Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

prasau atsakykit greitai kur kaune bazese kurioj vietoj tu dazu teirautis?
Atsakyti
Ačiū, merginos wub.gif

QUOTE(pumpica @ 2009 08 13, 09:09)
Su paprastu plaktu baltymu?  g.gif
Reiskias as nemoku is grietineles zolytes daryt, griuna man  verysad.gif
verysad.gif
Su paparastu baltymu, jo plakti nereikia.
Jei nesigavo su grietinėle padaryti žolytę, pabandyk su sviestiniu kremu (pvz. Šarlot ar kondens. pienas + sviestas).

QUOTE(padima @ 2009 08 13, 09:28)
prasau atsakykit greitai kur kaune bazese kurioj vietoj tu dazu teirautis?
Paskaityk čia.

QUOTE(Domi95 @ 2009 08 13, 07:22)
O akmenukai is ko??  swoon.gif O marcipanas, is kur, maximos, ar surbirtrono kokio ?? biggrin.gif
Šviesūs akmenukai iš pastilažo, o tamsūs - pirktiniai saldainiukai. Marcipanas iš Surbitono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 13 rugpjūčio 2009 - 09:55
QUOTE(Muske @ 2009 08 12, 19:28)
Ten kur galima butu gauti - didokas kiekis vienai, galetume dalintis, jei tiktu varijantas. Netgi ir dviem butu per daug, sakyciau  g.gif 

Aš irgi norėčiau perlamutrinių dažų ax.gif
Atsakyti
Mergaites,
Gal kuri noretu ir galetu perimti virsutines papuosimu temos kuravima, pasakyciau, ka dar reiktu ikelt. Nespeju visiskai, vis sakau, kad kita savaite, o jau tai tesesi kokius pora menesiu.

Tikrai susikaupe didelis bagazas ir labai gaila, kad dings

Parasykit i AZ, kad cia temos neterst
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 13 rugpjūčio 2009 - 10:40
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 12, 20:29)
Aš dažnai klijuoju detales su kiaušinio baltymu. Super laiko smile.gif

Su grietinėle irgi galima žolytę padaryti.

Na va, nespėjau žinutės parašyti, o Asseni jau viską žino smile.gif
Taigo, nešu vaikišką tortuką - skubuką. Jis skirtas berniukui 1 metų gimtadieniui. Jam laiko turėjau tik parą bigsmile.gif
Nieko protingesnio nesugalvojau, kaip padaryti mašinytes. Tai mano pirmosios mašinytės, broko pilna blush2.gif Kritika sveikintina tongue.gif

Kokia cia gali buti kritika,kai taip meniskai nulipdyta viskas thumbup.gif

*****,dvi paras negalejau patekti i supermama,kol neiinstalavau Mozilos doh.gif

Iskepiau torta,eilini karta su nesekmem,paskutiniu metu vis kas nors atsitinka doh.gif
Tortas-snikersas,aplietas sokoladu ir peiliu padaryti grioveliai,dariau cipciuko kamuoli,visaks gavosi puikiai,kamuolys buvo grazus,tik,deja as ji laikiau saldytuve gal dvi savaites ir jo apacia nutrupejo,teko uzdeti puse kamuolio.
Toliau planas buvo puosti karamele,nesigavo ka norejau padaryti,tai pribarsciau tokiu"gintaru",visai gerai jie ten agtrode.Siaip graziai ziurisi,tik su nesekmem. doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 13, 11:38)
*****,dvi paras negalejau patekti i supermama,kol neiinstalavau Mozilos doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif , as sakau, kad tik Mozila mane isgelbejo, o tai buciau visai atitrukusi nuo visuomenes lotuliukas.gif

TAVO TORTAS NEREALUS, SUPER GRAZUS, OBALDENNAS
Atsakyti
Migle, tortas nuostabus bigsmile.gif Kad pirma karta darei masinytes niekaip nepasakyciau, IDEALIOS thumbup.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 08 13, 07:00)
Labas mergaičiai, atnešu Jums didžiausią pagyrų maišą visoms be išimties - tiek daug grožybių sukūrėte  wub.gif o jau kiek priplepėjote, vos dasivijau doh.gif  taigi ką, aš vėl su Jumis  wub.gif

Sveika pargrizus 4u.gif Lauksim tavo grazuoliu tortuku mirksiukas.gif

Daividija, laaabai grazu, o jau rozes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif laukit laukit, jau kepu lotuliukas.gif ant tiek atitrūkau, kad užsikaičiau orkaitę su visomis skardomis viduje, o kai bereikėjo išimti, ranką nudegiau doh.gif blush2.gif vadinasi geros atostogos buvo, grįžau visa išsiblaškiusi, į mascarponinio biskvitą ant neplaktų kiaušinių miltų prisivariau lotuliukas.gif ai kaip anytai bus gerai nebent sukris visai, teks perkepti irnesakyk.gif rolleyes.gif

iš Jūsų postų skaniai pasijuokiau bigsmile.gif

net pamiršau, labai daug pagalbos čia prašėt, kam reikia pagalbos dėl batukų ir rankinuko, galiu pagelbėti 4u.gif
Atsakyti
Daividija, tortas nuostabus, o rozes kaip tikros atrodo. Man is balto sokolado visai nesamone gavosi, kol ji lydziau riebalai atskirai isbego ir rozes paskui abai trupejo sad.gif
Gal kokiu nors ideju galetumet pameteti del torto papuosimo dramblio kaulo vestuvems? Noriu sesei staigmena padaryti
Atsakyti
Olesta, mieloji, grietineles feja, kaip gerai, kad grizai clap.gif clap.gif clap.gif

Tu man dabar pasakyk, bo as kai pagalvuoju apie papuosima grietinele, tai net purtit pradeda fear.gif , jau su beze susidraugavau, o vat su grietinele nelabai

Reikia papuost torta grietinele, mazdag 30 cm tortas, jeigu apvalus butu, jis nebus pilnai apdzibuotas, tik islygintas ir apacioje ir krastai su dzibais. Kiek tos grietineles reikes, ir koki kieki tu ten dedi cukraus, man kai paskutini karta, kai dariau snikersa ji persiplake, tai net bijau bandyt
Atsakyti
Daividija, superinis tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O rožių gražumas 4u.gif

Olesta, sveika sugrįžusi. Laukiam tavo tortukų smile.gif

QUOTE(Aguonėlė @ 2009 08 13, 11:07)
Gal kokiu nors ideju galetumet pameteti del torto papuosimo dramblio kaulo vestuvems? Noriu sesei staigmena padaryti
Pvz. padaryk tortą širdutės forma ir pasodink kokius drambliukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 13 rugpjūčio 2009 - 11:21
Migles masinytes puikios thumbup.gif o Asseni man patiko ramuniu pieva thumbup.gif atrodo toks siltas tortas wub.gif
Papildyta:
O daividijos caro kupolas labai iskilmingai atrodo biggrin.gif

O jus laukit mano sedevro lotuliukas.gif
Atsakyti