Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Muske @ 2009 08 12, 16:29)
Ir susiduriau su beda, kad sudetinga man ji sulipint.
Aš dažnai klijuoju detales su kiaušinio baltymu. Super laiko smile.gif

QUOTE(pumpica @ 2009 08 12, 17:15)
Ar zolytes dzibukus galima padaryt is plaktos grietineles, ar tik is beze?
Su grietinėle irgi galima žolytę padaryti.

QUOTE(Asseni @ 2009 08 12, 22:21)
Tuoj, pala, Migle79 su masinkom ateis, tai griusim visi, kaip ir eilini karta
Na va, nespėjau žinutės parašyti, o Asseni jau viską žino smile.gif

Taigo, nešu vaikišką tortuką - skubuką. Jis skirtas berniukui 1 metų gimtadieniui. Jam laiko turėjau tik parą bigsmile.gif
Nieko protingesnio nesugalvojau, kaip padaryti mašinytes. Tai mano pirmosios mašinytės, broko pilna blush2.gif Kritika sveikintina tongue.gif

user posted image

Mašinytės arčiau:
user posted image

P.S. Torto viduje - smulkinti vaikiški sausainiukai Hipp sulaistyti vaikiškomis bananų sultimis, kremas iš varškytės + smulkintas bananas. Mašinytės padarytos iš marcipano. Labai patiko su juo dirbti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 12 rugpjūčio 2009 - 22:36
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 12, 23:29)
Taigo, nešu vaikišką tortuką - skubuką. Jis skirtas berniukui 1 metų gimtadieniui. Jam laiko turėjau tik parą bigsmile.gif
Nieko protingesnio nesugalvojau, kaip padaryti mašinytes. Tai mano pirmosios mašinytės, broko pilna blush2.gif Kritika sveikintina tongue.gif

koks grazus tortukas bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif o jau masinyciu grazumas, kaip zaislines, jokio broko tikrai nera!!! 4u.gif
Atsakyti
Migle79, nu jau tikrai labai kritiska sau esi. Labai grazu.

Ziuriu, pamegai vienos rusaiciu puosejos tortukus. Jau ne pirma matau mirksiukas.gif
Atsakyti
SSSema, Asseni, ačiū 4u.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 08 12, 22:57)
Ziuriu, pamegai vienos rusaiciu puosejos tortukus. Jau ne pirma matau  mirksiukas.gif

Aha blush2.gif, esi pastabi smile.gif
Atsakyti
Asseni, žiūrėjau žiūrėjau į tavo tortą su nameliu ir prūdeliu - nu pasaka ne tortas wub.gif wub.gif wub.gif

Migle, mašiniukai uch kokie simpatiški wub.gif o visas tortukas tai kaip iš atvirutės - žavus wub.gif wub.gif wub.gif

Muske, jei dar liks dažų perlamutrinių ir aš norėčiau į kompaniją blush2.gif
Atsakyti
Migle,gal tau galvoj negerai,kur ten tie minusai tavo a?masinytes kaip is paveiksliuko doh.gif
Atsakyti
Asseni- tavo nemelis tai pasaka, manau ilgai prie jo krapsteisi thumbup.gif clap.gif

Migle79- masinytes tai ZIAURIAI grazios:notworthy: O akmenukai is ko?? swoon.gif O marcipanas, is kur, maximos, ar surbirtrono kokio ?? biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaičiai, atnešu Jums didžiausią pagyrų maišą visoms be išimties - tiek daug grožybių sukūrėte wub.gif o jau kiek priplepėjote, vos dasivijau doh.gif taigi ką, aš vėl su Jumis wub.gif
Atsakyti
miglė mašiniukai tobuli 4u.gif kaip iš kokios formos išspausti.
olesta pargrįžo-įdės čia mums tortų thumbup.gif
cipsiukas tyli tyli-tikriausiai virtuvėj šedevrą kuria g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 08 13, 09:37)
miglė mašiniukai tobuli 4u.gif kaip iš kokios formos išspausti.
olesta pargrįžo-įdės čia mums tortų thumbup.gif
cipsiukas tyli tyli-tikriausiai virtuvėj šedevrą kuria g.gif

atostogauja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 12, 20:29)
Aš dažnai klijuoju detales su kiaušinio baltymu. Super laiko smile.gif

Su grietinėle irgi galima žolytę padaryti.

Su paprastu plaktu baltymu? g.gif

Reiskias as nemoku is grietineles zolytes daryt, griuna man verysad.gif

O masinytes tai tobulos, kokia dar kritika doh.gif as savo kai lipdziau, tai kazkokie krokodilai gavosi, o ne masinytes blush2.gif zodziu nusivyliau savo sugebejimais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 12, 21:44)
Cia 2 baltymams:

5-6 saukstai vandens,
450 g cukraus pudros.

as vandens i aisinga niekada nepilu schmoll.gif

issiplaku baltyma ir dedu pudros tiek, kad butu galima padaryti dziubukus, o jei reikia skystesnes tai dedu maziau pudros, dar idedu citrinos rugsteles
Papildyta:
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 12, 23:29)

P.S. Torto viduje - smulkinti vaikiški sausainiukai Hipp sulaistyti vaikiškomis bananų sultimis, kremas iš varškytės + smulkintas bananas. Mašinytės padarytos iš marcipano. Labai patiko su juo dirbti thumbup.gif

labaijau tos masinytes simpatiskos, nu viskas kaip visada grazu wub.gif
Atsakyti