ten dedi cukraus, man kai paskutini karta, kai dariau snikersa ji persiplake, tai net bijau bandyt
Tu man dabar pasakyk, bo as kai pagalvuoju apie papuosima grietinele, tai net purtit pradeda , jau su beze susidraugavau, o vat su grietinele nelabai
Reikia papuost torta grietinele, mazdag 30 cm tortas, jeigu apvalus butu, jis nebus pilnai apdzibuotas, tik islygintas ir apacioje ir krastai su dzibais. Kiek tos grietineles reikes, ir koki kieki tu ten dedi cukraus, man kai paskutini karta, kai dariau snikersa ji persiplake, tai net bijau bandyt
Daividija, superinis tortas O rožių gražumas
Olesta, sveika sugrįžusi. Laukiam tavo tortukų
Olesta, sveika sugrįžusi. Laukiam tavo tortukų
QUOTE(Aguonėlė @ 2009 08 13, 11:07)
Gal kokiu nors ideju galetumet pameteti del torto papuosimo dramblio kaulo vestuvems? Noriu sesei staigmena padaryti
Pvz. padaryk tortą širdutės forma ir pasodink kokius drambliukus.
Migles masinytes puikios o Asseni man patiko ramuniu pieva atrodo toks siltas tortas
Papildyta:
O daividijos caro kupolas labai iskilmingai atrodo
O jus laukit mano sedevro
Papildyta:
O daividijos caro kupolas labai iskilmingai atrodo
O jus laukit mano sedevro